Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 19/8

448

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, παραδόξως, σε ενδιαφέρει αρκετά περισσότερο από ό,τι συνήθως η γνώμη των άλλων και θα κάνεις τα πάντα να διατηρήσεις μία καλή εικόνα. Αν είσαι ελεύθερος και θες να κατακτήσεις ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα το καταφέρνεις εύκολα, απλά με την ισχυρή σου γοητεία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να αποκτήσεις το «πάνω χέρι» στη σχέση σου, χωρίς όμως να παρασύρεσαι από αρχηγικές και δογματικές τάσεις!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, αλλάζει η διάθεσή σου κι ανανεώνεσαι με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, ο επικοινωνιακός τομέας είναι αυτός που θα σου φέρει ερωτική χαρά σήμερα! Ένα μήνυμα, μία εξομολόγηση, μία είδηση, ένα τηλεφώνημα, μία γνωριμία ή μία συνάντηση, θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή και θα σου δώσει τη δυνατότητα να πετύχεις έναν μεγάλο ερωτικό στόχο, που εδώ και καιρό διεκδικούσες! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για ανεξαρτησία και κόντρα!

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, για κάποιο λόγο σε χαρακτηρίζουν εσωστρέφεια, μυστικοπάθεια, απαισιοδοξία κι ίσως δυσπιστία σε διαπροσωπικές σχέσεις κι επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις και σαγηνεύεις το άτομο που επιθυμείς με έμμεσους τρόπους κι αυτό το μυστήριο που αποπνέεις, σε κάνει ακόμα πιο ερωτεύσιμο και ακαταμάχητο! Αν είσαι δεσμευμένος, από τη μια έχεις αυξημένη γοητεία και λίμπιντο, από την άλλη όμως, ίσως ορισμένες φορές χαλάς την αισθησιακή αυτή ατμόσφαιρα, λόγω ζήλιας!

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε θα στραφείς σε θέματα που έχουν να κάνουν με διαπροσωπικές σχέσεις, γάμο, συνεργασίες και συντροφικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να αφιερωθείς στην ανάγκη σου για ουσιαστική αγάπη και βάζεις τέλος σε εφήμερους έρωτες, αφού πολύ πιθανόν να βρεις σήμερα το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ορισμένες φορές πρέπει κι εσύ να υποχωρείς στις ανάγκες του συντρόφου σου, ώστε να υπάρχει ισότητα και ισορροπία μεταξύ σας!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, αφιερώνεσαι στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που αγαπάς, βοηθάς, προσφέρεις, συμβουλεύεις. Αν είσαι δεσμευμένος,μπορεί να μην υπάρξει αρκετός χρόνος για έρωτα, εκμεταλλεύσου όμως έστω και λίγες στιγμές για να κακομάθεις τον σύντροφό σου κι αυτός να ανταποδώσει τις φροντίδες και τις περιποιήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου εμφάνιση φέρνει θαυμαστές και κατακτήσεις, που θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή σου!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα ο ενθουσιασμός σου κι η ενέργειά σου, θα είναι πιο γοητευτικά κι ακαταμάχητα από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σε κακομαθαίνει και σε φλερτάρει όπως τον πρώτο καιρό ξανά, εσύ όμως θες να είσαι το επίκεντρο και δεν το ανταποδίδεις, γεγονός που τον απογοητεύει! Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου, λόγω της αυτοπεποίθησής σου αλλά και της εντυπωσιακής σου εμφάνισης, με αποτέλεσμα να έχεις άπειρες κατακτήσεις!

Ζυγός
Οι οικογενειακές σχέσεις, αλλά και γενικά θέματα σπιτιού κι ακινήτων, θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, αγαπητέ Ζυγέ! Αν είσαι ελεύθερος, νοσταλγία κι αναμνήσεις είναι το κύριο συναίσθημα στα ερωτικά σου ζητήματα σήμερα! Συγκεκριμένα, θα θελήσεις επανασύνδεση ή απλά επαναπροσέγγιση με ένα άτομο του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νοσταλγήσεις παλαιές ευτυχισμένες στιγμές με τον σύντροφό σου, τις οποίες σκέψεις πιθανόν να του τις ομολογήσεις!

Σκορπιός
Σήμερα έχεις διάθεση για επαφές, συναναστροφές και συζητήσεις, φίλε Σκορπιέ! Αν είσαι ελεύθερος, τα νέα είναι πολύ καλά για τα ερωτικά σου σήμερα κι έρχονται μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις κάθε είδους, όπως και μετακινήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε επικοινωνία με το άτομο της καρδιάς σου και με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστώσεις πως όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους και πολλοί στόχοι μπορούν να εκπληρωθούν!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα προτεραιότητά σου είναι η ασφάλεια! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να υπάρξουν κόντρες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου, λόγω της αυξημένης σου ζήλιας και κτητικότητας, που μάλλον θα εκφραστούν με καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, σε διακατέχει ανασφάλεια για το άτομό σου, κυρίως λόγω μίας παρελθοντικής ερωτικής απογοήτευσης, αλλά θα καταλάβεις πως όλη αυτή η αίσθηση θα ‘ναι εφήμερη!

Αιγόκερως
Μπορεί συνήθως να ‘σαι κλειστός κι επιφυλακτικός, φίλε Αιγόκερε, όμως σήμερα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο έχεις μια ακαταμάχητη παρορμητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος, μη δίνεις λάθος εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα το απομακρύνεις! Φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου, αλλά ταυτόχρονα υπομονετικός και ταπεινός! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου και συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά, αφού αναμένονται καυτές στιγμές!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, παραδόξως, είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και ρομαντικός κι ίσως κάποιες στιγμές να έχεις την τάση να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και την έντονη κοινωνική ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, ένας κρυφός, παρασκηνιακός ή ακόμα κι απαγορευμένος έρωτας, θα σε απασχολήσει σήμερα κι ίσως παρασυρθείς σε λάθη, τα οποία θα φέρουν αποκαλύψεις που θα σε βλάψουν. Απόφυγε ψέματα κι εξαπατήσεις στον έρωτα, ώστε να μην μπεις σε μπελάδες! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε ψευδαισθήσεις!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στους φιλικούς σου κύκλους, αλλά και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και ραντεβού! Επιπλέον το κινητό σου δε σταματά να χτυπά κι απολαμβάνεις ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, αλλά και μπόλικο φλερτ μέσω διαδικτύου! Αν είσαι δεσμευμένος, όχι απλά πετυχαίνεις ανανέωση της σχέσης σου, αλλά επιπλέον εκπληρώνεις έναν στόχο, που καιρό τώρα, προσπαθούσες με τον σύντροφό σου!