Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 22/9

473

Κριός
Η σημερινή ημέρα, είναι δική σου, φίλε Κριέ, κι αδιαμφισβήτητα είσαι ο πρωταγωνιστής, με τη Σελήνη να διελαύνει και σήμερα στο δικό σου ζώδιο! Κινείσαι σαφώς με αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλία στα αισθηματικά σου, γεγονός που σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις και να εκπληρώσεις επιθυμίες! Οι ελεύθεροι αλλάζουν τακτική στον έρωτα κι αυτό έχει, από σήμερα κιόλας, θετικά αποτελέσματα! Οι δεσμευμένοι απολαμβάνουν συναίσθημα και πάθος στη σχέση τους, αρκεί να φροντίσουν να μην έχουν υπερβολικές απαιτήσεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα ζητά από ‘σένα καλοσύνη, συμπόνια αλλά κι ενδοσκόπηση! Πολύ πιθανόν σήμερα να σε απασχολήσει ένας έρωτας απωθημένος, κρυφός, απαγορευμένος ή του παρελθόντος! Οι παρασκηνιακές ενέργειες και συζητήσεις στον ερωτικό τομέα, είναι σίγουρες σήμερα, γι’ αυτό προσοχή στις αποκαλύψεις! Προσοχή και στην τάση σου να συμβουλεύεσαι μόνο την καρδιά, κλείνοντας τα αφτιά σου στη φωνή της λογικής!

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα ξυπνήσεις με διάθεση βελτίωσης της ζωής σου κι αλλαγής των δεδομένων σου! Η σημερινή μέρα θα φέρει, για ‘σένα που είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Οι δεσμευμένοι, ωστόσο, πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί! Η τάση τους για ανεξαρτησία και προσωπική ελευθερία, πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση τους! Γι’ αυτό αν είσαι ήδη με κάποιον, φρόντισε να ακούς τις σοφές συμβουλές των φίλων σου και να μην ενεργείς αυτοβούλως!

Καρκίνος
Αγαπητό Καρκίνε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή κι οπωσδήποτε σοβαρότητα από μέρους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις χρόνο κι αφοσίωση στη σχέση σου, γεγονός που σε βοηθά να λύσεις προβλήματα, αλλά και να βάλεις γερές βάσεις για τη μετέπειτα πορεία της! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι πιο επιλεκτικός και δεν έχεις διάθεση για επιφανειακό ανούσιο φλερτ! Οφείλεις ωστόσο να προσέξεις, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, πως καλός ο ρεαλισμός, όμως κάποιες στιγμές χρειάζεται και το συναίσθημα!

Λέων
Κέφι κι αισιοδοξία υπόσχεται η σημερινή ημέρα, φίλε Λέοντα! Απόλυτα ανανεωτική και γεμάτη εξελίξεις για τα ερωτικά σου, η σημερινή μέρα! Συζητήσεις με τον σύντροφο σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου κι επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί, μέσα από δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, συναντήσεις, γνωριμίες, μηνύματα και καυτά τηλεφωνήματα! Ένα χαμόγελο επανέρχεται στα χείλη σου, χάρη στον έρωτα!

Παρθένος
Άκρως σημαντική για ‘σένα η σημερινή ημέρα, Παρθένε, ακόμα κι αν σε ωθεί στη σοβαρότητα! Από τις πιο συναισθηματικές, ερωτικές κι αδιαμφισβήτητα σεξουαλικές μέρες! Ναι, αν είσαι δεσμευμένος ή αν έχεις ελεύθερη σχέση, απολαμβάνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές κι αισθησιασμό! Μη διστάσεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα με τον ερωτικό σου παρτενέρ, σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι ιδανική για να σαγηνεύσεις και να κάνεις δικό σου το άτομο που επιθυμείς!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις την ανάγκη για ήρεμες διαπροσωπικές σχέσεις και κοινωνικοποίηση που σε ευχαριστεί. Σήμερα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στον συντροφικό τομέα! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς συνειδητά τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης και προσωπικότητας! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναίσθημα και τρυφερότητα με τον σύντροφο! Όλες οι διαφωνίες που είχατε μέχρι τώρα λαμβάνουν τέλος!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή μέρα, ενδείκνυται για απασχόληση κι εξομάλυνση της ρουτίνας της καθημερινότητάς σου! Σήμερα πιθανόν να αισθανθείς πως αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, δε θα προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Δεν είναι κακό να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία μία φορά, ωστόσο θέλει προγραμματισμό κι οργάνωση, μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια, πριν κάνεις κίνηση! Η όμορφη εμφάνισή σου πάντως είναι σίγουρα σύμμαχός σου στις ερωτικές σου διεκδικήσεις σήμερα!

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα θέλει ενέργεια, θάρρος και γενναιότητα κι εσύ τα έχεις περίσσια, φίλε Τοξότη! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου! Πολλές οι κατακτήσεις και φυσικά αρκετές κι οι ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες και, πιθανόν, να μην ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα ο σύντροφός σου κάνει ένα δωράκι ή μία έκπληξη που θα συναρπάσει και θα σε κάνει πολύ χαρούμενο!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, καλό θα ήταν σήμερα να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειάς σου, που τώρα σε χρειάζονται. Αισθηματικά, αν είσαι δεσμευμένος, η ιδέα της συγκατοίκησης είναι πολύ έντονη σήμερα και καλό θα ήταν να διεκδικήσεις μία συζήτηση με τον σύντροφο περί αυτού! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έχεις επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος κι αν είσαι παντρεμένος, πετυχαίνεις βελτίωση σχέσης και συναισθηματική ασφάλεια με τον ή τη σύζυγο!

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική για να μιλήσεις επιτέλους, φίλε Υδροχόε, και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα κρατούσες μέσα σου! Αν είσαι ελεύθερος, πολλές οι ερωτικές επαφές, οι επικοινωνίες, οι ειδήσεις κι οι συναντήσεις σήμερα και κυρίως μία νέα συναρπαστική γνωριμία έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σου! Αν είσαι ήδη με κάποιον, είναι η ιδανική μέρα να προγραμματίσετε μαζί μία έξοδο ή μία εκδρομή, που θα ανανεώσει τη σχέση σας!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η μέρα σήμερα προστάζει άνεση, σιγουριά και μικρές απολαύσεις! Αν είσαι σε σχέση, είναι σίγουρα η καλύτερη ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου! Βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου και, επιπλέον, πετυχαίνεις με την αισθησιακή προσωπικότητά σου, να τον σαγηνεύσεις ξανά! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που θες θα σου δώσει ένα έμμεσο σημάδι ότι ενδιαφέρεται κι αυτό για ‘σέναΑυτό θΣχε