Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 31/1

961

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το πέρασμα του Ερμή στον φιλικό Υδροχόο, ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, νέες εμπειρίες, αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση! Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, στον ερωτικό τομέα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Γνωριμίες, φλερτ και επαφές χαρμόσυνου χαρακτήρα, σε ανανεώνουν και σου χαρίζουν ξανά όρεξη για έρωτα και πολλά χαμόγελα! Αν έχεις ήδη ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία, σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, να βελτιώσεις τα πάντα και να αλλάξεις ό,τι μέχρι τώρα έπληττε τη σχέση σου με τον σύντροφο!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα ήρθε η μέρα να μεσουρανήσεις απλά με μία σου κουβέντα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, είναι μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου! Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις και να συζητήσεις ήρεμα και λογικά με τον σύντροφο και να βρείτε μόνιμες λύσεις στα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε αμφότεροι την αγάπη σας με πράξεις και όχι μόνο με λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί οι ερωτικές ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα να μην είναι πολλές, αλλά είναι σίγουρα αξιόλογες και πιο σοβαρές απ’ ό,τι συνήθως!

Δίδυμος
Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, αποτελεί την έναρξη μίας άκρως επικοινωνιακής περιόδου, γεμάτη αισιοδοξία, τύχη, χαρά και μετακινήσεις, με τον Ερμή να μπαίνει στον Υδροχόο! Αν είσαι δεσμευμένος, μη διστάσεις σήμερα να προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο, για να πραγματοποιήσετε σήμερα ή τις επόμενες ημέρες! Είναι σίγουρο πως αυτός είναι ο τρόπος για να ανανεώσετε την σχέση σας και να ξεπεράσετε μία και καλή τυχόν θέματα ή προβλήματα που υπάρχουν! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες και το κινητό σου δε σταματά να χτυπά σήμερα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα κάνεις την ενδοσκόπησή σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, με την είσοδο του Ερμή στο Ζώδιο του Υδροχόου! Η σημερινή μέρα θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα κι αισθησιασμό στη σχέση σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος! Αν αποφύγεις τάσεις ζήλιας και καχυποψίας, μπορείς επίσης να τον πείσεις μέσα από συζήτηση, που εσύ θα επιδιώξεις, για να εκπληρώσει μία σου βαθιά επιθυμία! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου άμεσα στο σπορ του φλερτ, αφού ο γοητευτικός σου λόγος, ο ερωτισμός κι η γοητεία που αποπνέεις, δε θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με τον Ερμή να περνάει απέναντί σου, στον Υδροχόο, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις, στη βελτίωσή τους, στην εξομάλυνσή τους και στον εμπλουτισμό αυτών με αλληλοκατανόηση και καλύτερη συνεννόηση! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες, οι οποίες πολύ πιθανόν, να αποκτήσουν την ιδιότητα της σταθερής σχέσης! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι ήδη για κάποιον, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να κάνεις το πρώτο βήμα και να επικοινωνήσετε ή να συναντηθείτε! Αν έχεις ήδη σχέση, η επικοινωνία με τον σύντροφο βελτιώνεται και δεν αποκλείεται να σου κάνει και μία πολύ δελεαστική πρόταση, κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, μπορεί ο Ερμής στον Υδροχόο να φέρει αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, αλλά εσύ το ’χεις! Αν είσαι ήδη σε σχέση, δε χρειάζεται να κολλάς σε λεπτομέρειες, να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα φέρει φθορά και κούραση στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από την εργασία σου σού κινεί το ενδιαφέρον! Προσπάθησε διακριτικά να το πλησιάσεις! Πιθανόν σήμερα να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς!

Ζυγός
Ξεκινά από σήμερα, με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο, φίλε Ζυγέ, μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική περίοδος! Απόλυτα ερωτική ημέρα η σημερινή! Για τους ελεύθερους, μόλις έφτασε ένα 24ωρο γεμάτο φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και πλήρη ικανοποίηση! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις πάθος, ρομαντισμό, συναίσθημα κι ακόμα και εκπλήξεις απ’ τον σύντροφο! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, η τύχη είναι με το μέρος σου και το σίγουρο είναι ότι θα καλοπεράσεις!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Υδροχόου, θα στρέψει την προσοχή σου σε αναμνήσεις, σκέψεις του παρελθόντος, νοσταλγίες αλλά κι εκκρεμότητες που έχεις από παλιά και πρέπει τώρα να βρεθεί ο σωστός τρόπος, επιτέλους, να διευθετηθούν. Η μέρα είναι ιδανική για ερωτική προσέγγιση ατόμων του παρελθόντος και φυσικά για προσπάθεια επανασύνδεσης! Οι δυνατότητες θα είναι πολλές για επικοινωνία και συνάντηση με τον πρώην σύντροφό σου, ώστε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας και (γιατί όχι) να ξεκινήσετε ξανά από το μηδέν! Αν δε σε ενδιαφέρει ένας έρωτας του παρελθόντος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεπεράσεις ή να λύσεις παλαιά προβλήματα στον έρωτα!

Τοξότης
Ιδιαίτερα ευχάριστη η σημερινή ημέρα για σένα, αγαπητέ Τοξότη! Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι δεν πρέπει να κάτσουν στιγμή στο σπίτι! Μέσα από μετακινήσεις κι εξόδους έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ, που τους ανανεώνει! Αν, πάλι, είσαι ήδη με κάποιον ή θες ένα συγκεκριμένο άτομο, η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται φανερά! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, συζητήσεις και συναντήσεις, θα βοηθήσουν ώστε να προωθήσεις τους στόχους σου για αυτήν τη σχέση!

Αιγόκερως
Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου! Ιδιαίτερα θετική η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου! Αν είσαι ήδη με κάποιον, απολαμβάνεις στιγμές πάθους κι αισθησιασμού με τον σύντροφο! Ωστόσο, καλό θα ήταν να περιορίσεις λίγο τη ζήλια και την κτητικότητα, ώστε να μη χαλάσεις αυτήν την όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ το πρώτο αλλά διακριτικό βήμα σήμερα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η ανταπόκρισή του είναι σχεδόν βέβαιη!

Υδροχόος
Μετά τον Ήλιο, μπαίνει σήμερα στο δικό ζώδιο σου, φίλε Υδροχόε, κι ο Ερμής! Ερωτικά είσαι στα καλύτερά σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι πλούσια από φλερτ, μηνύματα ερωτικά και γοητευτικές συναντήσεις και γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες! Αν σκεφτόσουν μέχρι τώρα αν πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα, να ξέρεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Αν είσαι ήδη με κάποιον, καταφέρνετε και λύνετε τα προβλήματα στη σχέση σας με ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση! Επιδίωξέ την λοιπόν!

Ιχθύς
Σήμεραμ αγαπητέ Ιχθύ, που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό που κάνεις καλύτερα από όλους, να ακούς άφοβα τη διαίσθησή σου! Για τους δεσμευμένους, θέλει προσοχή η σημερινή ημέρα! Παρασύρονται σε κρυφές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις και αρκετά μυστικά και ψέματα! Το θέμα είναι ότι η ημέρα φέρνει κι αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως μεγάλες αλήθειες, οπότε χρειάζεται προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και σε αφήνει άφωνο, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν το περίμενες καν!