Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 21/7

241

Κριός

Φίλε Κριέ, η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, σε προειδοποιεί πως ακόμα κι αν έρθουν προβλήματα, δυσκολίες και αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και κυρίως λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές και επιθετικές συμπεριφορές, για να μην έρθουν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις οπωσδήποτε, να προσέχεις και κυρίως να έχεις αυτοσυγκράτηση, απέναντι σε έναν παρελθοντικό έρωτα που επιστρέφει, αλλά μόνο για κάτι περιστασιακό και αμφίβολο!

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, να αποφύγεις κουτσομπολιά και γενικά τις επικοινωνίες σου, στις οποίες έχεις την τάση να είσαι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, αγενής, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός, διότι θα παρεξηγηθείς! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα, αλλά μη βιαστείς να απαντήσεις! Τη σημερινή ημέρα, είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις, απαντήσεις, ανταποκρίσεις και επιλογές!

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, με την Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, μπορεί κάποιες απώλειες υλικές να σας αγχώσουν, αλλά να σκέφτεστε πως είναι παροδικές! Μην παρασύρεσαι χωρίς λόγο, από την αβεβαιότητα που φέρνει η ημέρα και συνέχισε να στέκεσαι στα πόδια σου με αυτοπεποίθηση! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε το επιφανειακό φλερτ και τους ανούσιους θαυμαστές, αφού πια όλα αυτά, δεν καλύπτουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου είναι γεμάτη πάθος, ερωτισμό και βαθύ συναίσθημα!

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και ενδεχομένως να σου φέρει σημαντικές απώλειες, αν δεν προσέξεις και δε συγκρατήσεις την απληστία σου, την επιθετικότητα και τις απαιτήσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δείξεις οπωσδήποτε, αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, αποφεύγοντας εμμονές, εγωισμούς και τάση καταπίεσης και θυμού! Αν δε συγκρατηθείς, θα έρθουν στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει σοβαρά τη σχέση σου!

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, χειρίσου σωστά και κυρίως ευσυνείδητα τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες, αποφεύγοντας να δίνεις λαβές για κουτσομπολιά και σχόλια με τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, σ’ έναν έρωτα παλαιό και απωθημένο, διότι κατά πάσα πιθανότητα, θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα!

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, παράμεινε συγκρατημένος και κυρίως υποψιασμένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όριά σου! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υποβόσκει, τώρα αποκαλύπτεται και πρέπει να προσέξεις πώς θα το χειριστείς! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς τώρα να πετύχεις τους στόχους που έχεις για το δεσμό σου.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, σε επηρεάζει αρκετά αρνητικά και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις στο ταίρι σου, τα προβλήματά σου απ’ τη δουλειά και ξεσπάς επάνω του, άνευ λόγου και αιτίας! Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον σήμερα, καλό θα ήταν να μην μπερδέψεις ερωτική ζωή με δουλειά, ώστε να μην εκτεθείς!

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, κλονίζει τις κοινωνικές σου επαφές, γι’ αυτό απόφυγε σημαντικές γνωριμίες, συμφωνίες και συζητήσεις σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις καυτές ερωτικές στιγμές σήμερα με το σύντροφό σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις τώρα σε μία διαδικασία πειραματισμού και παιχνιδιού, η οποία όμως δε θα φέρει αυτό που επιθυμείς, αντιθέτως θα σε εκθέσει απέναντι σε νέες γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες!

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, ενδεχομένως να αγανακτήσεις με κάποιες καταστάσεις και να εξαντληθείς με την πορεία ορισμένων γεγονότων, στα οποία θα θελήσεις να βάλεις τέλος, ξεκινώντας ξανά από το μηδέν, οργανώνοντας πλέον ορθότερα τα πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί ίσως να βιώσεις μία κρίση που αφορά τη σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας, καχυποψίας, χειραγώγησης και εγωισμού.

 

Αιγόκερως 

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, κάποιες καταστάσεις δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Εσύ οφείλεις να συγκρατηθείς και να προσέξεις πολύ τον τρόπο που θα αντιδράσεις και θα ανταποκριθείς. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε ρήξεις οπωσδήποτε, όπως και την τάση σου να προκαλείς συμπεριφορές και αντιδράσεις, που ξέρεις ότι μπορεί να φέρουν καταστροφικές συνέπειες!

 

Υδροχόος 

Αγαπητέ Υδροχόε, η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, θα σου φέρει άγχος και αρκετό τρέξιμο για υποχρεώσεις και δουλειές, όπως και εξάντληση. Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, όμως θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς στο συναδελφικό περιβάλλον!

 

Ιχθύες

Αγαπητέ Ιχθύ, η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες, τη διατήρηση της αυτοπεποίθησής σου, την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που διασκεδάζεις, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα επιθυμητός και σέξι, αφού ομολογουμένως χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές!