Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 22/4

653

Κριός
Φίλε Κριέ, ήρθε η στιγμή, να ανανεώσεις και να αυξήσεις την καλή σου διάθεση, φέρνοντας ξανά στη ζωή σου την ηρεμία και τη σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα ήρθε η ώρα, να βρεις αυτό που σου αξίζει, να κάνεις μία σημαντική γνωριμία, γεμάτη πάθος κι ερωτισμό! Αν προσπαθείς να σαγηνεύσεις ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα είναι η ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου και, επιπλέον, θα εκτιμηθούν ποικιλοτρόπως οι προσπάθειές σου κι η συναισθηματική σου γενναιοδωρία!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα φέρει σίγουρα θετικές αλλαγές κι εξελίξεις, που καιρό τώρα ήθελες, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Αν είσαι ελεύθερος, εμπνέεις γοητεία, ερωτισμό, συναισθηματική γενναιοδωρία κι ικανότητα να σαγηνεύσεις θαυμαστές! Η ημέρα θα φέρει πολλές κατακτήσεις κι ερωτικές επιτυχίες και, μάλιστα, ίσως υπάρξει μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους με τον σύντροφο και, ταυτόχρονα, απολαμβάνεις καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις, τη σημερινή ημέρα, να επωφεληθείς από αρκετά επικείμενα γεγονότα, ανακαλύπτοντας ενέργειες κάποιων προσώπων ή κάποια θέματα που σε αφορούν! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η κατάλληλη ημέρα για να πετύχεις σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, όντας απλά ήρεμος, σοβαρός, συνετός κι έντιμος απέναντι στον σύντροφο! Ίσως, μάλιστα, κάνεις ένα μεγάλο βήμα τώρα με τον σύντροφο, ακόμα κι επισημοποίηση! Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για ανούσιο φλερτ και κατακτήσεις! Απολαμβάνεις λίγες, αξιόλογες και ποιοτικές, κατακτήσεις!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα καταφέρεις να αρπάξεις πάμπολλες ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία να έρθεις ακόμα πιο κοντά στους ερωτικούς σου στόχους! Αναμένονται νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για ερωτικές συναντήσεις κι αποκαλύψεις που θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τα ερωτικά σου «θέλω»! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφο, ανανεώνοντας τη σχέση σας, με εξόδους και ψυχαγωγία!

Λέων
Φίλε Λέοντα, ήρθε η στιγμή να βάλεις επιτέλους ένα οριστικό τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και δοκιμασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητα, που αυξάνονται στη σχέση σου, θα έχεις κι ουσιαστική εύνοια! Η γοητεία σου, το πάθος, η διορατικότητά σου κι η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες, απλά διεκδικώντας μία συζήτηση με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, να σαγηνεύσεις με τη γοητευτική προσωπικότητά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ώρα να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις περισσότερο από ποτέ όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις επαφές και τις συναναστροφές σου! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία για να ξεκινήσεις μία νέα σοβαρή σχέση ή να κάνεις μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, απολαμβάνοντας ερωτισμό και δυνατό συναίσθημα με τον σύντροφο, ανανεώνοντας την καθημερινότητά σας ως ζευγάρι!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει την πολυαναμενόμενη δυνατότητα κι ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας σου, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν και σε είχαν πιθανόν κουράσει! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ευνοϊκή, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών σου αλλά και του συντρόφου! Κάνε υπομονή και θα δεις πως η ημέρα θα κλείσει παθιασμένα κι απόλυτα συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν προκύψει ένας καυτός έρωτας μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να αναμένεις την απόλυτη καλοπέραση σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται άπειρες και σπουδαίες ευκαιρίες κι ερωτικές επιλογές, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν ήδη σε ενδιαφέρει ένα άτομο, μπορείς σήμερα να κάνεις το πρώτο βήμα και να το κατακτήσεις με ευκολία! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πολλές δυνατότητες για εδραίωση, επισημοποίηση ή βελτίωση σχέσης, με πάθος και συναίσθημα!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητικό για εσένα, αν το εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μαζί με τον σύντροφο τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού αλλά και συναισθηματική ανανέωση στον δεσμό σας! Ίσως, μάλιστα, πραγματοποιηθεί σήμερα κάποια συζήτηση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται επιτέλους η μεγάλη ευκαιρία για μία καυτή και παθιασμένη επανασύνδεση!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ευνοϊκή για ‘σένα, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με κοινωνικές δραστηριότητες, επαφές και μετακινήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «ναι» και διεκδίκησε μία έξοδο σήμερα, με τον σύντροφο κι είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα μαζί, και θα αναζωπυρώσετε τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ευχάριστες επαφές, χαρμόσυνα μηνύματα, νέες γνωριμίες κι ερωτικές συναντήσεις αλλά κι επίτευξη στόχων και σκοπών!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα επιτέλους επιστρέφουν η αυτοπεποίθησή σου κι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ανεβάζεις σήμερα τα στάνταρ σου και μπορείς να βρεις ένα σύντροφο που να σε καλύπτει στα πάντα! Μη συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο, λοιπόν, από αυτό που σου αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές σεξουαλικότητας και πάθους με τον σύντροφο! Επιπλέον, κάποιες συγκυρίες, λειτουργούν ως αποδείξεις για την αγάπη του και την αφοσίωσή του σε σένα!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα κι είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος, είναι σίγουρο πως σήμερα θα απολαύσεις κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά κι εκπλήρωση βαθιών ερωτικών επιθυμιών! Εμφανισιακά είσαι στα καλύτερά σου κι η γοητεία σου προκαλεί καρδιοχτύπια! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία απόλυτα παθιασμένη και συναισθηματική σχέση και πολλές καυτές στιγμές με τον σύντροφο!