Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 25/6

370

Κριός
Φίλε Κριέ, το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ στην προσπάθειά σου να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα κι υπόσταση! Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση κι έτσι σταματάς το ανούσιο φλερτ από ‘δω και από ‘κει! Λες, λοιπόν, ένα μεγάλο «ναι» σε μία σπουδαία γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις σημαντικούς στόχους με τον σύντροφό σου, ωστόσο μην αφήνετε τα πρακτικά θέματα να περιορίζουν το συναίσθημα!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα θα σου δώσει ουσιαστική τύχη κι εύνοια, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνετε μία έξοδο ή μετακίνηση με το άλλο σου μισό, που θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σας! Επίσης ευνοούνται πολύ οι σχέσεις από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα μηνύματα, ραντεβού και ποιοτικό φλερτ! Ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, ιδίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα αλλά και κάποιους στόχους. Αν είσαι ελεύθερος, σε διακρίνει ακαταμάχητη γοητεία, χαρακτηριστικό που βοηθά να σαγηνεύσεις με περισσότερη ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίσεις τον έλεγχο στη σχέση σου, ωστόσο μην πιέζει καταστάσεις προσπαθώντας συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφό σου! Ανανεώστε και μεταμορφώστε τον δεσμό σας, με πάθος και σεξουαλικότητα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα θα σε ευνοήσει πολύ σήμερα, ωθώντας σε σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές κι ωφέλιμες αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα νέες άκρως γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ! Αν, πάλι, ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να κάνει επιτέλους κίνηση, άμεση ή έμμεση, για να σε προσεγγίσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την πλήρη ουσιαστική ανανέωση στη σχέση σου με τον σύντροφό σου, με ποικίλους τρόπους!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα θα σου προσφέρει ουσιαστική επιτυχία, ηρεμία κι εύνοια στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, επειδή απλά «έχεις πολλά στο κεφάλι σου»! Αν είσαι ελεύθερος, πες «όχι» σε φλερτ, επιφανειακές γνωριμίες και παιχνιδάκια! Βάλε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου κι ύστερα ασχολήσου με εκείνο το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σου υπόσχεται μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις αλλά με ουσία κι ωριμότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις κι ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος, και περνάτε υπέροχα μαζί με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι γοητευτικός, με έντονη ερωτική διάθεση, παθιασμένη ξεχωριστή προσωπικότητα κι ιδιαίτερη λάμψη! Με τέτοια χαρακτηριστικά, ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να έρθει τώρα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, σήμερα, καταφέρνεις κι υλοποιείς, με απόλυτη επιτυχία, επιθυμίες, σκοπούς και στόχους. Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα ένας έρωτας από το παρελθόν κι έτσι, με ώριμη προσέγγιση, να καταφέρετε την πολυπόθητη επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις με τον σύντροφο το ενδεχόμενο της συμβίωσης ή για να λύσετε παλαιότερα προβλήματα!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, ευνοούνται ιδιαίτερα όλες οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου και τα νέα ξεκινήματα. Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι πια, αναλώνοντας τον χρόνο σου σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για το φλερτ και το παιχνίδι του έρωτα! Επικεντρώσου σε ένα αξιόλογο πρόσωπο, που τώρα σου δείχνει το έμμεσο και διακριτικό του ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις πιο ζεστή κι ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο και, φυσικά, την πετυχαίνεις!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, με το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμησή σου και την αδιαμφισβήτητή σου γοητεία! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα προς τον σύντροφό σου και, αντ’ αυτού, πες «ναι» σε αισθησιακές απολαυστικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές και σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα, ακόμα κι αν δεν το καταλάβεις άμεσα αυτό, ιδίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, η τύχη θα είναι σήμερα σίγουρα με το μέρος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα σου φέρει μία πολύ θετική είδηση, που θα σου δώσει τη σιγουριά και την ασφάλεια που τόσο καιρό είχες ανάγκη να νιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι επιλεκτικός πλέον! Πες «ναι» σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, που αργότερα θα εξελιχθεί σε μία σταθερή, ουσιαστική σχέση!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, θα κάνεις σήμερα μια θετική και κυρίως ουσιαστική κι εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει και να δεις κατάματα την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό σε πληγώνει κάπως! Αν είσαι δεσμευμένος κι απολαμβάνεις την ύπαρξη ενός κρυφού έρωτα, καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις άμεσα λογική κι εντιμότητα, πριν μπλεχτείς σε αποκαλύψεις και σκάνδαλα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, έρχονται θετικά και κυρίως ουσιαστικά γεγονότα, εξελίξεις κι ανανεωτικές καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά πράγματα στον ερωτικό τομέα, με τη βοήθεια των φίλων σου, οι οποίοι σου δείχνουν τον τρόπο να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις ουσιαστικά την σχέση σου, αφού μαζί με τον σύντροφό σου αλλάζεις με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητά σας ως ζευγάρι!