Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 21/3

314

Κριός

Φίλε Κριέ, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο ταίρι σου, το οποίο από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τον έρωτά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, στα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες κουβέντες και μελλοντικά σχέδια, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο χαλαρά και άνετα.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, βγες λίγο έξω από το σπίτι σου και όλο και κάτι καλό θα γίνει!

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε η μέρα θα σου φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα καθώς και διαφορετική διάθεση για να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καθώς μία γνωριμία ή μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

 

Λέων

Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με τον σύντροφό σου και μην βάζεις το μυαλό σου στη διαδικασία να σκέφτεται καταστάσεις του παρελθόντος. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου να περιμένεις μία είδηση από το άτομο που είσαι ερωτευμένος, που θα σε κάνεις να πετάξεις στον έβδομο ουρανό!

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ αισθάνεσαι ότι κάτι στη σχέση σου δεν πάει καλά και πρέπει άμεσα το διορθώσεις. Μίλησε με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε το τοπίο με τον καλύτερο τρόπο. Και αν ακόμα σε συντροφεύει η μοναξιά μην κάτσεις λεπτό στο σπίτι, γιατί έρχεται η καινούργια γνωριμία που περιμένεις και πολύ γρήγορα θα δεσμευτείς.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στο δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, άφησε την για λίγο να… πέσει κάτω και υποδέξου το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, μέρα που σου φυλάει πολλές θετικές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα θα είναι αυτό το Σάββατο για το ζώδιό σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα. Εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, σε περιμένει μια νέα γνωριμία, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου, για να νιώσει και αυτός με την σειρά του καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.

 

Υδροχόος

Σήμερα, φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις τον κάνεις πολύ χαρούμενο.

 

Ιχθύς

Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σου, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ, ίσα ίσα για να ικανοποιήσεις πρόσκαιρα το συναισθηματικό σου κενό. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις και να χειριστείς με μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτή σου την ανάγκη. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.