Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 5/7

555

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία, να βελτιώσεις, απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Πιθανόν να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος και απόμακρος, απ’ότι είσαι συνήθως και αυτό, διότι προσπαθείς να μην γίνουν κατανοητές οι προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, από τους άλλους! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις επιτέλους και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου, όπως και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες σας, γίνονται πραγματικότητα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Φρόντιζε να αρπάξεις αξιόλογες ευκαιρίες και να κάνεις μόνο ουσιαστικές γνωριμίες, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα με διάρκεια και βάθος!

Ταύρος
Σήμερα φίλε Ταύρε, ο φιλικό τομέας, θα είναι αδιαμφισβήτητα ευνοημένος, αφού οι φίλοι σου, σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ό,τι πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα! Μείνε λοιπόν κοντά στους καλούς και στενούς σου φίλους και εμπιστεύσου τους, χωρίς δισταγμό και σίγουρα εξαιτίας τους, θα έχεις αρκετές ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Αν είσαι ελεύθερος φρόντισε να μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ιδίως αν δεν είσαι σίγουρος, πως τα αισθήματα του άλλου είναι τα ίδια με τα δικά σου! Ωστόσο, θα έχεις νέες γνωριμίες και ερωτικά ξεκινήματα, κάθε είδους! Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις σήμερα την ευκαιρία, να κάνεις την ανατροπή και να φέρεις θετικές αλλαγές και ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο σου!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα μία μόνο ματιά αρκεί, για να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές και αξιόπιστο! Καταλαβαίνεις έγκαιρα, αν μία διαπροσωπική επαφή, υπόσχεται θετική εξέλιξη, αν μπορεί να σε ωφελήσει ουσιαστικά ή αντίθετα, αν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο παρόν ή το μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, χρειάζεται να δείξεις προσοχή σήμερα, στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις που έχεις, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, διότι μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω των μεγάλων προσδοκιών σου! Αν πάλι, σε αφορά μία σχέση παρασκηνιακή ή κρυφή, τότε σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές! Αν είσαι δεσμευμένος λοιπόν, προσοχή στις αποκαλύψεις!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος, ρίσκο, περιπέτεια και ένταση την κάθε στιγμή της ημέρας! Πες ναι στην προσωπική προβολή και σε κάθε νέα εμπειρία! Προσοχή όμως! Προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, αφού πιθανόν να έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες μοναδικές ερωτικές εμπειρίες, συναντήσεις ή και συναρπαστικές γνωριμίες! Κινητοποιήσου και δράσε ερωτικά και θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος, δυναμισμό και επιμονή! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα αποζητάς και καταφέρνεις να έχεις δίπλα σου, μόνο ανθρώπους που πρώτα θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου! Προσοχή μόνο, στις δικές σου απαιτήσεις, οι οποίες είναι ομολογουμένως υπερβολικές και ίσως κάποιες φορές δογματικές! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να βρεις σήμερα το άλλο σου μισό ή να προσεγγίσεις αποτελεσματικά το άτομο που σε ενδιαφέρει! Επιτέλους, αποφασίζεις να αλλάξεις την τακτική που αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, διαπιστώνεις πως ο σύντροφος σου, σε αγαπά πραγματικά, πως δίνεται ολοκληρωτικά στην σχέση σας και δεν έχει μάτια για άλλο άτομο, πέρα από σένα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα μπορέσεις και θα γυρίσεις εύκολα σελίδα, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία διαπροσωπική σχέση έχει φτάσει σε τέλμα και δεν φοβάσαι να δώσεις τέλος σε τοξικές καταστάσεις! Aν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα και προσοχή, αλλά και με την ανάλαφρη διάθεση του έρωτα, γεγονός που θα ανανεώσει την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζουν ζωντάνια, κέφι, λάμψη, αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα! Έχεις έναν αξιοθαύμαστο τρόπο να φλερτάρεις και σίγουρα προκαλείς θαυμασμό σε όποιον συναναστρέφεσαι μαζί του!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα δείχνεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και θα ανταμειφθείς κατά την διάρκεια της ημέρας γι’αυτό! Ιδανική ημέρα, για διακόσμηση ή ανανέωση σπιτιού και γενικά εσωτερικών χώρων! Παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα υπάρξουν πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου και να ανανεώσετε με ποικίλους τρόπους την σχέση σας! Ο δεσμός σου σήμερα, θα είναι γεμάτος από αγάπη, ρομαντισμό και τρυφερότητα! Αν είσαι ελεύθερος, αφού δεν σου αρέσει πια να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους ή να φλερτάρεις ανούσια, βρες στη ζωή σου κάτι πιο σταθερό και ουσιαστικό, τώρα που έχεις ευκαιρία! που να έχει θετική μακροπρόθεσμη κατάληξη!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, όμως ταυτόχρονα, αν κάποιος αδιαφορήσει για σένα, γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος, απαιτητικός και γκρινιάρης! Συγκράτησε την έπαρση και θα δεις πως η σημερινή ημέρα θα είναι μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση, ψυχαγωγία και καλοπέραση! Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σήμερα σε θέλουν, σε θαυμάζουν, σε διεκδικούν ή είναι ερωτευμένοι μαζί σου! Απόλαυσε αυτήν την μοναδική ημέρα, με μπόλικο φλερτ, αλλά με λιγότερο εγωκεντρισμό και υπερβολή! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος, χαρούμενες στιγμές και έντονα συναισθήματα στην σχέση σου!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων! Οι δουλειές και η καθημερινότητα, είναι πλέον σοβαρή υπόθεση για σένα και θα δεις πως δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, ώστε να ασχοληθείς με καλοπέραση ή παιχνιδάκια! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να αρχίσεις να βλέπεις λίγο πιο σοβαρά τον τομέα του έρωτα σήμερα και η επιλογή του ιδανικού και αξιόλογου συντρόφου, θα είναι η κύρια προτεραιότητα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και ο σύντροφος πιθανόν να νιώσει δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά σου! Μην παιδεύεις το μυαλό σου με ανούσιες λεπτομέρειες, χαλώντας την ατμόσφαιρα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα θα έχει σίγουρα στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, όμως λόγω της τάσης σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποποιείσαι κάποιες ευθύνες, θα υπάρξουν άλλου είδους απρόσμενες δυσκολίες. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια διλήμματα που θα έχεις, όπως και η αναποφασιστικότητα σου, θα φέρει ψυχρότητα και δυσκολίες στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ θα είναι άφθονο σήμερα και εσύ το απολαμβάνεις! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του, αλλά και να ζήσεις μαζί του απολαυστικές στιγμές!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι καχυποψίες σου, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και προφανώς θα προτιμήσεις την μοναξιά σου, ή έστω, θα θελήσεις να έχεις δίπλα σου, λίγους μόνο ανθρώπους, που εμπιστεύεσαι πραγματικά! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η ερωτική σου σχέση, είναι εκρηκτική, φλογερή και παθιασμένη με κάθε τρόπο! Επιπλέον, απολαμβάνεις πίστη και αποκλειστικότητα από τον σύντροφο σου, όπως και καυτές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος αποφεύγεις να δείχνεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και έτσι, απλά επιστρατεύεις διορατικότητα, για να δεις πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές, γεμάτες ένταση, χαρά και περιπέτεια! Εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή, για εξόδους ψυχαγωγίας ή για διοργάνωση ενός ταξιδιού ή εκδρομής! Αποφασίζεις και αλλάζεις πρόσωπο και αυτό το απολαμβάνεις και εσύ, αλλά και ο περίγυρος σου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία με ένα άτομο, με το οποίο θα έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την οξυθυμία σου, αλλά και την τάση σου για ανούσια ανεξαρτησία, κυρίως σε στιγμές παρεξηγήσεων και αντιθέσεων με τον σύντροφο σου!