Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 27/10

435

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, έχεις ιδιαίτερη εύνοια όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις εσύ τον έλεγχο στη σχέση σου, ωστόσο μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς το άλλο σου μισό! Γενικά ανανεώνεις και μεταμορφώνεις την ερωτική σου ζωή, με πάθος και σεξουαλικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά επιτέλους να σαγηνεύσεις με ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σε ωθήσουν σήμερα σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές κι ωφέλιμες αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες σπουδαίες γνωριμίες κι αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεται πλήρη ουσιαστική ανανέωση στη σχέση σου με τον σύντροφο, η οποία βελτιώνεται φανερά κι υπάρχει, μάλιστα, μεγάλη πιθανότητα για απόφαση επισημοποίησης!

Δίδυμος
Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου φέρουν ουσιαστική και μόνιμη επιτυχία, ηρεμία κι εύνοια στην καθημερινότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, μη χαραμίζεις πια τον χρόνο σου σε ερωτικά παιχνιδάκια! Βάλε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου κι όταν βρεις ελεύθερο χρόνο, ασχολήσου με εκείνο το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφό σου θα σας απομακρύνει και θα προκαλέσει παράπονα από μέρους του!

Καρκίνος
Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου υπόσχονται σε ‘σένα, αγαπητέ Καρκίνε, μία ημέρα γεμάτη ουσιαστικές απολαύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα γοητευτικός, με έντονη ερωτική διάθεση, παθιασμένη ξεχωριστή προσωπικότητα και λάμψη, κι ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι πολύ πιθανόν να έρθει στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου με συναίσθημα, τρυφερότητα και πάθος και περνάτε υπέροχα με τον σύντροφό σου!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, καταφέρνεις κι υλοποιείς με απόλυτη αποτελεσματικότητα επιθυμίες, σκοπούς και στόχους. Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να συζητήσεις με τον σύντροφό σου το ενδεχόμενο της συμβίωσης, όπως και για να επιλύσετε παλαιά προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα ένας έρωτας από το παρελθόν και πολύ πιθανόν να καταφέρετε να προχωρήσετε σε επανασύνδεση!

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου και τα νέα ξεκινήματα που θες να κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική κι ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου και την πετυχαίνεις! Η συζήτηση θα σας φέρει θετικές συνέπειες και λύσεις για τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα κι αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλώς και μόνο για το φλερτ!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμησή σου και την ενισχυμένη σου γοητεία! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές και σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα, ακόμα κι αν δεν το καταλάβεις άμεσα αυτό! Ακόμα κι αν δεν έχεις ενθουσιαστεί με μία νέα γνωριμία τώρα, θα δεις αργά ή γρήγορα πως όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα και πες «ναι» σε αισθησιακές στιγμές!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα με ουσιαστικό τρόπο, αφού τα καλά που έρχονται, θα έρθουν για να μείνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σήμερα θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, που θα σου δώσει τη σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι επιλεκτικός! Πολύ πιθανόν, μάλιστα, να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, που ενδεχομένως αργότερα να εξελιχθεί σε μία σταθερή κι ουσιαστική σχέση!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, με Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα κάνεις μια θετική, ουσιαστική κι εποικοδομητική ενδοσκόπηση, ανακαλύπτοντας τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος! Αν είσαι δεσμευμένος κι απολαμβάνεις την ύπαρξη ενός κρυφού έρωτα που έχει ανανεώσει τη ζωή σου, καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις άμεσα λογική, πριν μπλεχτείς σε αποκαλύψεις και προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς επιτέλους να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει και βλέπεις κατάματα επιτέλους την αλήθεια!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, έρχονται θετικά και κυρίως ουσιαστικά γεγονότα, εξελίξεις κι ανανεωτικές καταστάσεις, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, με Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις ουσιαστικά τη σχέση σου! Μαζί με τον σύντροφό σου, αλλάζεις με ποικίλους τρόπους τον δεσμό σου και τον καλυτερεύεις! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που σε βοηθούν πολύ, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα και, επιπλέον, σου δίνουν τη σωστή λύση για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Υδροχόος
Με Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φίλε Υδροχόε, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση κι έτσι σταματάς το ανούσιο φλερτ από ‘δώ κι από ‘κεί! Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει τώρα να έρθει μία σπουδαία γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνετε σπουδαίους στόχους μαζί με τον σύντροφό σου, ωστόσο μην επιτρέψετε στα πρακτικά θέματα να παραγκωνίζουν το συναίσθημα!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σου δώσει ουσιαστική τύχη και εύνοια, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνετε μία έξοδο ή μετακίνηση με τον σύντροφο που θα ανανεώσει τη σχέση σας! Αν είσαι δεσμευμένος κι έχεις σχέση από απόσταση, οι συνέπειες της σημερινής σας επικοινωνίας θα είναι σίγουρα θετικές! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και μπόλικο φλερτ!