Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 20/4

0
1040

Κριός

Φίλε Κριέ, θα θελήσεις να πεις κάποια πράγματα σήμερα στο σύντροφό σου που σε προβληματίζουν εδώ και σε στεναχωρούν εδώ και καιρό. Επιχείρησε να το κάνεις, χρησιμοποιώντας όμως διπλωματικές οδούς. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον ακόμη, την περίοδο αυτή θα έρθει κάτι πολύ καλό. Κάνε υπομονή, άσε τη γοητεία σου να αποκαλυφθεί και να είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις.

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις την παρορμητικότητά σου να δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου. Χειρίσου τις καταστάσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία. Οι Ταύροι που βαδίζετε χέρι-χέρι με τη μοναξιά και έχετε απογοητευτεί από τις γνωριμίες που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα, πρέπει να ανοίξετε τον κύκλο σας μέσω social media και να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Να θυμάστε ότι όλα στη ζωή θέλουν κόπο. Αυτό ισχύει και για τις ερωτικές σχέσεις!

Δίδυμος

Σταμάτα να είσαι εγωιστής και απόλυτος απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, και προσπάθησε να αντιληφθείς και τη δική του οπτική στα πράγματα. Όσο έχεις εσύ προβλήματα και έγνοιες, άλλο τόσο έχει και αυτός. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να ρίξετε λίγο τους τόνους με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε λίγο πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι μαζί του, ώστε να το φέρετε κοντά σας.

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του πεις ποια είναι τα προβλήματα που σου χαλάνε τη διάθεση. Οι Καρκίνοι που δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, φροντίστε να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Λέων

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να λύσεις κάποια προβλήματα μέσα από κουβέντα και καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από υπονοούμενα. Η ειλικρίνεια είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σου. Οι Λέοντες που κοιμάστε αγκαλιά με το μαξιλάρι σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό σας και να κάνετε μια ωραία γνωριμία μέσω social media.

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή γιατί το άγχος που έχεις, προκαλεί εκνευρισμό και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Κράτησε μια στάση πιο ήρεμη και μίλησε για όσα σε απασχολούν στο σύντροφό σου. Εσείς οι Παρθένοι που δεν έχετε μόνιμη σχέση, είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε για να πάτε τη ζωή σας παρακάτω.

Ζυγός

Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στην ζωή σου, μπορείς τώρα να την κάνεις μέσα από το ξεχασμένο φιλικό σου περιβάλλον. Να είσαι αισιόδοξος και όλο θα γίνουν όπως τα ‘χεις φανταστεί!

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να δεχτείς ακόμα και τις συμβουλές του, γιατί πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει. Άλλωστε έτσι η σχέση σου θα μπει σε νέες πιο γερές βάσεις. Οι Σκορπιοί που έχετε βαρεθεί τη μοναξιά σας, δείξτε το πιο ευχάριστο πρόσωπό σας και σύντομα θα σας πλησιάσει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης

Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Μη δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από τη μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Η ζωή των ελεύθερων Τοξοτών θα εμπλουτιστεί με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Σήμερα απόφυγε να κάνεις το δικό σου στη σχέση σου, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να προκληθούν εντάσεις και λογομαχίες με το σύντροφό σου, που δεν θα ξέρεις πού θα οδηγήσουν. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, μόνο για να επιβεβαιωθείς.

Υδροχόος

Το κλίμα βελτιώνεται σήμερα στη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, η σημερινή όψη ανεβάζει τόσο τη γοητεία σου σήμερα, ώστε θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Ιχθύς

Η ημέρα θα είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της σχέσης σου, καθώς ο σύντροφός σου θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσεις τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Να είσαι ειλικρινής απέναντί του και μην προσπαθήσεις να του χαϊδέψεις τα αφτιά. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μη διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε ένα φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο όμως εσύ βλέπεις ερωτικά!