Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 4/11

266

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό, σου προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς ψυχικά αλλά και συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για ‘σένα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μια νέα ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία, που θα αλλάξει ριζικά όλη σου τη ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και να αυξάνεται, και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές, όπως τις αρχές της σχέσης σας.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη στο απέναντί σου ζώδιο, αυτό του Σκορπιού, φέρνει κάποιες σημαντικές αλλαγές τώρα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική επίδραση στις διαπροσωπικές σου επαφές. Αν είσαι ελεύθερος, είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη καμία νέα γνωριμία ή επικοινωνία, ακόμα κι ένα απλό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λήξεις τσακωμούς και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις στη σχέση σου. Πολύ πιθανόν σήμερα ή τις επόμενες ημέρες να μιλήσετε για κάποιο είδος επισημοποίησης!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, λόγω της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό, που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στη ζωή σου τάξη και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί σήμερα να μη βάζεις σε προτεραιότητα τα ερωτικά σου ζητήματα, όμως έρχεται ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, από ένα άτομο που ούτε καν φανταζόσουν ότι σε βλέπει διαφορετικά! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, στον σύντροφο, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη, που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για ‘σένα ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνει την μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις και να προβάλλεις τον εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη εποχή για ‘σένα και τον σύντροφό σου και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Θα σου δείξει την αδυναμία του, τα πλούσια συναισθήματά σου και δεν αποκλείεται να σου έρθει κι ένα δωράκι από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα θα είναι άπειρες αλλά κι ιδιαίτερα αξιόλογες! Εκμεταλλεύσου το με κάθε τρόπο!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η παροντική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζει μια πολύ σημαντική περίοδο για σένα, όπου η ενασχόλησή σου με την οικογένεια θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, η εύνοια αλλά και το ενδιαφέρον σου, όσον αφορά τον έρωτα, βρίσκεται σε ιστορίες του παρελθόντος! Θα μπορέσεις να συναντήσεις ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που έχεις να δεις ή να επικοινωνήσεις μαζί του καιρό, και να επιδιώξεις, με σύνεση, την επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού, η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται τώρα μια γνωριμία κατά τη διάρκεια μίας εξόδου ή μίας μετακίνησης! Επιπλέον, απολαμβάνεις, φλερτ μέσω διαδικτύου και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ κι ο σύντροφος σου, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα και ρουτίνα και να ανανεωθείτε, μέσα από κοινές δραστηριότητες!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σε βοηθήσει ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με κάθε τρόπο κι επαναλαμβανόμενα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, αφού θα νιώσεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφό σου, ο οποίος μέσα από πράξεις του σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του σε ‘σένα! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν σε εκκρεμότητα κι επιτέλους ξέρεις πού βρίσκεσαι!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά φυσικά τον πρωταγωνιστή της μέρας! Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι με χαμόγελο νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, προτάσεις κι εξομολογήσεις, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και την ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και να υιοθετήσεις ένα πιο ακαταμάχητο στιλ! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα πάνε όλο και καλύτερα στη σχέση σου με τον σύντροφό σου!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ωθεί να επιλέξεις την απομόνωσή σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία για να ηρεμήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αρνηθείς επιφανειακά φλερτ κι εφήμερους έρωτες! Ωστόσο, θα επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει και δε θα την κοινοποιήσεις σε κανένα, τουλάχιστον προς το παρόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως παρασυρθείς τώρα από  έναν έρωτα κρυφό και παράνομο! Πρόσεξε πολύ, αφού κινδυνεύεις από απρόσμενες αποκαλύψεις κι απογοητεύσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη, που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, αποτελεί για ‘σένα την απόλυτη ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου θα έχει μόνο ανανεωτικές στιγμές! Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να βελτιώσετε τη σχέση σας, με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, καλωσόρισε νέες γνωριμίες, φλερτ και προτάσεις! Όλα αλλάζουν κι εσύ κάνεις απανωτά νέα ξεκινήματα στον έρωτα!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι η ιδανική για να προχωρήσεις σε δραστηριότητες που θα σου δώσουν καλή φήμη, καταξίωση και κύρος. Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά κι αποφασιστικά, ώστε να μη χάσεις κανένα σκαλί για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Τυχόν νέες γνωριμίες έρχονται για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις κι ότι πρέπει να ανεβάσεις τα στάνταρ σου!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη, που λαμβάνει μέρος σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και θετική για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις και δραστηριότητες ή εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σου με τον σύντροφο κι ανανεώνεται πλήρως! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, συναντήσεις, ευχάριστα νέα και γνωριμίες! Γεγονότα, συγκυρίες κι ίσως ένα ταξίδι, επαναφέρουν την αισιοδοξία σου! Γλέντα το!