Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 16/9

0
640

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική αν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να γνωρίζετε ότι μπορείτε τώρα να πάτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και η έναρξη μίας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η ευαισθησία και η συνεχής προσφορά το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι το αίσθημα της αδικίας και μετά, ως φυσικό επακόλουθο, αρχίζεις τις γκρίνιες και ψάχνεις λόγους για να τσακωθείς με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να θέσεις εσύ τα όρια της σχέσης σου για να επέλθει η ισορροπία. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, καλό είναι να απολαύσεις τη μοναξιά σου και να φλερτάρεις αδιάκοπα με όποιον ή όποια σου αρέσει.

Δίδυμος

Φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Δίδυμε, και να αποφορτιστείς από τις έννοιες και τα προβλήματα που έχεις. Να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούρια γνωριμία που περίμενες.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα που θα σε οδηγήσει σε ένα παθιασμένο ρομαντικό βράδυ στη σχέση σου. Μια μικρή έκπληξη θα σε έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα τη μοναξιά σου, να γνωρίζεις ότι αυτό πολύ γρήγορα θα αλλάξει, μιας και θα έχεις αρκετές κατακτήσεις που δε θα ξέρεις ποιον ή ποια από όλους να διαλέξεις.

Λέων

Σήμερα, φίλε Λέοντα, θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μη διστάσεις να δεχτείς μία πρόσκληση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να βγεις μία χαλαρή βόλτα μαζί του. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

Παρθένος

Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς που δεν τους εξωτερικεύεις, φίλε Παρθένε. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά άτομα, που μπορούν να σε διασκεδάσουν και ξέρεις ότι σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί τους. Για τα υπόλοιπα, κάνε υπομονή και πολύ γρήγορα θα συναντηθείς με τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και να οργανώσεις ένα ρομαντικό βράδυ για δύο. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία, πρέπει να γνωρίζεις ότι η συμπεριφορά σου πρέπει να αλλάξει και να φαίνεσαι πιο διαθέσιμος για να την συναντήσεις.

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου, φίλε Σκορπιέ. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Αν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα μόνιμα με τη μοναξιά, η σημερινή μέρα θα φέρει στο διάβα σου μία νέα γνωριμία. Το κατά πόσο θα σου κάνει ή όχι, είναι δικό σου θέμα.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που αφορούν την καθημερινότητα της δουλειάς σου και δεν αφορούν το ταίρι σου. Η συντροφιά αγαπημένων φιλικών προσώπων να ξέρεις ότι θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην ψυχή σου και σε όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, πρέπει να ξέρεις ότι με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αυτό που θέλεις. Άλλαξε στάση ζωής!

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τον σύντροφό σου και να επανεξετάσετε από κοινού τους στόχους σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω και συνέχισε να την ψάχνεις, γιατί η ημέρα σε ευνοεί να συναντήσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο στο φιλικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, μερικές φορές κάνεις μερικά πράγματα στη σχέση σου, που μπορεί να παρερμηνευτούν από τον σύντροφό σου και να τον στεναχωρήσουν. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην λες πράγματα εν βρασμώ ψυχής, ώστε να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και ρομαντικά. Εσύ που ακόμη ψάχνεις και δεν έχεις βρει ταίρι, με τον ερωτισμό που έχεις, θα έρθει πολύ σύντομα και η γνωριμία που αναζητάς, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ιχθύς

Μπορείς σήμερα να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Η ημέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι μην κάθεστε καθόλου, γιατί η όψη της ημέρας, σας δίνει τις καλύτερες επιρροές για νέα γνωριμία.