Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 21/10

357

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με το σύντροφό σου σήμερα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος και ήρεμος ό,τι συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις. Αν είσαι ελεύθερος, πολλές απ’ τις προσδοκίες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα ναυαγήσουν και θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα!

 

Ταύρος 

Με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα υπάρξουν αρκετά τρεξίματα και υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού όλα θα πάνε καλά με τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης. Είναι προτιμότερο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα!

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ μου, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Κριού, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες ή επαναστατικές συμπεριφορές, κόντρα και ασυνεννοησία στη σχέση σου, αν δε θες να υπάρξει ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να συγκρατηθείς τώρα και να μην παρασυρθείς σε έρωτες ανούσιους και επιφανειακούς, νομίζοντας πως εσύ κινείς τα νήματα!

 

Καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, κατακτήσεις και καλοπέραση! Ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών. Αν είσαι δεσμευμένος, η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα μεταξύ εσού και του συντρόφου σου, θα κλονιστούν αρκετά, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων ή κανόνων της σχέσης. Κατά τ’ άλλα μπορείτε να περάσετε υπέροχα, μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

 

Λέων

Με τη σημερινή Πανσέληνο στον Κριό, πρόσεξε την υπερβολή και την επιπολαιότητα. Αν είσαι ελεύθερος, οι υποθέσεις του μυαλού σου, οι προσδοκίες, τα συμπεράσματα και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τώρα διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα. Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για τη συνεχή, ερωτική προσοχή του συντρόφου σου, σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν ένταση στη σχέση.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα στη διατήρηση και τη φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητας σου. Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από αποκαλυπτικά γεγονότα, διότι θα καταλάβεις πού βρίσκεσαι και θα οργανώσεις εκ νέου στρατηγικές κατάκτησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καβγάδες, λόγω της τάσης σου για ζήλια και καταπίεση!

 

Ζυγός

Μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο. Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στο σεξ! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς.

 

Σκορπιός

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες κόντρες με το σύντροφό σου σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου να κοιτάς κάθε λεπτομέρεια που ενοχλεί σ’ αυτόν, να τον επικρίνεις και να του γκρινιάζεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις ερωτικές στο επαγγελματικό περιβάλλον, που προσωρινά τουλάχιστον, θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές απ’ το συναδελφικό σου περιβάλλον.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και μετακινήσεων. Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις τώρα να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου σε τυχόν νέες γνωριμίες και φλερτ. Απόφυγε οποιαδήποτε επιπόλαιη και ανώριμη συμπεριφορά και κινήσου προς το παρόν παρασκηνιακά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις την τάση για επαναστατικότητα, εξαπάτηση, ξεσπάσματα και καβγάδες.

 

Αιγόκερως

Αν είσαι ελεύθερος, το ολόγιομο φεγγάρι θα σε παρασύρει σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω αυξημένης νοσταλγίας και έξαρσης αναμνήσεων, αλλά μπορεί να πληγωθείς. Αν πάλι θες μια νέα γνωριμία τώρα είναι η ιδανική στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι οι τριβές και η γκρίνια στη σχέση σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το φέρεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις.

 

Υδροχόος

Θα πρέπει να αναμένεις κάποια προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων θα σε απογοητεύσουν. Αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να σκεφτείς πολύ πριν μιλήσεις στο σύντροφό σου. Η Πανσέληνος σε επηρεάζει κυρίως επικοινωνιακά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι λες και πώς το λες, διότι ίσως πεις πράγματα που θα μετανιώσεις!

 

Ιχθύες

Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αφού δεν μπορείς να σιγουρευτείς, αν τελικά ενδιαφέρεται το άτομο που θες ή όχι. Μη φοβηθείς να τον ρωτήσεις ανοιχτά. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στο σύντροφό σου, αλλά μετά από συζήτηση, θα καταλάβεις πως έκανες λάθος.