Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 27/7

0
615

Κριός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση απέναντι στο ταίρι σου, για να περάσεις καλά. Κι εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο, να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με το ταίρι και την οικογένειά σου θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που έχεις μοναδική σου ερωτική παρέα την μοναξιά, να ξέρεις πως οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ καλές για να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, είναι στο χέρι σου να βγάλεις την πολλή γοητεία που έχεις, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, θα περάσεις μία όμορφη μέρα αν αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε κατακλύζει. Κι αν ακόμη στη ζωή σου δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς, τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις. Μην απογοητεύεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να συντηρήσεις τη μοναχική σου κατάσταση.

Λέων

Φίλε Λέοντα, απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου και μη λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που είσαι ακόμα σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, προσπάθησε να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σου έχει εκδηλώσει έντονα το ερωτικό του ενδιαφέρον και δώσε του μία ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Παρθένος

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σου μπορούν να λυθούν αν δείξεις καλή διάθεση και κατανόηση. Πάντως, η σημερινή μέρα σε ευνοεί σε κάθε ερωτική κίνηση ή φλερτ, ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, γιατί η μέρα σου φέρνει σήμερα μπερδέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη στη ζωή σου ταίρι μην τα παρατάς, γιατί αυτή την περίοδο, με το μαγνητισμό που έχεις, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για ξεκαθαρίσματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Μίλησε για όσα σε απασχολούν και μην αφήνεις το ταίρι σου στο σκοτάδι. Αν έχεις καλή επικοινωνία μαζί του, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, ξαναβρές την αισιοδοξία σου, γιατί κάτι καλό θα σου συμβεί πολύ σύντομα.

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε, τον έχουν ταρακουνήσει και τώρα κάνει προσπάθειες για να διορθώσει κάποια από τα λάθη του. Μην τον αποτρέψεις, αλλά προσπάθησε να ενισχύσεις τις προσπάθειές του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί, αν θέλετε άμεσα να δεσμευτείτε.

Αιγόκερως

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και δεν αφορούν το σύντροφό σου και το σπίτι σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς, ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που κάνεις λάθος και διόρθωσε το άμεσα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου και θα υποστείς γκρίνιες και παράπονα από τη μεριά του συντρόφου σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα σε προικίζει με τέτοια γοητεία, ώστε να μην μπορεί τίποτα να μείνει αδιάφορο στο πέρασμά σου.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο σύντροφό σου, να το πεις με ήρεμο τρόπο και με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να σε κατανοήσει και να σε βοηθήσει. Με μισόλογα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απομακρυνθείτε. Εσύ που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να κάνεις κάτι δημιουργικό που να σε ευχαριστεί, όπως ένα χόμπι ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα και έτσι να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που θα σε γοητεύσουν.