Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 20/6

0
828

Κριός

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε σήμερα να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που σε στενοχωρούν στη σχέση σου και να μιλήσεις με το σύντροφό σου με ειλικρίνεια. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις σίγουρος για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, πρέπει να γίνεις περισσότερο δεκτικός και ανοιχτός στα πρόσωπα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και γιατί όχι, να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποια άτομα να σε γνωρίσουν καλύτερα.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα είναι άκρως ερωτική και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους Ταύρους εκείνους που έχουν ερωτικές μοναξιές, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε να σε πλησιάσουν απόψε κάποια άτομα που θα γνωρίσεις. Μπορεί ανάμεσά τους να είναι αυτό που ψάχνεις.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά των Διδύμων, η μέρα θα είναι αρκετά έντονη και αν δε διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μπορεί να βρεθείτε σε ρήξη με τον σύντροφό σας. Μην πείτε ή κάνετε πράγματα που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Αν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου τη σημερινή βραδιά για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου σήμερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σύνεση. Πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις ό, τι σου λέει ο περίγυρός σου, γιατί κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Μείνε προσηλωμένος σε όσα πιστεύεις και ακολούθησε το ένστικτό σου, που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και δε θα σε διαψεύσει. Εάν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, αξιοποίησε τη σημερινή μέρα για να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση, την οποία έχεις αμελήσει τελευταία. Αν αφήσεις τη γοητεία σου να κλέψει τις εντυπώσεις, οι γνωριμίες δε θα αργήσουν να έρθουν στο διάβα σου.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

 

Παρθένος

Στη σχέση σου σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις ήρεμα και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο τα δαχτυλάκι σου!

 

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις πιο εύκολα. Δείξε την αγάπη σου στο σύντροφό σου και αν είσαι μόνος σου, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθείς στα άκρα. Κάνε υπομονή και δείξε διπλωματικότητα, για να μη χαλάσεις τη σχέση σου. Εάν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, βάλε τα δυνατά σου για να βρεις το άτομο που θα σε συγκινήσει και μην επαναπαύεσαι, περιμένοντας να γίνουν όλα μόνα τους.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, απ’ την άλλη, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν πάλι φίλε Τοξότη έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, μην κάνεις συμβιβασμούς και κάνε λίγη ακόμη υπομονή για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Δε θα χάσεις!

 

Αιγόκερως

Η αισθηματική ζωή των Αιγόκερων θα είναι πολύ ευχάριστη. Η αγάπη που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας γεμίσει χαρά και θα απαντήσετε με ρομαντικές κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά των Υδροχόων, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, δε θα είστε για πολύ ακόμα, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σας φέρει το άτομο που ονειρεύεστε.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και εσύ θα έχεις πολύ καλή διάθεση να δώσεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου. Κι αν δεν μπορείς να δεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, μπορείς να τη διώξεις από τη ζωή σου, αρκεί να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε διεκδικεί καιρό, να γνωριστείτε καλύτερα.