Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 28/6

565

Κριός
Φίλε Κριέ, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο σήμερα, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας κι αγάπης στο χώρο του σπιτιού και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα λύνεις αρκετά από τα προβλήματα που είχατε τελευταία με τον σύντροφό σου κι έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό παρελθόν θα σε απασχολήσει αρκετά, κυρίως μετά από την επιδίωξη ενός πρώην συντρόφου σου να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει ερωτικά ξανά!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, σήμερα, ετοιμάσου για μπόλικες επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέες γνωριμίες και μετακινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και μία νέα γνωριμία, γεγονός που σε ανανεώνει και σου δίνει ελπίδα για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία συναισθηματική κι ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σου, αφού αυτό είναι το κλειδί στη βελτίωση της σχέσης σου μαζί του κι η λύση στα προβλήματά σας!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, σήμερα, εκμεταλλεύεσαι τα φυσικά σου χαρίσματα. Αν είσαι ελεύθερος, σε έλκει ιδιαίτερα έντονα μία νέα αξιόλογη γνωριμία, που ανταποκρίνεται απόλυτα στα στάνταρ σου, ιδίως εμφανισιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, μία είδηση, μία κατάσταση ή ένα γεγονός που σχετίζεται με τον σύντροφό σου σε βεβαιώνει ότι είναι πιστός κι αφοσιωμένος σε ‘σένα κι εσύ επιτέλους ηρεμείς!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με την είσοδο του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο, σήμερα, σε χαρακτηρίζει αυτοπεποίθηση, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, συναίσθημα, λάμψη, έμπνευση και γοητεία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση, μέσα από τρυφερές συναισθηματικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου! Μπορείτε, επιτέλους, να βρείτε από κοινού τη λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα του δεσμού σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία ερωτική εξομολόγηση από ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, που θα σε συναρπάσει κι επιτέλους ξεχνάς τα παλιά!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, σήμερα, αλλάζεις πρόσωπο κι από ένας άνθρωπος εκδηλωτικός και κοινωνικός, επικεντρώνεσαι πλέον στη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή κρυφός έρωτας, που σε συναρπάζει και σε παρασύρει σε πρωτόγνωρες εμπειρίες, αλλά και σε ριψοκίνδυνα μονοπάτια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή σου, που εδώ και καιρό έχει αισθήματα για ‘σένα, αλλά εσύ δεν μπορούσες να το καταλάβεις!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, σήμερα, δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου, όμως κι εκείνοι σε βοηθούν με συμβουλές και πράξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις επιτέλους τη λύση που ήθελες μαζί με τον σύντροφό σου, ώστε να ανανεώσετε τη σχέση σας και να λύσετε κάθε προβληματισμό και δυσκολία μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, που έρχεται σήμερα, θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, γιατί πραγματικά είναι διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, μπορείς πλέον να ακολουθείς άφοβα το συναίσθημά σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με τη λογική σου. Αν είσαι ελεύθερος, μη διαστάσεις στιγμή να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να πλησιάσεις διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκριση είναι πολύ πιθανή! Αν είσαι δεσμευμένος, ήρθε η στιγμή να κάνετε πλέον τη σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σου, που εδώ και καιρό θες, αφού ήρθε η ώρα να μιλήσεις ώριμα, λογικά και κυρίως πειστικά!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, σήμερα, σε χαρακτηρίζει ενέργεια, κέφι, χαρά, ανεμελιά κι αισιοδοξία, και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε γεμίσει κομπλιμέντα κι εξομολογήσεις ο σύντροφός σου, γεγονός που θα ανανεώσει πλήρως τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την απόλυτη χαρά, για μία νέα γνωριμία, μία ερωτική χαρμόσυνη είδηση ή ένα μήνυμα, που θα σε συναρπάσει!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, σήμερα, νιώθεις πλέον πως πατάς γερά τα πόδια σου στη γη κι εκπληρώνεις ουσιαστικές επιθυμίες, αφού μετατρέπεις τη θέληση σε πράξη! Αν είσαι ελεύθερος, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον για ‘σένα, ακόμα κι αν αυτό δε γίνει άμεσα αντιληπτό από ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα τη μεγάλη ευκαιρία να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφό σου, ο οποίος σου αποδεικνύει έμπρακτα την πίστη και την αφοσίωσή του σε εσένα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, σήμερα, είναι η ιδανική μέρα για να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές κι επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία αξιόλογη γνωριμία, κι έτσι να βάλεις ένα τέλος σε παλαιές τοξικές σχέσεις και πρόσωπα που σε πλήγωσαν στο παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σαφώς μία τέλεια ημέρα για τα ερωτικά σου! Ένα μεγάλο βήμα αποφασίζεις τώρα με τον σύντροφό σου ή, απλά, ξεπερνάτε μαζί παλαιά προβλήματα!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, σήμερα, βελτιώνεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου και καταφέρνεις κι οργανώνεις ορθά τον χρόνο σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας που σε απασχολεί μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, τώρα θα πάρει νέα τροπή μετά από εξελίξεις κι εσύ θα πρέπει να προσαρμοστείς! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου μπορεί να στερηθεί, κάπως, το συναίσθημα και το πάθος σήμερα, κυρίως γιατί υπάρχει έλλειψη χρόνου και πολλές υποχρεώσεις κι από τις δυο πλευρές!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, σήμερα, η τύχη είναι με το μέρος σου σε ό,τι κι αν κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις, αρκετές ερωτικές εξομολογήσεις, κατακτήσεις, θετικές εκπλήξεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ξεπερνάς με τον σύντροφό σου κάθε προβληματισμό και δυσκολία! Ήρθε η στιγμή να απολαύσετε μαζί τον ερχομό ρομαντικών και παθιασμένων ερωτικών στιγμών!