Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 28/6

249

Κριός

Στην αισθηματική σου ζωή θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις, και να αναθερμάνεις το κλίμα της σχέσης σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα, η ερωτική σου ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, στα αισθηματικά σου το σημερινό βράδυ φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, μίλησε στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε καλά μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους και ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δε θα αργήσει.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δε μεταφέρεις την πίεση στο σύντροφό σου. Άλλωστε, θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα νιώσεις όμορφα αν αφεθείς στην αγκαλιά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις κάποιον που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση.

 

Παρθένος

Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό, τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο ότι με την κατανόηση που θα σου δείξει, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εσύ, φίλε Παρθένε, που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα κατακτήσει όποιον βρεθεί στο διάβα σου. Κι αν δε σου κάνει άλλαξε πορεία!

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σχέση σου είναι δυνατή και μπορεί να επιζήσει, αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη τόσο από τη μεριά σου όσο και από το σύντροφό σου. Μη βάζεις στο μυαλό σου υποψίες που θα σου σπείρουν λόγια τρίτων ανθρώπων και προτίμησε αντ’ αυτού, να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας και θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, βελτιώνοντας την πεσμένη ψυχολογία σας.

 

Σκορπιός

Η αισθηματική σου ζωή πάει πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου, ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν είσαι μόνος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, μπορείς να την αποφύγεις.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικότητα. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος, που αν την αποδεχτείς, θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σε κάποιες συζητήσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου για τη σχέση σας φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί τα σωστά συμπεράσματα και να προχωρήσετε μαζί με νέες, πιο γερές βάσεις. Και εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου και έχεις απογοητευτεί από τις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής, δέξου την πρόταση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και διασκέδασε μαζί του το αποψινό βράδυ.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα έχεις μία έντονα ερωτική διάθεση στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να νιώσεις το πάθος να υπερισχύει της λογικής. Αν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να περάσεις εξίσου ερωτικά και όμορφα, αρκεί να γίνεις ανοιχτός σε προτάσεις που θα σου γίνουν για να φλερτάρεις.

 

Ιχθύς

Στη σχέση σου, αγαπημένε Ιχθύ, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ γερές. Για να τις εδραιώσεις ακόμα καλύτερα, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά να κουβεντιάζεις με τον άνθρωπό σου όλα όσα σε απασχολούν. Για σένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.