Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 28/7

283

Κριός

Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να είναι και ο σύντροφός σου χαρούμενος. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ετοιμάσου και φόρεσε τα καλά σου, γιατί αυτό το βράδυ σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Μην κάθεσαι σπίτι!

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, άφησε στην άκρη τις κακές σκέψεις και δείξε την καλή σου διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά, σκέψου καλά αν το άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά, πριν ενδώσεις στις προκλήσεις του.

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου εξαρτώνται από τη δική σου καλή διάθεση. Είναι καιρός να σταματήσεις να ασχολείσαι με το παρελθόν και να δεις με αισιοδοξία το μέλλον πλάι στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι και σύντομα θα γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα σήμερα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι, αλλά και να τα λες. Και αν ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις και την καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Βάλε καινούριες βάσεις στη σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Κι αν η μοναξιά δε λέει να φύγει από τη ζωή σου, πολέμησέ τη δυναμικότερα και στο τέλος θα καταφέρεις να τη νικήσεις!

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι μπορείς. Αν πάλι σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, η γοητεία σου μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Ζυγός

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου χωρίς φωνές. Αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, πέρασε ένα όμορφο βράδυ κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα στη ζωή σου και θα την αλλάξει άρδην!

Σκορπιός

Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου και προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, μην αφήσεις τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα να επηρεάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου! Απόφυγε να δείξεις στον σύντροφό σου την απαισιοδοξία που μπορεί να νιώθεις σε άλλα θέματα που σε απασχολούν. Όσο για σένα που ακόμη η ζωή σου είναι «άδεια» και δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό το βράδυ θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις υποστήριξη στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου σου.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η συμπεριφορά που θα έχει απόψε ο σύντροφός σου θα σου φανεί περίεργη και θα σε ανησυχήσει. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και μην χάνεσαι στο λαβύρινθο των υποψιών σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, μην παρατάτε τις προσπάθειες για να γνωρίσετε έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο και η ξαστεριά στον ουρανό της αισθηματικής σας ζωής δε θα αργήσει να φανεί.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά, αλλά καλό θα είναι να τα προσπεράσεις και να μην τους δώσεις μεγαλύτερη έκταση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί η μέρα είναι ευνοϊκή για να φλερτάρεις και να περάσεις ευχάριστα με τους φίλους σου.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να προσέξεις σήμερα τις κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, φρόντισε λίγο περισσότερο την εμφάνισή σου και να είσαι σίγουρος ότι οι κατακτήσεις θα ακολουθήσουν.