Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 30/6

788

Κριός
Φίλε Κριέ, με τη σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Δία, ίσως αισθανθείς πως χάνεις τον έλεγχο στις επικοινωνίες σου και παρασύρεσαι σε λόγια. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε πολύ τον τρόπο που φλερτάρεις και βάζε κάποια όρια, γιατί ενδεχομένως η συζήτηση μπορεί να ξεφύγει και να μετανιώσεις για λόγια που είπες! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις παρερμηνείες, υπερβολές αλλά κυρίως μεγάλα λόγια και υποσχέσεις προς τον σύντροφο, που δεν μπορείς να τηρήσεις αργότερα!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Δία, πιθανόν να προκύψουν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους δραστηριότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος, υποψιασμένος κι ολιγαρκής, σε φλερτ και νέες γνωριμίες, χωρίς να ξεπερνάς τα επιτρεπτά όρια! Αν είσαι δεσμευμένος, μη ρισκάρεις με διάφορους τρόπους τη σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής και φυσικά μη θεωρείς δεδομένα αυτά που ήδη έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, όπως και τον ίδιο σύντροφό σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Δία σε αφορά άμεσα και πρέπει να προσέξεις αρκετά, για να γλυτώσεις απογοητεύσεις κι απομυθοποιήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός σε μεγάλα λόγια που θα ακούσεις κατά τη διάρκεια ενός φλερτ, σε νέα ξεκινήματα ή έναρξη μίας σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε σοβαρές συζητήσεις ή διαφωνίες με το ταίρι σου! Επιπλέον, μην εμπιστεύεσαι αυθόρμητα και με κλειστά μάτια, αυτά που σου λέει ο σύντροφος σήμερα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή όψη Αντίθεσης Αφροδίτης-Δία θα επαναφέρει κάποιους φόβους, έμμονες ιδέες κι ανασφάλειες. Αν είσαι δεσμευμένος και διατηρείς παράλληλα έναν κρυφό κι απαγορευμένο έρωτα, να ξέρεις πως σήμερα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί να σε εκθέσει εκεί που δεν το περιμένεις και να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό, που σε αφορά άμεσα κι ίσως σε κάνει να νιώσεις απογοήτευση!

Λέων
Φίλε Λέοντα, ίσως τον τελευταίο καιρό, να έκανες κάποιες υπερβολές, λόγω υπεραισιοδοξίας κι υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου, την τάση σου για επανάσταση και την οξύθυμη διάθεσή σου! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να προσέξεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες! Μη θεωρείς ότι μία φιλική συμπεριφορά απέναντί σου σημαίνει πως σε φλερτάρουν κιόλας, γιατί αν κάνεις κίνηση, μπορεί να εκτεθείς!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την όψη Αντίθεσης Αφροδίτης-Δία, προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός, ταπεινός και να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε νεύρα, έπαρση κι επιπολαιότητα, γιατί ενδεχομένως να δημιουργηθούν ρήξεις στη σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πρέπει να σταματήσεις να ωραιοποιείς κάποια πράγματα και να δεις κατάματα την αλήθεια, χωρίς να υπεραισιοδοξείς και χωρίς να ενθουσιάζεσαι υπερβολικά!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, θα χρειαστεί σήμερα οπωσδήποτε, με την όψη Αντίθεσης Αφροδίτης-Δία, να δώσεις την αμέριστη προσοχή σου σε όλες τις συζητήσεις που τώρα θα κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος, ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου στον ερωτικό τομέα σε ωθεί να πιστεύεις σε μεγάλα λόγια και νέες γνωριμίες που δεν έχουν μέλλον και δεν αξίζουν τον χρόνο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου και κυρίως τις απαιτήσεις σου από τον σύντροφό σου, διότι ενδεχομένως να καβγαδίσετε!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με τη σημερινή επιρροή της Αντίθεσης Αφροδίτης-Δία, έχεις την τάση για λάθος συμπεράσματα κι υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έχεις σήμερα μια άκρως γοητευτική γνωριμία, η οποία όμως χρειάζεται αρκετό χρόνο, πριν στηριχτείς σε αυτή κι ελπίσεις για μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα κρύβει αρκετές παγίδες για τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, αφού παρασύρεσαι σε λάθος συμπεριφορές, λόγω της ανάγκης σου για εξουσία στη σχέση!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με τη σημερινή όψη Αντίθεσης Αφροδίτης-Δία, θα πρέπει να είσαι αρκετά πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό να παρασυρθείς σε υπερβολές. Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις προσωρινά σε νέες γνωριμίες και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια που θα ακούσεις κατά τη διάρκεια ενός φλερτ, αφού λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, ίσως απομυθοποιήσεις κάποιες καταστάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς την απογοήτευση του συντρόφου σου, δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις!

Αιγόκερως
Φιλέ Αιγόκερε, η Αντίθεση Αφροδίτης-Δία σου υπενθυμίζει πως ήρθε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μη σε ενοχλούν τα πάντα και να μην κριτικάρεις κάθε δράση του συντρόφου σου, γιατί θα υπάρξουν σίγουρα εντάσεις που δεν περιμένεις! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αρκετές κατακτήσεις, κυρίως λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης και της αδιαμφισβήτητης γοητείας σου, αλλά καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτικός, τουλάχιστον σήμερα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Δία, πιθανόν να είσαι σήμερα υπερβολικά εγωκεντρικός κι η έπαρση να σε παρασύρει σε υπερβολές, επιπολαιότητες και κάποια ανώριμα λάθη! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να απολαύσεις φλογερές στιγμές με τον σύντροφό σου, περιορίζοντας όμως υπερβολές, απαιτήσεις κι εγωισμό, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο επιφυλακτικός τώρα, αλλά και μετρημένος και σοβαρός στη συμπεριφορά σου, απέναντι σε νέες γνωριμίες και φλερτ!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον! Αν είσαι ελεύθερος, μην ξοδεύεις και πάλι ενέργεια σε ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, που για άλλη μια φορά θα σε απογοητεύσει με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την τάση να θεωρείς δεδομένο τον σύντροφο και να μην υπολογίζεις τα «θέλω» του και τις ανάγκες του! Προσπάθησε να τον πλησιάσεις, χωρίς γκρίνιες!