Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 5/11

250

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα μας σοβαρεύει και μας κάνει υπεύθυνους, αλλά επιπλέον μας καθιστά σκληρούς, απολυταρχικούς και σνομπ. Όπως και να ‘χει, οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

Κριός
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, είσαι σίγουρα ο κυρίαρχος της ημέρας, ακόμα κι αν αυτό δε φαίνεται με την πρώτη! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το έντονο πάθος σου και μπλέκεις πάλι σε μια λάθος ερωτική ιστορία, που η λογική σου σού λέει ότι θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με τον σύντροφο, αλλά πρέπει να προσέξεις την τάση σου για ζήλια, κτητικότητα και καταπίεση, ώστε να μη χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα όλα κυλούν ακριβώς όπως επιθυμείς, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα σε περιποιηθεί και θα σε φροντίσει με ποικίλους τρόπους, κι έτσι θα νιώθεις ξανά σιγουριά για την αγάπη του και την αφοσίωσή του! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες κι είναι πολύ πιθανή η έναρξη μίας νέας σταθερής, πολλά υποσχόμενης, σχέσης να συμβεί τώρα!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, ξεχωρίζεις σήμερα για τον ήρεμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητά σου και την ισχυρή λογική σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν πρέπει πια να γοητεύεσαι από τα μεγάλα λόγια, και μην επιτρέπεις να σε πλησιάσει ένα άτομο, αν δεν σου δείξει έμπρακτα τα συναισθήματα του και το ενδιαφέρον του για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο να βρείτε λύσεις για παροντικά αλλά και για παρελθοντικά προβλήματα!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, καταφέρνεις να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον των γύρων σου πάνω σου και γοητεύεις πολύ πιο εύκολα τους άλλους. Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και πολλές ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα κι από το πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει και περιμένεις εδώ και καιρό να σε προσεγγίσει! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα να δίνεις την απαραίτητη σημασία στα «θέλω» και τις ανάγκες του συντρόφου σου, ο οποίος από τη μεριά του σε φροντίζει και σε νοιάζεται έμπρακτα!

Λέων
Φίλε Λέοντα, ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική, κλονισμένη, συγγενική σχέση λύνεται σήμερα, λόγω της ώριμης και συνετής σου αντιμετώπισης! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε γκρίνια και συναισθηματικά ξεσπάσματα απέναντι στον σύντροφο, επειδή σε έπιασαν οι ανασφάλειές σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, που τώρα σε προσεγγίζει ξανά και ζητά επανασύνδεση, η οποία έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει!

Παρθένος
Σήμερα φίλε Παρθένε, οι επαφές κι οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, αποτελεσματικές κι εποικοδομητικές! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός κι έντιμος στη σχέση σου! Ακόμα κι αν φλερτάρεις ή επικοινωνείς με κάποιο τρίτο άτομο, αν αποκαλυφθεί στον σύντροφο, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, συναντήσεις και φλερτ! Το γλεντάς επικοινωνιακά στον έρωτα!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο, απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές κι επικοινωνίες! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει! Σήμερα, θα σου δώσει κι εκείνος αρκετά δείγματα ενδιαφέροντος, έστω και διστακτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς από τη σχέση σου, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δε χρειάζεται ωστόσο να το ζητάς από τον σύντροφο, με κτητικότητα, απαιτητικότητα και καταπίεση!

Σκορπιός
Η Σελήνη, σήμερα, είναι στο δικό σου ζώδιο, Σκορπιέ, και πραγματικά, λάμπεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να διεκδικήσεις αυτό το άτομο που θες και θα καταφέρεις εύκολα να το γοητεύσεις και να το σαγηνεύσεις! Επιπλέον, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές κι ασταμάτητο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, η αυτοπεποίθησή σου σε βοηθά να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους που αφορούν τη σχέση σου, ωστόσο πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικά ξεσπάσματα!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, προτίμησε τη σημερινή ημέρα να αποφύγεις κοινωνικές συναναστροφές και να κάνεις την ενδοσκόπησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε παράλληλους κι απαγορευμένους έρωτες, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, που θα φέρουν σίγουρα προβλήματα στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά κολακευτικά και μεγάλα λόγια, σε φλερτ ή νέες γνωριμίες! Σκέψου λογικά και προσγειωμένα, πριν δείξεις εμπιστοσύνη σε κατακτήσεις και θαυμαστές!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου είναι αυτές που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σου δώσουν τη λύση! Εσύ απλώς σήμερα φρόντισε να αφήσεις το συναίσθημά σου ελεύθερο, ώστε να μην υπάρξει ψυχρότητα στον δεσμό σου! Αν είσαι μόνος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, πολλά από τα πρακτικά σου προβλήματα θα λυθούν σήμερα, λόγω της σοφής κι ώριμης αντιμετώπισής σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε ψυχρή και δεσποτική συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφό σου, για λόγους εξουσίας κι επικράτησης στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, που τώρα σε προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο, όχι τόσο συναδελφικό!

Ιχθύς
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για σίγουρη βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφο και για μία λύση που θα βρείτε από κοινού μέσα από μία συζήτηση! Ιδανική ημέρα για να σχεδιάσετε ένα ανανεωτικό ταξίδι ή για να πραγματοποιήσετε μία ψυχαγωγική έξοδο οι δυο σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα!