Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 1/7

763

Κριός
Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα συμπεράσματά σου, γιατί θα απογοητευτείς. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ξεχωρίζεις για τη γοητευτική κι ερωτεύσιμη επικοινωνία σου, όμως κατά τη διάρκεια φλερτ και μηνυμάτων οφείλεις να προσπαθήσεις να μην πιστεύεις ό,τι ακούς, ιδίως αν πρόκειται για μεγάλα λόγια! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει σήμερα να αποφύγεις παρερμηνείες κι εμπόδια στη συνεννόηση με τον σύντροφό σου, ιδίως αν κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση, προσπαθώντας να βρείτε λύσεις!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω της όψης του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα νιώσεις την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από την τάση σου να τα θες όλα δικά σου και, επιπλέον, φρόντισε να είσαι έντιμος κι ολιγαρκής απέναντι στο ταίρι σου! Μην το θεωρείς δεδομένο, αν δε θες να απογοητευτείς! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς όμως να ξεπερνάς τα όρια και να εκθέτεις τον εαυτό σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες που σε ενθουσιάζουν, ωστόσο, οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει προσωρινά να αποφύγεις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, διότι πολύ πιθανόν να μην καταλήξουν όπως επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια ή ρομαντικές καταστάσεις, που δεν είναι τελικά όπως φαίνονται, γιατί θα απογοητευτείς! Επίσης, απόφυγε νέα ερωτικά ξεκινήματα και νέες σχέσεις, σήμερα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσπάθησε, προς το παρόν, να μην εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, σήμερα, να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό, που ανατρέπει αυτά που νόμιζες κι ήλπιζες μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος κι είσαι μπλεγμένος σε μία κρυφή κι απαγορευμένη ερωτική ιστορία, φρόντισε να ‘σαι έντιμος, γιατί κινδυνεύσεις από επιζήμιες αποκαλύψεις!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως έρθουν κάποιες παροδικές και μικρές απογοητεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος και να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία το ταίρι σου, επειδή απλά θεωρείς δεδομένη τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις μία φιλική συμπεριφορά και προσέγγιση με φλερτ, γιατί αν κάνεις κίνηση ερωτική, πολύ πιθανόν να απογοητευτείς!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θέλει ιδιαίτερη προσοχή από εσένα, διότι σε αφορά άμεσα! Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή απλά έτσι σε βολεύει κι επειδή απλά έτσι θέλεις να πιστεύεις. Να ξέρεις πως σήμερα δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι έντιμος, πιστός, ειλικρινής και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο ταίρι σου! Επιπλέον, μην πιστεύεις ό,τι σου λέει ο σύντροφος τώρα, αλλά μείνε υποψιασμένος!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σου με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις μεγάλες προσδοκίες σου και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα, ιδίως όσον αφορά το φλερτ και τις νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν αποκαλύψεις και γεγονότα, που εξαιτίας τους θα διαπιστώσεις πως είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα του δεσμού σου κι ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μην ξεχάσεις ούτε στιγμή πως, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα μεγάλα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι τυφλά. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις, μια όμορφη γνωριμία, στην οποία όμως δεν πρέπει να δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη, κάνοντας όνειρα και σχέδια! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα έχει ορισμένους κινδύνους για τη σχέση σου, αφού κάποια γεγονότα σου δημιουργούν ανασφάλεια κι αβεβαιότητα για τα αισθήματα του συντρόφου σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η όψη του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι ενδεχομένως, μεγάλες απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα πρέπει να είσαι λίγο πιο υποψιασμένος στο φλερτ και να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στη σχέση σου με τον σύντροφο τώρα, αλλά μάλλον δε βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα, γιατί απλά δε θες να δεις κατάματα κάποιες αλήθειες, κι έτσι θα υπάρξουν απογοητεύσεις!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να μη ζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν και να παραδεχθείς τα τυχόν λάθη σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον σύντροφό σου και τη σχέση σου και καλά θα κάνεις, αφού τα πρακτικά ζητήματα, είναι αυτά που τώρα σε καίνε! Αν είσαι ελεύθερος και φλερτάρεις μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον με κάποιο άτομο, καλό θα είναι να το αποφύγεις τώρα, ώστε να συνεχίσει να παραμένει κρυφό και να μην εκτεθείτε!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σήμερα, σίγουρα θα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και τη λάμψη σου, ωστόσο εγκυμονεί κάποιους κινδύνους. Αν είσαι ελεύθερος, μείνε οπωσδήποτε επιφυλακτικός απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν φαινομενικά σε ανεβάζουν στα ουράνια! Αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως δεν είναι όλα τόσο τέλεια, όσο νομίζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα ρομαντισμό και συναισθηματισμό με τον σύντροφό σου! Ωστόσο μη δίνεις υποσχέσεις, που δε θα μπορέσεις να τηρήσεις!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, κυρίως όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου σε σπίτι κι οικογένεια! Αν είσαι ελεύθερος, για άλλη μία φορά παρασύρεσαι σε ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, το οποίο εξιδανικεύεις και πιστεύεις λανθασμένα πως έχει αλλάξει και δε θα σε ξαναπληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «ναι» στον ρομαντισμό, το συναίσθημα και την τρυφερότητα, αλλά σίγουρα «όχι» στην γκρίνια και τα παράπονα χωρίς λόγο!