Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 6/4

297

Κριός
Θα σε ενισχύσουν αρκετά οι άνθρωποι αυτοί και θα δεις να μπαίνουν σε εφαρμογή τα σχέδια που είχες οργανώσει καιρό πριν. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σε βοηθά, Κριέ, και θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, ο ίδιος πλανήτης θα σε ευνοήσει για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος
Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, διαφορετικά στο μέλλον θα σου δημιουργηθούν προβλήματα. Πάνω από όλα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Η δυναμικότητα σου είναι στα ύψη, Ταύρε μου, και θα θέλεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου.

 

Δίδυμος
Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο.

 

Καρκίνος
Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα, ποια άτομα σου κάνουν και ποια όχι, ώστε να προχωρήσεις πολύ γρήγορα στα ξεκαθαρίσματά σου. Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα σε προικίσει σήμερα με πολύ ερωτισμό, Καρκίνε μου, και θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου.

 

Λέων
Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Σήμερα, Λέων, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Η καλή σου διάθεση και η άψογη επικοινωνία θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο σύντροφό σου.

 

Παρθένος
Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς.  Από σήμερα, Παρθένε, μπορείς να κάνεις κι εσύ κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί το ταίρι σου, αλλά – εξίσου σημαντικό – να περνάς καλά κι εσύ.

 

Ζυγός
Μην ξεχνάς, Ζυγέ, ότι ο Άρης είναι στον Αιγόκερω και σε ευνοεί, οπότε θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά, να ξέρεις, ότι αυτή την περίοδο η κατάσταση θα αλλάξει, αφού θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Σκορπιός
Είναι καλό το πρόγραμμα που έχεις βάλει, για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μπορείς σήμερα, Σκορπιέ μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση σας, που ίσως να μη σου αρέσουν.

 

Τοξότης
Η στασιμότητα που διαπιστώνεις αυτό το διάστημα, σε κάνει να εκνευρίζεσαι αρκετά. Κι όμως, δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι, αφού είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Σήμερα, Τοξότη μου, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως
Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Θα μπορέσεις σήμερα να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου, Αιγόκερε, ώστε να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις όλα αυτά που ίσως λείπουν από το ταίρι σου.

 

Υδροχόος
Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως, εσύ μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία. Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις έντονη γοητεία και ρομαντισμό, που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

 

Ιχθύς
Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει. Σήμερα, Ιχθύ μου, θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να διώξεις μακριά καταστάσεις, που σε στεναχωρούν στη σχέση σας.