Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 30/8

383

Κριός
Θα καταφέρεις σήμερα με τον Ήλιο πλέον στην Παρθένο, αγαπητέ Κριέ, να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου μπορεί να στερηθεί σήμερα το συναίσθημα και το πάθος, κυρίως γιατί υπάρχει έλλειψη χρόνου! Μία μέρα είναι και θα περάσει! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας που σε απασχολεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τώρα θα πάρει νέα τροπή κι εσύ θα πρέπει να προσαρμοστείς, στα νέα δεδομένα!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα περνάς υπέροχα! Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς με τον σύντροφο κάθε προβληματισμό και δυσκολία κι απολαμβάνετε μαζί τον ερχομό ρομαντικών, παθιασμένων και παραμυθένιων ερωτικών στιγμών! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις από ερωτικές εξομολογήσεις, δωράκια, κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Ναι, η ερωτική τύχη ανήκει σε σένα, τη σημερινή ημέρα!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο μπορείς σήμερα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό παρελθόν, θα σε απασχολήσει σήμερα, κυρίως μετά από την επιδίωξη ενός πρώην συντρόφου να επικοινωνήσει μαζί σου και να προθυμοποιηθεί να λύσετε τα παλιά σας λάθη! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις τα προβλήματα που είχατε τελευταία με τον σύντροφο κι έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες και μετακινήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα! Αν είσαι ελεύθερος, να ξέρεις ένα πράγμα σήμερα! Η βαθιά συναισθηματική συζήτηση, είναι το κλειδί στη βελτίωση στην σχέσης σου με τον σύντροφο κι η λύση στα προβλήματά σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και γνωριμίες, γεγονός που σε κάνει να ξεπεράσεις τοξικά πρόσωπα που σε απογοητεύουν.

Λέων
Με τα ικανά και πλούσια εκφραστικά σου μέσα και, φυσικά, την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την πειθώ σου, φίλε Λέοντα, θα καταφέρεις σήμερα, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, να αρπάξεις ευκαιρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, μία είδηση, μία συγκυρία ή ένα γεγονός που σχετίζεται με τον σύντροφο, σε βεβαιώνει ότι είναι πιστός κι αφοσιωμένος σε σένα! Επιπλέον απολαμβάνετε μαζί αισθησιακές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σε δελεάζει μία αξιόλογη γνωριμία, που ανταποκρίνεται στα στάνταρ σου, ιδίως εμφανισιακά!

Παρθένος
Σήμερα ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, φίλε Παρθένε, και σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα, πληγές και τραύματα κι επιπλέον εκπληρώνεις στόχους κι επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ερωτικές εξομολογήσεις που θα σε συναρπάσουν και ξεχνάς τα παλιά, που μέχρι τώρα σε πλήγωναν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση, μέσα από τρυφερές, συναισθηματικές συζητήσεις και συναντήσεις, με τον σύντροφο! Ναι, επιτέλους, βρίσκετε από κοινού τη λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, η διαίσθηση και το συναίσθημά σου, παίρνουν την πρωτιά, σε κάθε σου κίνηση, αφού, σίγουρα, θα σου δείξουν τον δρόμο τον σωστό! Σήμερα, ακόμα κι αν δεν το συνηθίζεις, θα σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή κρυφός έρωτας, που σε συναρπάζει και σε παρασύρει σε πρωτόγνωρες εμπειρίες! Αν κάτι τέτοιο δε σε αφορά, τότε μπορείς να αναμένεις την αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή σου, που εδώ και καιρό έχει αισθήματα και πόθο για ‘σένα, αλλά εσύ δεν μπορούσες να το υποψιαστείς και να το καταλάβεις!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα να είσαι απλά έτοιμος για κάθε αλλαγή που ήθελες τόσο καιρό, με τη βοήθεια του Ήλιου στην Παρθένο! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία που έρχεται σήμερα θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, γιατί πραγματικά το αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις μία λύση μαζί με τον σύντροφο, για να ανανεώσετε τη σχέσης σας και να λύσετε εξ ολοκλήρου προβληματισμούς και δυσκολίες, που είχατε μέχρι τώρα!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα, λόγω του Ήλιου στην Παρθένο, άκου άφοβα το συναίσθημά σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με τη λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πάρε σήμερα την πρωτοβουλία να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο, αφού ήρθε η ώρα να μιλήσεις ώριμα και λογικά, για το τι αισθάνεσαι και το τι χρειάζεσαι από τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ τώρα το πρώτο βήμα και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, αφού η ανταπόκριση είναι πολύ πιθανή!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ενέργεια, κέφι, χαρά, ανεμελιά κι αισιοδοξία, λόγω της εύνοιας του Ήλιου στην Παρθένο! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την απόλυτη χαρά! Μία νέα γνωριμία, μία είδηση ερωτική ή ένα μήνυμα συναισθηματικό, σου δίνουν χαρά και σε συναρπάζουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα, να έρθει μία εξομολόγηση από καρδιάς, από τον σύντροφό σου, που πραγματικά θα αλλάξει τη ζωή σου και θα ανανεώσει πλήρως τη σχέση σας!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα μία είδηση, μία συγκυρία ή ένα γεγονός, θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες, χάρη στον Ήλιο στην Παρθένο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφό σου, ο οποίος σου αποδεικνύει έμπρακτα την πίστη και την αφοσίωσή του! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον σήμερα, ακόμα κι αν αυτό δε γίνει άμεσα αντιληπτό από εσένα!

Ιχθύς
Η ιδανική μέρα σήμερα, για ‘σένα, φίλε Ιχθύ, με τον Ήλιο στην Παρθένο, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις κι επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία τέλεια ημέρα για τα ερωτικά σου! Ένα μεγάλο βήμα αποφασίζεις τώρα με τον σύντροφο και ξεπερνάτε μαζί παλαιά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία και ρίχνεις μαύρη πέτρα σε παλαιές τοξικές σχέσεις και πρόσωπα που σε πλήγωσαν στο παρελθόν! Ώρα για μία νέα αρχή, λοιπόν!