Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 3/4

679

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα και να αρχίσεις να ηρεμείς ουσιαστικά και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός, παλαιός ή ακόμα κι απαγορευμένος έρωτας, αναστατώνει με ευχάριστο τρόπο την ερωτική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, μία ήρεμη συζήτηση για επίλυση παλαιών προβλημάτων με τον σύντροφο σου δίνει ηρεμία, ανακούφιση, χαρά και ψυχική ικανοποίηση! Φρόντισε, λοιπόν, να μην παρασυρθείς σε παράλληλες ερωτικές ιστορίες και ψέματα, γιατί πιθανόν να αποκαλυφθείς!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ουρανός στο δικό σου Ζώδιο σχηματίζει Εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, γεγονός που σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική κι ευχάριστη ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, δέχεσαι ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα ή τηλεφώνημα, που σου αλλάζει όλα τα δεδομένα! Επιπλέον, μία συναρπαστική γνωριμία θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου κι αυτό θα σε ενθουσιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα γενικά στον δεσμό σου θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ όσο περιμένεις κι οι θετικές αλλαγές θα είναι καθοριστικές για σένα και τον σύντροφο!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά θετικές κι απρόσμενες αλλά κι ουσιαστικές εξελίξεις κι αλλαγές, που θα βοηθήσουν πολύ στη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας κι υπόστασης! Αν είσαι ελεύθερος, η προσγειωμένη σου αυτοπεποίθηση αλλά κι η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία νέα αξιόλογη γνωριμία που θα ανταποκρίνεσαι απόλυτα στα στάνταρ σου! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου σου, χωρίς καν να το επιδιώξεις! Επιπλέον, μία ουσιαστική πρότασή του σε ενθουσιάζει, αφού ούτε καν την περίμενες!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το απόλυτα ωφέλιμο για σένα Εξάγωνο, που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολλά ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου, κάθε είδους και μάλιστα αιφνίδια! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται στα ξαφνικά να αποφασίσεις μετά από μία πρόταση να επισημοποιήσεις τη σχέση σου και να αλλάξεις τελείως τη ζωή σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να κάνεις μια νέα απρόσμενη αλλά απόλυτα γοητευτική γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Ναι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ξεκινά τώρα!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες κι ανάγκες αλλά και τα ουσιαστικά συναισθήματά σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής, γεγονός που θα αλλάξει τα δεδομένα σου και θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο κι επιπλέον μπορείς να πείσεις το ταίρι σου για να εκπληρώσει τις πιο βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες κι επιθυμίες!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Αφροδίτη πλέον απέναντί σου, στο Ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα κι είναι σίγουρα ένα πολύ θετικό νέο για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, ιδίως επικοινωνιακά! Πολλές οι κατακτήσεις κι οι θαυμαστές και σίγουρα θα χορτάσεις επαφές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου ετοιμάζεται να σου κάνει εκπλήξεις και δωράκια κι ενδεχομένως να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου δίνει την ανέλπιστη ξαφνική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, σήμερα μπορεί ξαφνικά να επικοινωνήσει μαζί σου, για να σε προσεγγίσει διαφορετικά, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να κάνετε μαζί ένα ερωτικό βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με τον σύντροφο λύνετε επιτέλους θέματα που σας απασχολούν καιρό τώρα κι ανανεώνετε την καθημερινότητά σας!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για το ζώδιό σου πραγματοποιείται σήμερα και φυσικά αφορά το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Αν είσαι ελεύθερος, είναι σίγουρο πως μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Χορταίνεις φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά συναισθηματικά μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις σου κι η επικοινωνία σου με τον σύντροφο θα φέρουν θετικές αλλαγές στη σχέση σας και θα λύσουν πολλά προβλήματα!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό κι εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις σήμερα σίγουρος για τα συναισθήματα, την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μέσα από πράξεις που το αποδεικνύουν, αλλά και μέσα από εκδηλώσεις αγάπης από μέρους του! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει σε σένα, χωρίς καν να το περιμένεις, και διεκδικεί επανασύνδεση! Αν θες και εσύ το ίδιο, προχώρα στην επανένωση του έρωτά σας!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, το θετικό για σένα Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, που διαμορφώνεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές και σχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία απόλυτα ανανεωτική ημέρα για τον ερωτικό τομέα! Θα έχεις νέες γνωριμίες ή και την έναρξη μίας νέας σχέσης, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και προτάσεις! Γοητεύεις με τον λόγο σου και πραγματικά σαγηνεύεις τους πάντες με μία σου λέξη! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα, χάρη στις δράσεις του συντρόφου σου, εκεί που δεν το περιμένεις!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστα μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο σταθεροποιείται, νιώθεις σιγουριά, έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφο κι εμπλουτίζετε την καθημερινότητά σας με συναίσθημα κι αισθησιασμό! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει, εκδηλώνει τα κρυμμένα μέχρι τώρα συναισθήματά του για σένα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο της Αφροδίτης στο δικό σου Ζώδιο με τον Ουρανό, που σχηματίζεται σήμερα, ενεργοποιεί με θετικό τρόπο τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και βελτιώνει απόλυτα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες κι ερωτικές επικοινωνίες! Πιθανόν κιόλας, μία νέα γνωριμία να μεταμορφωθεί τώρα σε μία νέα, όμορφη και σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο, ανανέωση της σχέσης σας, λύσεις στα προβλήματά σας κι ευχάριστες εξόδους ψυχαγωγίας!