Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 23/11

679

v

Ο Άρης από σήμερα περνάει σε μία όχι και τόσο ευνοϊκή θέση, στο Ζώδιο των Ιχθύων! Ωστόσο, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες θα έχουν τις επόμενες ημέρες δυναμικότητα, γοητεία, πάθος κι ενέργεια!

Κριός
Ο κόσμος της ύλης από τη μια, Κριέ, κι η διάσταση του πνεύματος από την άλλη, σε φέρνουν σε σύγκρουση, τόσο με τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και με τους γύρω σου. Πραγματικά δεν ξέρεις τι θέλεις να πράξεις και με τι ν’ ασχοληθείς. Πρόσεξε πως θα χειριστείς μερικά πράγματα, αφού μπορεί να δεχτείς την επίκριση του περίγυρού σου. Φρόντισε να κρατήσεις μία ήρεμη στάση και να μην έχεις καθόλου αρνητική διάθεση. Με τα άλλα θέματα που σε προβληματίζουν δε δείχνεις την κατάλληλη στοργή στο ταίρι σου. Σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να διορθωθούν μερικά θέματα.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα πρέπει να δώσεις τη δέουσα προσοχή σε προβλήματα που δικά σου άτομα έχουν, πράγμα που θα σε κάνει να νιώθεις άγχος και πίεση. Πρόσεξε αυτό το συναίσθημα, επειδή θα σε δυσκολέψει να φερθείς αντικειμενικά και να βοηθήσεις πραγματικά τα πρόσωπα που θέλεις. Φρόντισε να σκεφτείς επιμελώς και είναι σίγουρο, ότι θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις για τη βοήθεια των δικών σου. Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή στο τι λες, διαφορετικά θα εκφραστείς με τρόπο που θα φέρει εντάσεις με το ταίρι σου.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θ’ ακούσεις ένα δριμύ κατηγορώ από κάποιο δικό σου άτομο, που επιβουλεύεται τις προσπάθειες που κάνεις για να βοηθήσεις ένα τρίτο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Ιχθύ κι αυτό σ’ ευνοεί, δίνοντάς σου έντονο δυναμισμό. Η ψυχραιμία σου θα σε οδηγήσει στο να αναδείξεις τα κακώς κείμενα, χωρίς να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άλλο άτομο. Η στάση σου θα δώσει ένα μεγάλο μάθημα καλών τρόπων σε τρίτους, που λένε διάφορα πράγματα για σένα. Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και σήμερα θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Καρκίνος
Από σήμερα, Καρκίνε, που ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Ιχθύ, θ’ αλλάξουν για σένα πάρα πολλά πράγματα, καθώς θα επιζητάς την αναγνώριση από ένα συγκεκριμένο κομμάτι ανθρώπων στον κοινωνικό σου περίγυρο. Να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου πρόσωπα που μπορούν να αναγνωρίσουν την αξία όσων κάνεις. Σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, θα δρομολογηθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στο Ζυγό, ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Λέων
Σήμερα, Λέων, θα ζητήσεις τη βοήθεια ενός φιλικού σου ατόμου για κάποιο μικρό πρόβλημα, το οποίο θα προκύψει στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να το διεκπεραιώσεις, αλλά απλώς νιώθεις ότι δεν έχεις το κουράγιο ν’ ασχοληθείς. Μην αισθάνεσαι άσχημα που ζητάς βοήθεια από το φιλικό σου πρόσωπο. Κάθε άνθρωπος είναι καλό να αναζητά υποστήριξη, όταν πιέζεται. Όλα στο τέλος θα τακτοποιηθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, έτσι όπως θα ήθελες εσύ. Έχεις μπει σε μια περίοδο κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις έντονη την ανάγκη ν’ ασχοληθείς με τις παραδόσεις. Ο Άρης, που μπαίνει στον Ιχθύ, σ’ ευνοεί και θα σε οδηγήσει στο να ψάξεις, να μάθεις ακόμη και να πειραματιστείς. Πρόσεξε μόνο λίγο, αφού μερικές φορές φέρνει και αναίτια νεύρα, που σε κάνουν να ξεσπάς σε άτομα. τα οποία δε φταίνε σε κάτι. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Ζυγός
Η αξιοθαύμαστη αφοσίωσή σου στα φιλικά σου πρόσωπα, Ζυγέ, και η ανιδιοτελής αγάπη που έχεις δείξει, θα είναι η αιτία που δε θα σε αφήσουν σήμερα να νιώσεις άσχημα. Θα εισπράξεις όλα αυτά που έχεις δώσει τόσο καιρό σε αυτά, βλέποντάς τα να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους. Τα προβλήματα που σε απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις κι η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει αδιατάρακτα. Σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η σχέση σου μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε σένα, που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, που μπαίνει ο Άρης στο ζώδιο του Ιχθύος, θ’ αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα που δε σε ικανοποιούν, θέλοντας άμεση δικαιοσύνη και το να μπουν πολλά θέματα στη σειρά τους. Θα επιδιώξεις να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν γίνει με ένα άτομο από το παρελθόν σου. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου το να παραδέχεσαι τα σφάλματά σου κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό. Θ’ αφήσεις πίσω εγωισμούς και μικρότητες, βλέποντας ξεκάθαρα το μέλλον σου. Δε θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου αρκεί να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις πάλι με το ταίρι σου.

Τοξότης
Υπήρχαν μερικά θέματα από το παρελθόν, Τοξότη, τα οποία δεν είχαν βρει τις λύσεις τους. Σήμερα που μπαίνει ο Άρης στον Ιχθύ, οι κύκλοι που είχαν μείνει ανοιχτοί, αρχίζουν να κλείνουν. Έχεις μεγάλη ευφυΐα και ξέρεις πάρα πολύ καλά τι είναι αυτό που σε συμφέρει. Σταδιακά, το τοπίο ξεκαθαρίζει και κρατάς κοντά σου πραγματικά αυτό που σου δίνει την πληρότητα, την αξιοπιστία και τη γαλήνη της ψυχής σου. Σε βασανίζουν πολλά θέματα σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα μαζί του και θα δεις, ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.

Αιγόκερως
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, να εκνευρίζεσαι με απόψεις, με τις οποίες δε συμφωνείς. Μην έχεις επιθετική συμπεριφορά. Προσπάθησε με ψυχραιμία να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, ότι αυτό που λένε, δεν είναι σωστό. Άλλωστε, πρέπει να θυμηθείς ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και πως υπάρχει μεγάλη διαφορετικότητα. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν σήμερα αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον Ζυγό σε ευνοεί, ώστε να παρουσιαστούν πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Υδροχόος
Επιβάλλεται σήμερα, Υδροχόε, η προετοιμασία σου να είναι πλήρης, για ν’ ασχοληθείς με υποχρεώσεις που θα σου απορροφήσουν αρκετό χρόνο. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα τα οποία σε απασχολούν και θα προσπαθήσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια δικών σου ατόμων, που δείχνουν πως θα σε στηρίξουν και δε θα σε αφήσουν να εκτεθείς. Ερωτισμό έχεις, αλλά ξέρεις και να ελιχθείς εκεί που χρειάζεται. Άφησέ τα, λοιπόν, σήμερα να εξωτερικευτούν, για να περάσεις καλά στη σχέση σου.

Ιχθύς
Από σήμερα που μπαίνει ο Άρης στο ζώδιό σου, Ιχθύ, θα προικιστείς με πάρα πολύ μεγάλο δυναμισμό, αλλά και έντονα… νεύρα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με περισσότερη ψυχραιμία και να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Απέναντι σε κάποια άτομα που μπορεί να κάνουν λάθος, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να σ’ εκθέσουν. Θα σου γίνουν προτάσεις, αλλά πριν αποφασίσεις, καλό είναι να τις μελετήσεις λεπτομερώς. Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται, πως έχει μεγάλη τύχη που βρίσκεσαι δίπλα του.