Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 4/6

0
993

Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο ανεβάζοντας σε επικοινωνιακό επίπεδο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Από σήμερα και τις επόμενες μέρες, η ανάγκη για επικοινωνία επικεντρώνεται σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε.

 

Κριός

Η σημερινή Πέμπτη φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις και σε επηρεάζει αρνητικά. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Μην επενδύσεις τίποτα σε οικονομικό επίπεδο. Στα αισθηματικά σου σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποια κουβέντα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου σχετικά με αυτά που αισθάνεται, να σε ανησυχήσει και να σε προβληματίσει. Πάρε το χρόνο σου, για να σκεφτείς όσα σου λέει και μη βιαστείς να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να είναι επιπόλαιες σκέψεις της στιγμής και να μην έχουν σημασία. Αν πάλι είσαι μόνος, περιποιήσου περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά ασχολήσου με τον εαυτό σου, αν θέλεις να σε προσέξουν.

 

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις, που θα έχεις, θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις αρκετές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου. Με το να μιλάς, δεν σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι’ αυτό μην μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση που σε έχει κουράσει. Όσο για σένα, που είσαι ακόμη μόνος, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη κι εύκολα θα καταφέρεις να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμος

Η σημερινή μέρα έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δε θα σε αφήσει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις. Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου. Η ανταπόκριση που θα βρεις θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει. Αλλά προσοχή να μη βιαστείς, γιατί έτσι θα κάνεις λάθος κινήσεις που θα σε κρατήσουν πίσω.

 

Καρκίνος

Η μέρα ξεσκεπάζει μυστικές επαφές, αλλά και κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Σήμερα, η νευρικότητα που έχεις συνεχίζει να δυσχεραίνει το κλίμα στη σχέση σου και σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Είναι καιρός να κάνεις κάτι για να γεφυρώσεις αυτό το χάσμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, για να δεις την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

 

Λέων

Θα πρέπει σήμερα να κάνεις προσπάθεια για να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην ξεσπάσεις σε δικά σου άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Κάποια δικά σου θέματα θέλουν προσεχτική αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Σε ό, τι αφορά την αισθηματική σου ζωή, μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που δεν προχωρούν και αφορούν το σπίτι. Έχε το νου σου, όμως, να μην παρασυρθείς και έρθεις σε ρήξη μαζί του. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση για το άτομο που σας ενδιαφέρει, η οποία θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής.

 

Παρθένος

Θα έχεις πολλή ενέργεια σήμερα, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να προωθήσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν, βέβαια, κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα είναι πρόσκαιρα. Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ, που είσαι μόνος σου, μπορείς να αποκαλύψεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

 

Ζυγός

Η σημερινή Πέμπτη είναι ιδανική για σκέψη, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δε σου κάνουν καλό! Στην αισθηματική σου ζωή χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται στα χέρια σου. Αν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

 

Σκορπιός

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου και στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις μονομιάς όλα σου τα ζητήματα και μάλιστα μόνος σου. Στα αισθηματικά σου, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή, καθώς οι πλανήτες σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε ξαφνιάσουν. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, είναι πολύ πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση που αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει και όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

Τοξότης

Αρκετή ψυχραιμία και υπομονή θα σου χρειαστεί σήμερα για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φέρνει στην επιφάνεια το πλανητικό σκηνικό και μάλιστα με έναν κάπως επιθετικό τρόπο. Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειές σου και φροντίσεις να εξωτερικεύσεις λίγο τον ρομαντισμό σου. Αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, ασχολήσου με μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι, που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ασχολήσου με τον εαυτό σου, χωρίς να σε παίρνει από κάτω.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή Πέμπτη δεν είναι και η πιο εύκολη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Κάποια προβλήματα οφείλονται σε άτομα με τα οποία δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις. Αντί να γκρινιάζεις, όμως, έχε το νου σου, για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου. Τα αισθηματικά σου, θα διανύσουν μία ρομαντική ημέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κρατάς μέσα σου, όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά γεμάτη από νέες γνωριμίες.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ, που ζεις ακόμη μες στη μοναξιά, άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δε θα αργήσουν να φανούν.

 

Ιχθύς

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολλή δουλειά και ακόμη περισσότερη προσπάθεια. Γι’ αυτό, θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σου. Αν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το θαύμα της.