Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 4/10

589

Κριός
Το σημερινό Τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει και θα πιθανόν να πλήξει τον σημαντικό για ‘σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, αγαπητέ Κριέ. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με τον σύντροφο έχει πάθος, αλλά, αν δεν προσέξεις, δε θα εξελιχθεί όπως ακριβώς επιθυμείς, λόγω του δικού σου εγωισμού, απαιτήσεων και οξυθυμίας.

Ταύρος
Η ημέρα φέρνει άγχος, τρέξιμο κι αρκετή κούραση, φίλε Ταύρε! Αν είσαι ελεύθερος κι υπάρξει σήμερα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, πρέπει να κινηθείς παρασκηνιακά και πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητα της σχέσης σου και μην παρασύρεσαι σε συνεχή κι ενοχλητική κριτική του συντρόφου σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ενεργοποιείται το κομμάτι εκείνο της ζωής σου που σχετίζεται με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και την αυτοπεποίθησή σου. Στα αισθηματικά σου, νιώθεις σήμερα απόλυτα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις κι εκδηλώσεις θαυμασμού! Προσοχή μόνο στη ροπή που έχεις προς πάθη και έρωτες αλλά κι εγωιστικές απαιτήσεις. Εκμεταλλεύσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές, χωρίς όμως να ξεφεύγεις από τα όρια που είχες μέχρι τώρα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Ερμή -Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν προσέξεις! Αισθηματικά, επίσης, πρέπει να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση! Πες οπωσδήποτε «όχι» σε μία κίνηση προς έναν παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και στενάχωρο! Αν είσαι ήδη με κάποιον, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει τριγμούς, κόντρες ή συγκρούσεις!

Λέων
Με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, είσαι αυθόρμητος, ανοιχτός κι απόλυτα γοητευτικός σε νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές κάθε είδους, φίλε Λέοντα. Η σημερινή μέρα επηρεάζει την επικοινωνία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή, υπόγεια, νευρική αλλά και χειριστική. Δε χρειάζεται να δημιουργηθεί μία διαμάχη έντονη, για ανούσια πράγματα! Επιπλέον, σήμερα, έρχονται ερωτικά μηνύματα που περιμένεις, αλλά μη βιαστείς να απαντήσεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με τη σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στη διατήρηση των προσωπικών αξιών σου! Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη πάθος και βαθύ συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, τη ζήλια και την κτητικότητά σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις φλερτ κι επιφανειακούς θαυμαστές! Δεν έχεις πια διάθεση για παιχνίδια με ημερομηνία λήξης!

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα, χρειάζεται προσοχή, φίλε Ζυγέ! Μην το παρακάνεις κι απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα. Εμμονές, απωθημένα και θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως με τη μορφή σύγκρουσης και ρήξης, στον ερωτικό τομέα. Καλό θα είναι να επιδείξεις ηρεμία και να σκεφτείς πολύ, κατά πόσο σε ικανοποιεί να διατηρείς σχέσεις οι οποίες στηρίζονται σε παιχνίδια επιβολής κι εξουσίας! «Όχι» στον εγωισμό και στην παρόρμηση, σήμερα!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ακολούθησε μεν τη διαίσθησή σου, αλλά χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο. Στα ερωτικά, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, πες «όχι» οπωσδήποτε, σε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα που τώρα μπορεί να σε παρασύρει, διότι θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αντέχεις την καταπίεση κι ασφυκτιάς συναισθηματικά, από εντάσεις που δημιουργεί ο σύντροφός σου, από το πουθενά!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η όψη Τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που μέχρι τώρα έμενε κρυφό, αποκαλύπτεται και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς! Προσοχή, λοιπόν, γιατί θα πρέπει να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς ή παρεξηγηθείς! Αν είσαι ήδη σε σχέση, μακριά από ξαφνικά ξεσπάσματα κι ανούσια νεύρα!

Αιγόκερως
Η όψη Τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα σε επηρεάσει άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις και πεις σήμερα, φίλε Αιγόκερε! Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις στο σύντροφο τα νεύρα σου από τη δουλειά κι αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέξεις ερωτικά με συνάδελφο ή συνεργάτη σήμερα. Γενικά, καλό θα είναι να αποφύγεις εντάσεις και νεύρα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα φέρουν σίγουρα αρνητικές συνέπειες για τη μελλοντική πορεία της σχέσης!

Υδροχόος
Ο Ερμής, σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αγαπητέ Υδροχόε, κι επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Ερωτικά, μπαίνεις σε μία διαδικασία πειραματισμού, ο οποίος ίσως σε εκθέσει! Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν κι αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές, πέρα από αυτά που έχεις συνηθίσει, με τον σύντροφο. Ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε ανώριμες ή επιπόλαιες πράξεις αλλά ούτε και σε προσδοκίες ή προκλητικότητα.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, σήμερα, θα χρειαστεί να επιδείξεις ψυχική δύναμη κι αντοχή σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν. Στην ερωτική ζωή, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά μία σημαντική για ‘σένα σχέση και πιθανόν να μπεις σε διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος σχετικά με το πόσο εμπιστεύεσαι αυτά που αποκομίζεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην αφήνεις κτητικότητα, τάσεις χειραγώγησης, σκληρότητας κι απολυτότητας να χαλάνε την ερωτική ατμόσφαιρα που υπάρχει στη ζωή σου αυτήν την περίοδο.