Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 16/7

240

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, επικεντρώνεσαι σήμερα στις επιθυμίες σου, τους σκοπούς σου και τους στόχους σου, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει, σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν κι ενδεχομένως, να θελήσεις να τον πλησιάσεις ξανά! Έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις επανασύνδεση, αν φερθείς έξυπνα κι ώριμα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να συζητήσεις ώριμα με τον σύντροφό σου για τα προβλήματα που έχετε, χωρίς νεύρα και γκρίνιες!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, πιθανώς να κλονίζει με ποικίλους τρόπους τις επαφές σου, τις επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, τις μετακινήσεις σου και τις σχέσεις σου με αδέλφια, με γνωστούς και γείτονες! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα κι αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για το φλερτ! Ασχολήσου με έναν έρωτα του παρελθόντος, που τώρα επιστρέφει! Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε συναισθηματική κι ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, χωρίς να παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια ή σε νεύρα!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα διατήρησε ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές κι ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε ωθεί να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας δογματικές κι επιθετικές συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα, ιδίως με έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα, γιατί σίγουρα θα οδηγήσουν τη σχέση σου σε ρήξη! Επιπλέον, σκέψου πολύ πριν μιλήσεις στο ταίρι σου, γιατί υπάρχει ασυνεννοησία!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε καθιστά ιδιαίτερα επιρρεπή σε σοβαρά λάθη που δε διορθώνονται! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι μάλλον κάπως επιπόλαιος! Πολύ πιθανόν να έρθει ένα μήνυμα, από το ερωτικό σου παρελθόν σήμερα, αλλά θα πρέπει να είσαι ώριμος και προσγειωμένος, αν θες να πραγματοποιήσεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για ένα δυσάρεστο νέο, που θα σου μεταφέρει ο σύντροφός σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, δυστυχώς κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, προσεκτικά και με σοβαρότητα, θα δεις ότι πολλοί απ’ τους στόχους σου, μπορούν να πραγματοποιηθούν! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις κι ουτοπίες, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς και πάλι! Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στο πάθος σου να σε οδηγήσει σε ένα παράνομο απαγορευμένο έρωτα! Πρέπει να αντισταθείς, διότι ο δεσμός σου κινδυνεύει από σοβαρές αποκαλύψεις!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα φιλικό τομέα, λόγω της Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα, ιδίως για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να σαγηνεύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να σταματήσεις άμεσα την προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφό σου, ώστε να μην έχετε ρήξεις!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, φρόντισε να διατηρήσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα κι υπόσταση, αποφεύγοντας λάθη και παρορμητικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το ταίρι σου, ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα, παραγκωνίζοντας το συναίσθημα, κι αυτό θα φέρει ψυχρότητα ανάμεσά σας! Αν είσαι ελεύθερος, βάλε προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και μην παρασύρεσαι σε ανούσιο κι αχαλίνωτο φλερτ, που σε εκθέτει και χαλάει τη φήμη σου!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, αρκετές συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν και θα σε απογοητεύσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις ή μετακινήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού, φλερτ αλλά και μηνύματα από το ερωτικό σου παρελθόν! Φρόντισε να αξιοποιήσεις αυτήν την εύνοια, με κάθε τρόπο!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, κάποιες έμμονες ιδέες εντείνονται και σε βασανίζουν. Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη ισχυρή γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να κατακτήσεις με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς με πλάγιους τρόπους να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο της σχέσης σου και μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφό σου, γιατί θα τον πληγώσεις!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα σε αναγκάσει μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να αναθεωρήσεις κάποια γεγονότα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα απόφυγε νέα ξεκινήματα κι ερωτικές αποφάσεις σήμερα! Αντ’ αυτού, η ημέρα ενδείκνυται για επικοινωνίες με το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλούς τους τόνους στη σχέση σου, αν δε θες να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφό σου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, κόψε κάποιες κακές συνήθειες σου και περιόρισε λάθη, που σε ωθεί να κάνεις η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, τα οποία ίσως κλονίσουν τη διεκδίκηση των στόχων σου αλλά και την ψυχική σου ηρεμία! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» στην τάση σου για ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφό σου, γιατί θα απομακρυνθείτε συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά πρέπει να προσέξεις πολύ, ώστε να μην εκτεθείς σε συναδέλφους!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές, εγωκεντρισμό κι επικοινωνιακή έπαρση και κυρίως δεν πρέπει να ξεχάσεις να είσαι ώριμος και σοβαρός! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να έχεις έντονη ερωτική διάθεση κι όρεξη για αχαλίνωτο φλερτ, αλλά πρέπει να αποφύγεις επιπολαιότητες, για να μην εκτεθείς και χαλάσεις την καλή σου φήμη! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς σήμερα να ανανεώσεις στο έπακρο τη σχέση σου, με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος, αποφεύγοντας εγωισμό κι απαιτητικότητα!