Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 30/11

536

Κριός
Δεν υπάρχει κάποιος ή κάτι, Κριέ, που να είναι ικανό σήμερα να σου χαλάσει τη μέρα. Η καλή σου διάθεση είναι στο αποκορύφωμά της και θέλεις να παρασύρεις όλο τον κόσμο σε αυτή. Τα δικά σου άτομα θ’ απολαύσουν μαζί σου στιγμές ξεγνοιασιάς και το χιούμορ σου θα τους γεμίσει κέφι. Η ικανοποίηση ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου και μόνο ευχάριστες ειδήσεις θ’ ακούς. Οι πλανήτες σ’ ευνοούν για να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Κι αν δεν έχεις ταίρι, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις με πολύ θετικές προοπτικές, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα νιώσεις νοσταλγία για άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος. Θέλεις να πας σε μέρη, τα οποία παλιά πέρναγες καλά. Με άτομα που οι συνθήκες σάς έκαναν να χαθείτε, θα θες πάλι να βρεθείτε. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ανάγκη να ξαναδεθείς με ανθρώπους από το παρελθόν σου που απομακρυνθήκατε, χωρίς να έχετε κάτι να χωρίσετε. Μπορείς και δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ ο ερωτισμός σου το κάνει να περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Θα περιτριγυρίζεσαι από άτομα της οικογενείας σου και θα περάσεις κάποιες ώρες της ημέρας μαζί τους. Οι ιδέες σου θα είναι πάρα πολύ θετικές πάνω στην πορεία των καταστάσεων που θέλεις να δρομολογήσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε ακολούθησε τη διαίσθησή σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε σήμερα να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις, για να τις υποδεχτείς.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θ’ απολαύσεις την απλότητα, καθώς σ’ έχουν κουράσει τα πρέπει και τα μη. Φρόντισε να πεις μερικά πράγματα έξω απ’ τα δόντια, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου για να σε υποστηρίξουν και να καταλάβουν όλα αυτά που νιώθεις εσύ. Κάποια καλά γεγονότα κι η ευχάριστη διάθεσή σου φτιάχνουν σήμερα την επικοινωνία με το ταίρι σου, οπότε θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο Ζυγό, θα σου έρθει ως δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.

Λέων
Σήμερα, Λέων, το μυαλό σου θα είναι σε καταστάσεις ασυνήθιστες προς την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε όμως να λύσεις κάποια θέματα, τα οποία αφορούν στενά συγγενικά σου πρόσωπα, καθώς μόνο εσύ μπορείς να δώσεις διέξοδο. Κουράζεσαι, αλλά μέσα σου πραγματικά καταλαβαίνεις, πως είναι κάτι που σε ικανοποιεί. Το βράδυ μπορείς να συναντήσεις ένα φιλικό σου πρόσωπο, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκδηλώσεις τον έντονο ερωτισμό σου.

Παρθένος
Στην πνευματικότητα και τον ψυχισμό σου, Παρθένε, βρίσκει πεδίο η ελευθερία σου. Δεν υπάρχει κάποιος ή κάτι που μπορεί να τα περιορίσει και να τα βάλει σε καλούπια. Σήμερα, που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο το δικό σου, ώστε να λύσεις υποθέσεις, οι οποίες σε αφορούν και προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Οι καταστάσεις γενικώς θα είναι πάρα πολύ καλές. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δε σ’ αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα της σχέσης σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να μην εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, αφού θα αποδειχθούν τελείως περαστικές. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει παρεξηγήσεις, οπότε μπορεί μερικά πράγματα να είναι σκέτες παρανοήσεις, χωρίς να υπάρχει πίσω τους κάποιος ουσιαστικός λόγος για αντιπαράθεση. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμος και να εστιάσεις στα δικά σου ζητήματα. Στη σχέση σου σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε πως η κατάσταση της μοναξιάς σου θ’ αλλάξει και, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, το κέφι, οι ιδέες κι πληθωρική προσωπικότητά σου θα είναι αυτά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, στην οποία θα βρεθείς με φίλους που είχες να δεις καιρό. Ζητήματα τα οποία σε απασχολούν κι ακόμη καθυστερούν, να ξέρεις, ότι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και οι λύσεις έρχονται γρήγορα. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και να μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Τοξότης
Υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες, Τοξότη, που σε προβληματίζουν πάνω σε ζητήματα τα οποία ακόμη καθυστερούν. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε όλα αυτά είναι προσωρινά. Σήμερα, που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα έχεις καταπληκτικές ιδέες. Κινήθηκες με πάρα πολύ σωστό τρόπο και θα γνωρίσεις τα αποτελέσματα που περιμένεις Η επικοινωνία αυτή την περίοδο με το ταίρι σου μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι μαζί του, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις και μπορεί μερικές από αυτές να έχουν παρανοήσεις. Μη δώσεις σημασία σε καταστάσεις και πράγματα που δε σε αγγίζουν. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και θα δεις, ότι όλα αυτά που άκουσες, δεν ισχύουν. Υποθέσεις που σε απασχολούν, βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε στη σχέση σου να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις συμπεράσματα βιαστικά, πριν σκεφτείς πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από το Ζυγό σ’ ευνοεί, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα νιώσεις σαν παρατηρητής της ζωής σου και θα βλέπεις κάποια γεγονότα λες και βρίσκεσαι απ’ έξω. Μερικές φορές νιώθεις ότι οι άλλοι παίρνουν αποφάσεις για σένα. Συγγενικά σου άτομα θα λειτουργήσουν προστατευτικά και θα σου δώσουν πολύ σωστές συμβουλές. Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις, γύρω από το πως θα ξαναμπείς στους καθημερινούς ρυθμούς σου. Ο ερωτισμός σου κι η καλή σου διάθεση σήμερα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που φαίνεται να έχεις στη σχέση σου.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, ευνοείσαι πάνω σε καταστάσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις για την πορεία της καθημερινότητάς σου. Σε κάποια υπόθεση, η οποία ακόμη καθυστερεί, αποφασίζεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, καθώς δε σου αρέσει η αναβλητικότητα κι εκνευρίζεσαι που περίμενες τόσο καιρό. Θα πρέπει πάντως να σου τονίσω, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τέτοιες καθυστερήσεις είναι αναμενόμενες. Φρόντισε, λοιπόν, να ηρεμήσεις και θα δεις, ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θυμήσου πως υπάρχουν αυτή την περίοδο κάποιες περιπτώσεις, που πρέπει να δεις με αισιοδοξία.