Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 27/6

296

Κριός

Φίλε Κριέ, στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στον άνθρωπό σου και να δώσετε από κοινού οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σας χαλάνε μέσα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί θα δείτε την εύνοιά της ημέρας μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

 

Ταύρος

Απόφυγε, φίλε Ταύρε, να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και οι μεταξύ σας διαφορές θα εξομαλυνθούν σημαντικά. Και αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες σου και να γίνεις πιο συγκαταβατικός. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος!

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος σου, μη χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δε θα αργήσει να έρθει.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά της σχέσης σας. Αν είστε αδέσμευτοι Καρκίνοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, με θετικά αποτελέσματα.

 

Λέων

Στον αισθηματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχα θετικές. Οι δεσμευμένοι Λέοντες να περιμένετε μία έκπληξη από το σύντροφό σας για το αποψινό βράδυ και οι ελεύθεροι μπορεί να καταλήξετε σε σοβαρή δέσμευση προτού προλάβετε να το συνειδητοποιήσετε.

 

Παρθένος

Στην αισθηματική σου ζωή πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις.

 

Ζυγός

Στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή μέρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις μέσα από ένα θετικό κλίμα, όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι μόνος, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει. Κάτι καλό ετοιμάζεται για εσένα.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ρομαντική μέρα με το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ετοιμάσου για νέες ερωτικές περιπέτειες το αποψινό βράδυ, που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

 

Τοξότης

Η μέρα θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να θέλεις να περάσεις στιγμές με το σύντροφό σου, που η αλήθεια είναι ότι παραμένει ακόμη –παρά την ψυχρή σου συμπεριφορά– διαθέσιμος και ανοιχτός. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία μην αγχώνεσαι. Με σταθερά και λογικά βήματα, πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, μην αφήνεις να σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα και παραμελείς τη σχέση σου. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου για να ισορροπήσεις και μερικά θέματα που μεγαλώνουν τις αποστάσεις στη σχέση σας. Για σένα που βρίσκεσαι σε αναζήτηση, με την αυξημένη κοινωνικότητα που έχεις, δε θα αργήσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όλες τις διαφορές που μπορεί να έχεις, ώστε να γίνει η σχέση σου ακόμα καλύτερη. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, πρέπει να κινηθείς διαφορετικά και να αναζητήσεις το άτομο που θα συμπληρώσει τα ερωτικά σου κενά και όχι να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, να το περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού σου.

 

Ιχθύς

Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με το σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνος σου, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.