Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 6/6

361

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας κουτσομπολιά, εξιδανικεύσεις και ψέματα, θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ώστε να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους κι επιθυμίες. Αν είσαι ελεύθερος, ο φανερός ερωτισμός σου κι η αυξημένη σου γοητεία θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε ζήλιες απέναντι στο ταίρι σου κι αντ’ αυτού, φτιάξε το ιδανικό ερωτικό σκηνικό για ‘σένα και τον σύντροφό σου, ώστε να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας ανασφάλειες και δογματικές συμπεριφορές στις επαφές σου, θα καταφέρεις, με το ιδιαίτερα ευνοϊκό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να διορθώσεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, η συντροφική σου ζωή γεμίζει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου, θα μεταφέρουν τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο κι η συναισθηματική σας ένωση θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή πιθανόν μία νέα γνωριμία να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή σου!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας ψέματα, ψευδαισθήσεις κι εξιδανικεύσεις, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να εκπέμπεις λάμψη κι ενέργεια. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και βαθύ συναίσθημα με τον σύντροφό σου! Έρχεστε ουσιαστικά πιο κοντά κι αν υπάρξει χρόνος να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας, ζείτε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σου εκφράσει ή θα σου δείξει το κρυφό του ενδιαφέρον για ‘σένα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα κι απογοητεύσεις, η σημερινή είναι μία από τις πιο τυχερές κι ευνοϊκές ημέρες. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές παθιασμένες στιγμές και συναισθηματική πληρότητα με το ταίρι σου! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους κι όλα μπορούν να συμβούν τώρα, που θα βελτιώσουν τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αμέτρητες κατακτήσεις και θαυμαστές, όπως κι απόλυτη επιτυχία στο φλερτ!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και ψέματα στον φιλικό τομέα, θα καταφέρεις, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να απολαύσεις ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά. Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν ή σε ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφό σου και τρυφερές πράξεις και λόγια! Απόλαυσέ το όσο πιο πολύ μπορείς!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας απρόσεχτα λόγια και συμπεριφορές που σε εκθέτουν, θα καταφέρεις να γίνεις ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σού φέρεται με τον καλύτερο τρόπο κι απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό αλλά και μπόλικη διασκέδαση με διάφορους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, θα λάβεις μήνυμα από το πρόσωπο που επιθυμείς, θα έχεις μία ευχάριστη κι ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή ακόμα και μια συναρπαστική νέα γνωριμία!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας βιασύνες, θα καταφέρεις, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να αποβάλεις από τη ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις ουσιαστικές στιγμές με άτομα που μπορείς να εμπιστεύεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιος απωθημένος έρωτας θα σε απασχολήσει σήμερα! Είτε θα υπάρξει απλά ένα βήμα προσέγγισής ή ακόμα και συνάντηση! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι συναισθηματικά πιο κοντά με το ταίρι σου, εκφράζετε τον έρωτά σας ο ένας στον άλλον και κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον σας.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας την τάση σου για καχυποψία και δογματικότητα, θα καταφέρεις, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να σε καθοδηγεί μόνο η καρδιά. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις άπειρες πιθανότητες σήμερα να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, είτε κατακτώντας το άτομο που θες είτε κάνοντας μία νέα συναισθηματική κι ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τρυφερές και συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου! Επιπλέον, μία κοινή σας επιθυμία ή όνειρο πραγματοποιείται τώρα!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας το θολό κι ουτοπικό τοπίο, θα καταφέρεις τα εκμεταλλευτείς το ταυτόχρονο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσεις επιτυχημένα τη διαίσθησή σου! Αν είσαι δεσμευμένος και σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, μπορεί να παρασυρθείς σε μία απαγορευμένη ιστορία! Προσοχή, κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και νιώθεις πολύ θετικότερα, μετά από μία παρασκηνιακή προσέγγιση ενός συγκεκριμένου ατόμου!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας βιασύνες και λάθη απροσεξίας στην καθημερινότητα και με το ταυτόχρονο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα κάνεις θετικές κι ωφέλιμες αλλαγές. Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον σου! Πολύ πιθανόν, μάλιστα, μια φιλία να αλλάξει πρόσωπο και να μεταμορφωθεί σε έναν μεγάλο και τρυφερό έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις θετικές αλλαγές στη σχέση σου με τον σύντροφο αλλά κι απολαυστικές στιγμές και για τους δυο!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας έπαρση κι υπερβολικές προσδοκίες, θα σε βοηθήσει το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στην προσπάθειά σου για εξομάλυνση οικογενειακών σχέσεων. Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να αγγίξεις την ερωτική ευτυχία, ουσιαστικά! Θα καταφέρετε με τον σύντροφό σου να ισορροπήσετε λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά βήματα που θα ευνοήσουν τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον θα σου δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και μπερδέματα σε σπίτι κι οικογένεια, θα καταφέρεις, με το ταυτόχρονο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να γίνεις ξανά αισιόδοξος, χαρούμενος και δημιουργικός. Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με το ταίρι σου και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τα μέχρι τώρα προβλήματα της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην κλειστείς στο σπίτι σήμερα! Με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσες περισσότερες θα είναι κι οι ευκαιρίες για να βρεις την ερωτική ευτυχία!