Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 30/12

0
850

Κριός

Φίλε Κριέ, φρόντισε να συζητήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, πρέπει και κάποια στιγμή να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με το ταίρι σου και την οικογένειά σου θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που έχεις μοναδική σου ερωτική παρέα, οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι πολύ καλές για να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, μπορείς αυτήν την Τετάρτη που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να κάτσεις με το σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια αξιόλογη γνωριμία, μήπως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με μία παλιά σου σχέση; Τακτοποίησε τώρα, που το πλανητικό σκηνικό είναι κατάλληλο, όσους ερωτικούς λογαριασμούς σου έχουν μείνει από το παρελθόν.

 

Καρκίνος

Στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πάρτε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, γιατί η ημέρα σας ευνοεί για να συναντήσετε κάποιον αξιόλογο άνθρωπο, στα «μέτρα» που τον θέλετε. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για τη σχέση σου και αν φροντίσεις σήμερα να έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα περάσεις πολύ όμορφα. Αν είσαι μόνος σου, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου κάποιο άτομο που σου ταιριάζει πραγματικά. Μη συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δε σου κάνουν και το γνωρίζεις εκ των προτέρων.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ γεμάτο τρυφερές στιγμές και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος σου, αυτή είναι μία ημέρα που η γοητεία σου κάνει θραύση!

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και καλά θα κάνεις να μη φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση και σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μην πτοείσαι από την στασιμότητα των ημερών και συνέχισε τις προσπάθειές σου, γιατί το φως στον ορίζοντα πολύ γρήγορα θα εμφανιστεί για εσένα από εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με τον σύντροφό σου που πρέπει να προσέξεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει και προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός σε αυτά που έχει να σου προτείνει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη τον έρωτα στη ζωή σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά αλλά χρειάζεται προσοχή για την αντέξεις.

 

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, είναι καλή μέρα αυτή η Τετάρτη για τη σχέση σου, για να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρέπει να αποφασίσεις να γίνεις πιο τολμηρός και δυναμικός αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτήν το γρηγορότερο.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μίλησε με τον άνθρωπό σου και προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα. Το να του εκφράσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου δεν είναι ένδειξη αδυναμίας αλλά ενδιαφέροντος προς τη σχέση σας. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου και να σιγουρευτείς και για τα δικά του συναισθήματα αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.

 

Υδροχόος

Στην αισθηματική σου ζωή, άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό απέναντι στον σύντροφό σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα αν απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, δείξε την τρυφερή σου πλευρά και θα δεις άμεση ανταπόκριση από τον ερωτικό σου στόχο.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, τα αισθηματικά σου χρειάζονται και τη δική σου συμμετοχή για να εξελιχθούν καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους ουσιαστικά και να νοιαστείς για τον σύντροφό σου και τα προβλήματα που ενδεχομένως περνάει. Μην αμελείς τις δικές σου ευθύνες αν θέλεις να παραμείνεις δεσμευμένος. Οι ελεύθεροι πάλι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα φτιάξει τη διάθεσή σας κατά πολύ.

 

Πηγή