Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 20/8

459

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα επηρεάσουν έντονα τις εξελίξεις σου αλλά και τις φιλοδοξίες σου, η γνώμη των άλλων κι η κατάσταση μέσα στον οικογενειακό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος κι επιδιώκεις σταθερότητα, σιγουριά ή ένα βήμα επισημοποίησης, μπορείς σήμερα να το επιδιώξεις και να το καταφέρεις, επιστρατεύοντας τη σοβαρή σου γοητεία, αλλά διατηρώντας και τη γλυκύτητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να έχεις εξομολόγηση από τον γοητευτικό συνάδελφο ή συνεργάτη, που τόσο καιρό σε ενδιαφέρει!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θες να αισιοδοξήσεις ξανά, να καλοπεράσεις και να φιλοσοφήσεις με βελτιωμένη κι ανεβασμένη διάθεση τη ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε ή ξεκίνησε σήμερα ένα ταξίδι ή μία εκδρομή με τον σύντροφό σου, που σίγουρα θα σας ανανεώσει! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις συναρπαστικές και πολλές γνωριμίες και φλερτ, ένα ερωτικό χαρμόσυνο νέο, είδηση, τηλεφώνημα ή μήνυμα, αλλά και συναντήσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα έρχονται λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών! Έχεις έντονες επιθυμίες, θες να ανήκεις κάπου και να νιώθεις ασφάλεια κι έχεις ένα απίστευτα γοητευτικό ταλέντο να σαγηνεύεις σήμερα!

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, είναι μία ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από επαφές αλλά και συγκυρίες να εναρμονιστείς με τους γύρω σου. Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες ομολογουμένως θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις κι η πρωτοφανής υπερευαισθησία σου, θα σε κάνουν να βρίσκεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν!

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες ανθρώπων που αγαπάς κι εκτιμάς! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καταφέρνεις κι εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου! Αν περιορίσεις και την τάση σου να τον κρίνεις ορισμένες φορές για τις επιλογές του, θα περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο θα αρχίσει να σε πλησιάζει με διαφορετικό τρόπο!

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική χαρά για ‘σένα, φίλε Παρθένε, και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, από τη μια αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης κι από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ακόμα κι αν σου προσφέρουν ερωτική χαρά χωρίς διάρκεια! Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς συνεχώς την προσοχή του συντρόφου σου, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία κι ακαταμάχητο ταμπεραμέντο!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, αυτόν που τόσο πολύ αγαπάμε! Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς  ένα άτομο του παρελθόντος! Σκέψου καλά πριν προσεγγίσεις τον πρώην σύντροφό σου και φυσικά επιστράτευσε τη λογική σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα σου δίνει την ευκαιρία να διορθώσεις παλιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να μιλήσεις με την καρδιά σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία! Ώρα να βγεις εκεί έξω και να κατακτήσεις κόσμο! Φλέρταρε όσο μπορείς και θα έχεις την ανταπόκριση που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ουσιαστική κι εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφό σου για να βρείτε λύσεις!

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα ασχοληθείς με την προστασία και τη διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και των προσωπικών σου αξιών. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει μία έμμεση ένδειξη ενδιαφέροντος για ‘σένα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Προσπάθησε να τον κάνεις, με διακριτικό τρόπο, να ανοιχθεί περισσότερο και να σε πλησιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η στιγμή που θα νιώσεις ασφαλής, σίγουρος και κυρίως ήρεμος για τη σχέση σου!

Αιγόκερως
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα επικεντρωθείς στον εαυτό σου κι όχι στις ανάγκες των άλλων, όπως συνηθίζεις να κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως γίνεις λίγο περισσότερο απαιτητικός από ό,τι συνήθως, γεγονός που θα δυσαρεστήσει ενδεχομένως τον σύντροφό σου! Ηρέμησε τον και κάν’ τον να ξεχαστεί, περνώντας μαζί του καυτές αισθησιακές στιγμές!

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα, αγαπητέ Υδροχόε, για να ενδοσκόπηση, σκέψεις κι αναθεώρηση. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου ίσως δυσαρεστηθεί την τάση σου να μείνεις μόνος σου και βυθισμένος στις σκέψεις σου. Πράγματι, είναι φυσιολογικό να έχεις ανάγκη για τον δικό σου χώρο και χρόνο, όμως αφιέρωσε και λίγες στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας στο άτομο που αγαπάς! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, φέρνει σίγουρα νέες γνωριμίες, πολλές εξόδους, επαφές κι επικοινωνίες, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή και να πετύχεις στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα να συναντηθείτε, εσύ κι ο σύντροφός σου με φίλους κι έτσι να ανανεώσετε και τη σχέση σας!