Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 21/2

594

Κριός
Φίλε Κριέ, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα σου φέρει τη σταθερότητα και την αυτοεκτίμηση που τόσο καιρό επιθυμούσες! Στον αισθηματικό τομέα, ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου, αν διατηρείς κάποια σχέση, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα θελήσεις κάτι πιο σοβαρό και σταθερό! Επιδίωξε σήμερα συζήτηση με τον σύντροφο και θα δεις πως όλα θα έρθουν έτσι όπως θες! Επιπλέον, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να απολαύσεις αισθησιακές και καυτές ερωτικές στιγμές!

Ταύρος
Ο πλανήτης Άρης στο δικό σου ζώδιο από σήμερα, φίλε Ταύρε, και σου θα σου δώσει ισχυρή ώθηση για ανάληψη πρωτοβουλιών, που φυσικά θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση πολλών στόχων! Η σημερινή ημέρα, η ημέρα των ερωτευμένων, θα φέρει συναρπαστικές νέες γνωριμίες, μπόλικο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα για σένα που είσαι ελεύθερος! Μη διστάσεις στιγμή να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Για τους δεσμευμένους ευνοούνται οι δραστηριότητες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση σχέσης ή γάμου, βάζοντας τέλος στη ρουτίνα και κάνοντας μία νέα παθιασμένη αρχή στη σεξουαλική ζωή !

Δίδυμος
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα σου δώσει την έντονη ψυχική ανάγκη να εργασθείς με ή για τους άλλους ακόμα και με αυταπάρνηση! Θες ειλικρινά να βοηθάς και να προσφέρεις! Ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος ή παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να έρθει τώρα στη ζωή σου, με τον πιο παθιασμένο τρόπο! Καιρός λοιπόν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μένοντας πάντα λογικός και προσγειωμένος! Στον σεξουαλικό τομέα, το απαγορευμένο σε εξιτάρει, αλλά οφείλεις να προσέξεις και εκεί, ώστε να αποφύγεις αποκαλύψεις που θα σε πλήξουν!

Καρκίνος
Αν και γίνεσαι υπερβολικά παρορμητικός, με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο, φίλε Καρκίνε, είσαι αποφασισμένος και απόλυτα ικανός να επιτύχεις τους μεγαλεπήβολους σκοπούς του. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες ανάγκες που έχει άμεσα η σχέση σου καλύπτονται από τις άμεσες και ωφέλιμες αντιδράσεις σου. Ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου και έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω του πρωτοποριακού σου πνεύματος και των ιδεών σου! Μπορεί να μη συμβιβάζεσαι τώρα με τον ορθολογισμό ή το βαθύ συναίσθημα και να ξεφεύγεις μερικές φορές, αλλά αυτό θα είναι και το χαρακτηριστικό σου που θα γοητεύει!

Λέων
Σε διακρίνει έντονη δραστηριότητα, φίλε Λέοντα, που κατευθύνεται προς την πραγματοποίηση μεγάλων στόχων στη ζωή σου, με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Ταύρου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην ανησυχείς αν τελευταία υπήρξαν εντάσεις και μην εγκαταλείψεις τώρα τις προσπάθειές σου, αφού η ημέρα θα σου αποδείξει πως όλοι οι αγώνες αμείβονται με τον καλύτερο τρόπο στον έρωτα και μάλιστα σήμερα, ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την αποκάλυψη ενός έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον! Πρόσεξε πολύ πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ήρθε η ώρα να αλλάξεις πρόσωπο με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο! Σε διακρίνουν νεανική ενεργητικότητα, ενθουσιασμός για νέους στόχους και έντονη διανοητική δραστηριότητα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που θα εξελιχθεί εντυπωσιακά γρήγορα σε μία σταθερή και όμορφη σχέση, την ημέρα των ερωτευμένων! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η στάση σου απέναντι στον σύντροφο, απομακρύνεται από τις καθιερωμένες και συμβατικές! Ο σκεπτικισμός σου και το θάρρος σου είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν βελτίωση και ανανέωση στη σχέση σου!

Ζυγός
Μην μπλοκάρεις την ενεργητικότητά σου και τα αισθήματά σου και θα δεις ότι υπάρχουν πολλές λύσεις στα προβλήματά σου αλλά και πολλοί τρόποι να πετύχεις σκοπούς και στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που θες, σήμερα Αγίου Βαλεντίνου, είναι παρούσες και πολλές! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο και απολαμβάνεις αισθησιακές, καυτές, παθιασμένες στιγμές μαζί του!

Σκορπιός
Η νέα θέση του Άρη απέναντί σου, στο Ζώδιο του Ταύρου, θα σου φέρει αρκετές φορές σήμερα μεταπτώσεις ενεργητικότητας, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ο αισθηματικός τομέας σήμερα, ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος, σου ανοίγει νέους δρόμους για σταθερότητα στον έρωτα! Ο ερωτισμός και το πάθος, χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σου σήμερα! Προσοχή μόνο, αν είσαι ελεύθερος, γιατί ερωτεύεσαι πολύ γρήγορα, πολύ συχνά και παρορμητικά και ίσως κάνεις πράγματα που αργότερα μετανιώσεις! Επίσης, αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από τον θυμό και τα νεύρα σου!

Τοξότης
Αρκετό το άγχος σήμερα και τα τρεξίματα με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο! Ωστόσο, είσαι τόσο ενεργητικός και γεμάτος ευεξία, που θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μη στεναχωριέσαι υπερβολικά για μικροπράγματα και δημιουργείς από το πουθενά γκρίνιες και προστριβές. Η απορρόφησή σου από ασήμαντες λεπτομέρειες, σε κάνει να χάνεις την ουσία από το συγκεκριμένο πρόβλημα και μάλιστα σήμερα, που είναι η μέρα των ερωτευμένων! Αν είσαι ελεύθερος, θα κινήσει σήμερα το ερωτικό ενδιαφέρον σου ένα άτομο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα σου δώσει πολύ θάρρος, ενθουσιασμό και συναίσθηση του σκοπού σου! Αν είσαι δεσμευμένος, το θετικό στοιχείο της ημέρας των ερωτευμένων είναι οι παθιασμένες στιγμές που έρχονται με τον σύντροφο. Το αρνητικό είναι η φυσική σου τάση για δραματικό στοιχείο, που μπορεί να φτάσει έως και τον μελοδραματισμό και έτσι να δημιουργούνται κόντρες από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος κάνεις τον έρωτα χόμπι και απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις και γνωριμίες! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσεις μία παθιασμένη σχέση, η οποία όμως θα έχει μικρή διάρκεια.

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με τον Άρη να περνά στο Ζώδιο του Ταύρου, σε διακρίνει ένας υψηλός βαθμός συναισθηματισμού, που χρειάζεται άμεσα σταθεροποίηση με ενσυνείδητη προσπάθεια και επιστράτευση λογικής. Στα αισθηματικά σου, δυσκολεύεσαι να ξεχάσεις το παρελθόν και ίσως σήμερα παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα, λόγω πάθους αλλά και λόγω Αγίου Βαλεντίνου! Προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός και λογικός πριν κάνεις κίνηση προς ένα πρώην ταίρι! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε εντάσεις και διαμάχες στη σχέση σου, λόγω της συναισθηματικής σου ανασφάλειας!

Ιχθύς
Η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα σου δώσει έντονη πνευματική δραστηριότητα, αλλά και αρκετή νευρικότητα που θα σε οδηγήσει σε ανούσια σπατάλη δυνάμεων. Στα ερωτικά σου θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις στόχους, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μέσα από μηνύματα και συναντήσεις, θα έρθει η λύση για ένα θέμα ερωτικό που σε απασχολεί καιρό τώρα και σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων, θα το διευθετήσεις! Έχεις ιδιαίτερο ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο και έτσι θα πετύχεις αυτό που θες!