Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 20/11

590

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τώρα που υπάρχει στο προσκήνιο το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, κυνηγάς, με κάθε τρόπο, τις έντονες εμπειρίες στον έρωτα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε μία βραδιά πάθους με έναν πρώην έρωτα σου!

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, είσαι απόλυτα ικανός να κρίνεις δίκαια και σωστά τις καταστάσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και να δεις κάποια πράγματα και από τις δύο όψεις. Αν έχεις ήδη μία σχέση, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Παραδόξως, σήμερα θα υποχωρήσεις στα δικά σου «θέλω», αποφεύγοντας, έτσι, εντάσεις και τσακωμούς με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό, κοινωνικό και ευγενικό εαυτό σου, με αποτέλεσμα να έχεις αξιόλογες κατακτήσεις αλλά και μία επιστροφή από το παρελθόν.

 

Δίδυμος

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, θα ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν έχεις σχέση, πολύ πιθανόν σήμερα να εκφράσεις παράπονα. Νιώθεις πως δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη, ιδίως με έμπρακτο τρόπο και τώρα είσαι αποφασισμένος να κάνεις συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτή σου η συμπεριφορά σε καθιστά απόλυτα ερωτεύσιμο και οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές και αξιόλογες.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου. Ο αισιόδοξος χαρακτήρας σου θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει με πρόσωπα και επαφές την κοινωνική σου ζωή. Μόνο θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα σήμερα, αρκεί να μειώσεις την τάση έπαρσης που έχεις και την εμμονή σου να τραβάς την προσοχή των άλλων συνεχώς. Μπορείς να απολαύσεις, ωστόσο, φλερτ, ερωτικά μηνύματα, ευχάριστα νέα και ειδήσεις, προτάσεις και εξομολογήσεις από τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν ανήκει στο παρελθόν.

 

Λέων

Η εύνοια σήμερα, φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, αφορά τα συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και, γενικά, όλους όσους αγαπάς. Έχεις μια ισχυρή τάση να ζεις στο ερωτικό παρελθόν σήμερα. Όμως, τα νέα είναι καλά! Καταφέρνεις και προσεγγίζεις ξανά έναν παλαιό έρωτα και σου δίνεται η μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης. Αν, ωστόσο, είσαι ήδη σε σχέση, ο σύντροφος εκτιμά την καλοσύνη σου, τη φροντίδα και την ευαισθησία σου και σε ερωτεύεται ξανά από την αρχή.

 

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, κερδίζεις πόντους και ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητάς σου, της ευστροφίας σου, του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του ζωηρού μυαλού σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές προσεγγίσεις και γνωριμίες, απλά για λόγους καλοπέρασης. Λόγω διάθεσης για ανέμελο φλερτ και ερωτικό επιφανειακό παιχνίδι, μπορεί να χάσεις αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα ή για μία επανασύνδεση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις και μεταδίδεις με άνεση τις ανάγκες σου στο ταίρι σου κι εκείνος κάνει τις επιθυμίες σου πραγματικότητα.

 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, απολαμβάνεις υλική, αλλά και συναισθηματική, πληρότητα. Μέσα από αποκτήματα και κεκτημένα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία του και τη δύναμή του. Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις πιο ισχυρό το δέσιμο με τον σύντροφό σου σήμερα, αφού θα νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής, λόγω της αγάπης και της αφοσίωσής του σε σένα. Επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί αισθησιακές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, η ιδιαίτερη γοητεία σου θα σου φέρει μία συναρπαστική γνωριμία ή μία επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, διακρίνεσαι για τη γρήγορη σκέψη σου, την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, μηνύματα, όπως και χαρμόσυνες επαφές με το ερωτικό σου παρελθόν. Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις μία εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφό σου, βρίσκετε λύσεις και πετυχαίνετε βελτίωση στη σχέση σας.

 

Τοξότης

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, ξεχωρίζεις για την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου. Προσοχή σήμερα στα απαγορευμένα μονοπάτια του έρωτα! Πληθωρικός και έντονος συναισθηματισμός σε διακρίνει και απαιτεί διέξοδο μέσα από μία αγάπη κρυφή και, ίσως, παράνομη. Απολαμβάνεις αυτόν τον κίνδυνο του μυστικού έρωτα. Όμως, καλό θα είναι να φυλάγεσαι από αποκαλύψεις και, κατ’επέκταση, από απογοητεύσεις, ιδίως αν αυτό το άτομο προέρχεται από το παρελθόν σου.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο και επινοητικό σου χαρακτήρα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου. Υποστηρίζεις με πείσμα τις αντιλήψεις σου και καταφέρνεις, με πρωτοφανή ευκολία, αρκετούς από τους στόχους σου. Νέες γνωριμίες και φλερτ αναμένονται για σένα που είσαι ελεύθερος, όπως και μία επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν. Ωστόσο, ίσως χαρακτηριστείς άστατος στα ερωτικά σου, αφού είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και αντισυμβατικός. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ικανότητα να βλέπεις μπροστά και έτσι προλαβαίνεις όλα τα κακώς κείμενα μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφό σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου, αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα πάρεις σήμερα το ρόλο του «αφεντικού» και θα πάρεις κάποιες αποφάσεις και πρωτοβουλίες μόνος σου. Μπορεί να φανεί αυταρχική αυτή η τάση σου, ωστόσο, το αποτέλεσμα θα δικαιώσει και εσένα και το ταίρι σου. Αν, ωστόσο, είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ουσιαστικές και αξιόλογες κατακτήσεις, λόγω της ορθής ικανότητάς σου να προβάλλεσαι κοινωνικά!

 

Ιχθύς

Σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου, αγαπητέ Ιχθύ, έχεις σίγουρα ευστροφία και δεν σου ξεφεύγει τίποτα. Η ανάγκη σου για επικοινωνία με τον σύντροφό σου είναι ιδιαίτερα μεγάλη σήμερα. Προσπάθησε να τον προσεγγίσεις, λοιπόν, αφού θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις όπως επιθυμείς τη συζήτηση και να του μεταδώσεις με ευκολία την άποψή σου. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ασταμάτητο φλερτ, μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες, τύχη στα νέα ερωτικά ξεκινήματα, αλλά κι επαφή με μία παλιά αγάπη.