Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 3/11

218

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα σε αναγκάσει, μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός κι ολιγαρκής! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλούς τους τόνους στη σχέση σου, αν δε θες να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται σίγουρα νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα απόφυγε νέα ξεκινήματα κι ερωτικές αποφάσεις σήμερα! Αν σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο ήδη, μην κάνεις κίνηση προσέγγισης προς το παρόν!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, αρκετά θα είναι τα προβλήματα σήμερα στην καθημερινότητά σου! Οφείλεις να κάνεις τώρα ώριμες κι εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε οι υποχρεώσεις σου κι οι δουλειές σου να διεκπεραιωθούν! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά πρέπει να προσέξεις πολύ, ώστε να μη γίνουν λάθη κι εκτεθείς στη δουλειά! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε την τάση σου για απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, διότι θα σας απομακρύνει συναισθηματικά!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, μπορεί η μέρα να έχει καλοπέραση, ψυχαγωγία και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις να είσαι ώριμος και σοβαρός! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος, ωστόσο απόφυγε εγωισμό, ανωριμότητα κι απαιτητικότητα απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να έχεις έντονη ερωτική διάθεση κι όρεξη για ασταμάτητο φλερτ, αλλά πρέπει να αποφύγεις υπερβολές, για να μην εκτεθείς και χαλάσεις την καλή σου φήμη!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, επικεντρώνεσαι σήμερα στις επιθυμίες σου, τους σκοπούς σου και τους στόχους σου, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να συζητήσεις ώριμα με τον σύντροφό σου για τα προβλήματα που προϋπήρχαν, χωρίς νεύρα, ξεσπάσματα και γκρίνιες! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει ένας έρωτας από το παρελθόν κι ενδεχομένως να θελήσεις να τον πλησιάσεις ξανά! Καλύτερα να αποφύγεις μια τέτοια προσέγγιση, γιατί θα απογοητευτείς!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Άρη-Κρόνου, πιθανώς να κλονιστούν οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου κι οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε συναισθηματική κι ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο και μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια ή προσβολές λόγω νεύρων! Αν είσαι ελεύθερος, μην αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλώς και μόνο για το φλερτ! Παράμεινε ώριμος και σοβαρός, αν θες να βρεις κάτι αξιόλογο!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορείς να το παρακάνεις με απαιτήσεις κι ισχυρογνωμοσύνες! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα, γιατί θα οδηγήσουν τη σχέση σου σε ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα! Μην ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία τώρα! Θα δεις αργότερα αν όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα και να δώσεις ευκαιρία!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή κι οφείλεις να προστατέψεις όλα τα καλά που σου έχει δώσει το σύμπαν τον τελευταίο καιρό, για να μείνουν στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ένα δυσάρεστο νέο, που αφορά τον σύντροφο και θα σου μειώσει τις ελπίδες, για την ασφάλεια που ήθελες! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι μάλλον κάπως επιπόλαιος! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, αλλά θα πρέπει να είσαι ώριμος και προσγειωμένος, αν θες να γίνει μια όμορφη σχέση!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς με ωριμότητα στο τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις όντως ανάγκη στη ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός κι ανανεωμένος συναισθηματικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στο πάθος σου να σε οδηγήσει σε έναν παράνομο απαγορευμένο έρωτα! Οφείλεις να αντισταθείς, γιατί κινδυνεύεις από σοβαρές αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις κι ουτοπίες, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς πολύ.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για ‘σένα φιλικό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να σταματήσεις άμεσα την προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο, αλλά να προσπαθήσεις με ποικίλους τρόπους να βελτιώσεις τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα, ιδίως με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις. Φρόντισε να τους ακούς!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Άρη-Κρόνου, θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, βάλε προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και μην παρασύρεσαι σε ανούσιο κι αχαλίνωτο φλερτ, που σε εκθέτει! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ κι ο σύντροφος ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα, παραγκωνίζοντας το συναίσθημα! Μην αφήσεις την ψυχρότητα να μπει ανάμεσά σας και προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμα τα πνεύματα μεταξύ σας!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα αρκετές συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν λόγω του Τετραγώνου Άρη-Κρόνου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και φλερτ! Φρόντισε μόνο να αξιοποιήσεις σωστά κι ώριμα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις, εξόδους ή μετακινήσεις με τον σύντροφο, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα κάποιες έμμονες ιδέες, εντείνονται και σε βασανίζουν. Επικεντρώνεσαι στις βαθιές σου επιθυμίες και τα συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς με άσχημους τρόπους να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο στη σχέση σου και μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφό σου, γιατί θα τον απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις, με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει!