Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 18/1

997

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, μπορείς σήμερα να επωφεληθείς ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Καλό θα ήταν, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου διορατικότητα και σοφία, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα και να κερδίσεις πολλά μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και όχι μόνο! Η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής! Οι δεσμευμένοι κάνουν ένα μεγάλο βήμα και οι ελεύθεροι έχουν αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις! Ωστόσο, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες ερωτικές στιγμές! Η γοητεία σου, είναι ο σύμμαχος σου, στην κατάκτηση των επιθυμιών αλλά και των… πόθων σου!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι η μέρα που, ναι, θα καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Ιδίως τα θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται, όπως και θέματα εξωτερικού! Επιπλέον, προωθείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη, χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν τώρα! Νέες γνωριμίες και πλούσιες κοινωνικές επαφές, είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε ωφελούν σημαντικά. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει πολύ να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο ή και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους! Έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις και αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν πολύ στα ερωτικά σου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, ώστε να πείσεις τον σύντροφο, για τα «θέλω» και τις ανάγκες σου!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, βάζεις τέλος σήμερα σε παρελθοντικά προβλήματα ή βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε βασάνιζαν και ανανεώνεσαι ψυχικά! Μία αποκάλυψη ή ανακάλυψη, σε βοηθά πάρα πολύ να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά! Επιτυχία θα έχεις στον συναισθηματικό τομέα σήμερα, ιδίως για παρελθοντικά θέματα που σε απασχολούν! Σε διακρίνουν πάθος, γοητεία, σεξουαλικότητα και διαισθητική ικανότητα και καταφέρνεις να ανακαλύψεις ότι συμβαίνει παρασκηνιακά και σε αφορά άμεσα! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα μπορείς να απολαύσεις αισθησιασμό και έντονο βαθύ συναισθηματισμό!

Καρκίνος
Οι επαφές, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας, φίλε Καρκίνε! Η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες που σε ανανεώνουν, βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις και νέες συνεργασίες ή ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων. Ευκαιρία για μία νέα σοβαρή σχέση θα έχεις αν είσαι ελεύθερος και αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, αν είσαι ήδη με το ταίρι σου! Ερωτισμός, ουσιαστική συντροφικότητα, αισθησιασμός και πάθος χαρακτηρίζουν την ερωτική ζωή. Μπορείς σήμερα να εκπληρώσεις ακόμα και την πιο βαθιά ή κρυφή επιθυμία, αρκεί να αποφύγεις ερωτική ζήλια και καχυποψία!

Λέων
Αγαπητό Λιοντάρι, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, με την συνάντηση Ήλιου και Πλούτωνα! Νιώθεις δυνατός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, με την βοήθεια της οργανωτικότητας σου και της λογικής σου! Αισθηματικά, είναι σίγουρα η ιδανική μέρα για τους δεσμευμένους! Το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, είναι ασυγκράτητο και αναμένονται καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, έρωτας μέσα από μία τυχαία συνάντηση ή μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, είναι πιθανά.

Παρθένος
Μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες σε θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή διασκέδασης, ήρθε αγαπητέ Παρθένε, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Εκφράζεσαι απόλυτα μέσα από δραστηριότητες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αλλά και μέσα από την κοινωνική ζωή! Βγάζεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και απολαμβάνεις την ζωή! Έρχονται ανέλπιστες ευκαιρίες και επιλογές στον ερωτικό τομέα! Δυνατότητες για εδραίωση ή έναρξη νέας σημαντικής σχέσης, πολλές ερωτικές κατακτήσεις και καυτές ερωτικές στιγμές με σύντροφο, θα έχεις! Η σημερινή ημέρα θα τελειώσει σίγουρα με χαμόγελο!

Ζυγός
Η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητική για εσένα, αν την εκμεταλλευτείς σωστά, φίλε Ζυγέ! Επιστρατεύοντας διαίσθηση αλλά και λογική, καταφέρνεις σήμερα να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια και το σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα εκκρεμεί, λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις και ευκαιρίες επίλυσης σε θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα! Μία ημέρα γεμάτη ερωτική εύνοια! Αν είσαι παντρεμένος, απολαμβάνεις την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα γίνει συζήτηση για συγκατοίκηση και αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να φύγει ανεκμετάλλευτη αγαπητέ Σκορπιέ! Έχεις περίσσια τύχη σήμερα, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα και οι ευκαιρίες έρχονται απανωτά, ώστε να καταφέρεις τώρα, εκπληρώσεις στόχους! Συγκεκριμένα, καλοδέχεσαι πλούσια αλλά ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Για σένα που είσαι ελεύθερος, η μέρα θα φέρει σίγουρα ευχάριστες επικοινωνίες, γνωριμίες και συναντήσεις, που αν τις εκμεταλλευτείς, θα πετύχεις τον ερωτικό σου στόχο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο με τον σύντροφο σήμερα και δεν θα το μετανιώσει κανένας από τους δυο σας!

Τοξότης
Αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα φέρουν τα γεγονότα της ημέρας για σένα, φίλε Τοξότη. Με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου εκεί που επιθυμείς και κερδίζεις εύκολα αυτό που βαθιά επιθυμείς, τώρα που ξέρεις τον τρόπο να το πετύχεις! Προστατεύεις τα μυστικά σου, ενώ από την άλλη, ανακαλύπτεις μυστικά άλλων, γεγονός που σε ωφελεί! Ήρθε η ώρα, για σένα που είσαι ελεύθερος να βρεις ένα σύντροφο που σε καλύπτει ψυχικά, συναισθηματικά, αλλά και σωματικά! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, χαρακτηρίζονται από φλόγα, πάθος και ένταση. Επιτυχία στον αισθηματικό τομέα και ιδιαίτερα στις σταθερές σχέσεις, αρκεί να αποφύγεις καχυποψία!

Αιγόκερως
Η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, Αιγόκερε, αρκεί να εκμεταλλευτείς ορθά την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιό σου! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί. Σε διακρίνει ισχυρή θέληση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που θα σου παρουσιαστούν για να έχεις επιτυχία κάθε είδους, ξαφνιάζουν μέχρι και εσένα! Η προσωπική και ιδιαίτερα η ερωτική ζωή ευνοείται σημαντικά σήμερα, για σένα! Είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις κατακτήσεις σήμερα, αλλά και εκπλήρωση ερωτικών σκοπών και στόχων! Το ερωτεύσιμο γοητευτικό παρουσιαστικό σου, θα σου δώσει την ευκαιρία, για μία νέα παθιασμένη σχέση ή αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας!

Υδροχόος
Μπορεί να νομίζεις πως τελευταία δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα, όμως σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, να σε σώζει την τελευταία στιγμή, από δύσκολες καταστάσεις, νιώθεις λες και έχεις έναν προστάτη άγγελο δίπλα σου, φίλε Υδροχόε! Έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου και καλά κάνεις, αφού θα σε γλιτώσει στο παρα πέντε, από πολλές κακοτοπιές! Στον έρωτα νιώθεις τελευταία ότι τα δίνεις όλα, αλλά δεν τα εκτιμούν και συνεχώς σε εκμεταλλεύονται. Αναλογίσου μήπως ερωτεύεσαι άτομα που δεν πρέπει ή που είναι απαγορευμένα ή ανήκουν αλλού! Αν ωστόσο δεν σε ενδιαφέρει κάτι παρασκηνιακό, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να μάθεις εσύ κάτι που σου αποκρύπτουν στον έρωτα, καιρό τώρα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η μέρα σήμερα, ετοιμάζει θετικές αλλαγές, που καιρό επιδίωκες, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Συγκεκριμένα, απολαμβάνεις επιτυχίες στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις αληθινούς και ακατάλληλους φίλους για σένα, συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη εποχή για μακροπρόθεσμους στόχους ζωής, δέχεσαι βοήθεια από φίλους σε θέματα που σε απασχολούν και επιπλέον, σε διακρίνει έντονη κοινωνικότητα και ευνοούνται νέες σημαντικές γνωριμίες και επιτηδευμένες μεταβολές και αλλαγές! Η γοητευτική, ερωτεύσιμη, γενναιόδωρη και καλοσυνάτη συμπεριφορά σου, φέρνει πολλούς θαυμαστές στα πόδια σου! Ωστόσο, οι περισσότερες νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι όμως, ήδη σε σχέση, πετυχαίνεις την αρμονία και την ισότητα που ήθελες με τον σύντροφο, σήμερα!