Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 6/9

482

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στη ζωή σου τάξη. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί σήμερα να μη βάλεις σήμερα προτεραιότητα τα ερωτικά σου, ωστόσο, πιθανόν να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, που ενδεχομένως να εκδηλωθεί τώρα και –γιατί όχι;– να εξελιχθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφο, ακόμα κι αν έχεις αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η απόλυτα θετική για ‘σένα Νέα Σελήνη στην Παρθένο, είναι εδώ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα μαζί με τον σύντροφο, ο οποίος θα σου δείξει την αδυναμία του και δεν αποκλείεται να σου έρθει κι ένα δωράκι ή έκπληξη από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, τη σημερινή ημέρα ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος για τον ερωτικό τομέα, γεμάτος απολαύσεις, κατακτήσεις πολλές κι ιδιαίτερα αξιόλογες, φλερτ κι ερωτική τύχη!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου ξεκινά μια περίοδο για ‘σένα, κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να συναντήσεις τώρα άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν, να επικοινωνήσεις μαζί τους και, φυσικά, να επιδιώξεις και να καταφέρεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, αν σε ενδιαφέρει να συγκατοικήσεις με τον σύντροφο, οι πιθανότητες είναι πολλές τώρα! Αν δε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα καταφέρνεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος κι ανανεώνεις συναισθηματικά τη σχέση σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία σου δίνει ευκαιρίες και τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης, εξόδου ή κοινωνικής συναναστροφής είναι πολύ πιθανή τώρα! Επιπλέον, απολαμβάνεις φλερτ μέσω διαδικτύου κι υπάρχει πιθανότητα για ένα τυφλό ραντεβού! Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με τον σύντροφο, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε τώρα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να ανανεωθείτε ή ακόμα και να οργανώσετε μια μικρή απόδραση που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, θα σε ωφελήσει πραγματικά πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής με κάθε τρόπο, αλλά και με πραγματική ηρεμία! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο, αφού σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωσή του σε σένα! Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν για το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η κατάσταση μέχρι τώρα ήταν αρκετά θολή κι επιφανειακή! Επιτέλους πλέον ξέρεις πού ακριβώς βρίσκεσαι!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φυσικά σε καθιστά τον πρωταγωνιστή όχι μόνο της μέρας αλλά όλης της επικείμενης περιόδου! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή! Νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης κι η ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και να ενισχύσεις τη γοητεία σου και φυσικά πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές έρχονται! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πρόταση για επισημοποίηση ή απλά πλήρη ανανέωση και συναίσθημα με τον σύντροφο!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, σε ωθεί να προτιμήσεις την απομόνωσή σου, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά κι επιτέλους να ηρεμήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως πεις «όχι» σε προσκλήσεις ή προτάσεις για ραντεβού ή σε ανούσιο φλερτ και να επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή ή ένα άτομο που είναι το απωθημένο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να παρασυρθείς αυτήν την περίοδο σε έναν έρωτα παράλληλο και παράνομο! Καλό θα ήταν να προσέξεις πολύ, αφού δε θες απρόσμενες αποκαλύψεις κι απογοητεύσεις!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στο φιλικό Ζώδιο της Παρθένου, αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για ‘σένα να αφήσεις πίσω τα μέχρι τώρα προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μόνο ανανεωτικές στιγμές! Θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να αναθερμάνετε πλήρως τη σχέση σας, με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να περάσετε μαζί πολύ όμορφα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλές νέες γνωριμίες και προτάσεις για ραντεβού ή συναντήσεις, όπου θα περάσεις πραγματικά καλά!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο της Παρθένου, είναι η ιδανική για να αρχίσεις να δραστηριοποιείσαι προς τις φιλοδοξίες σου, φίλε Τοξότη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους κοινούς σας ουσιαστικούς στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα σε συμβουλεύει να κινηθείς συνετά κι αποφασιστικά, ώστε να μη χάσεις καμία ευκαιρία για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Κάποιες νέες γνωριμίες που έρχονται, σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Αιγόκερως
H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, φίλε Αιγόκερε, στο θετικό για ‘σένα ζώδιο της Παρθένου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις ασταμάτητα φλερτ, ραντεβού, γνωριμίες και πολλές ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση κι εξόδους ψυχαγωγίας να ανανεώσεις και σαφώς να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφο! Όποια κι αν είναι πάντως η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα θα έρθει ένα πολύ καλό νέο, που αφορά τα ερωτικά σου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο της Παρθένου, θα σου προσφέρει την σημαντική ευκαιρία να ανανεωθείς. Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις τώρα! Μία ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία, αναμένεται τώρα και θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σου! Αν, ωστόσο, σε ενδιαφέρει ήδη κάποιος και θες να τον σαγηνεύσεις, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, αναζωπυρώνεται το πάθος με τον σύντροφό σου να και μπορείτε πλέον να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο, στην Παρθένο, και θα σηματοδοτήσει κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα έχουν ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση. Αν είσαι ελεύθερος, η παρούσα περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για να καταφέρεις να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, αφού μία νέα γνωριμία ή ερωτική επικοινωνία, θα φέρει το αποτέλεσμα που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις τώρα να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις καβγάδες και να βελτιώσεις πλήρως τη σχέση σου με τον σύντροφο και πολύ πιθανόν τώρα να μιλήσετε για γάμο ή συμβίωση!