Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 16/12

732

Κριός

Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Ταύρος

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Στη σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η καλή σου διάθεση που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Δίδυμος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και το ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσει αξέχαστα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξέρεις πολύ καλά ότι αν βάλεις κάτι στόχο, μπορείς και το πετυχαίνεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Σήμερα άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους και διάφανα μέσα. Και να θυμάσαι αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία.

Λέων

Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα, που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου μην προβληματίζεσαι, γιατί στην πορεία σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

Παρθένος

Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Φρόντισε ό,τι σε απασχολεί να το συζητήσεις με το ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στη ζωή σου, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι αυτές τις μέρες.

Ζυγός

Η σχέση σου έχει αρχίσει και πάει πολύ καλά και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι προσπάθησε να αφήσεις λίγο τις πολλές δραστηριότητες που έχεις και τότε θα δεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Σκορπιός

Στη σχέση σου μερικές φορές από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε και εσύ να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης ερωτικού συντρόφου, σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις μία συναισθηματική ενδοσκόπηση και να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς!

Τοξότης

Από σήμερα κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Αιγόκερως

Σήμερα θα αρχίσεις να προγραμματίζεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, γιατί θέλεις να απομακρύνεις από κοντά σου οτιδήποτε σε προβληματίζει ή σε κουράζει! Μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και με την καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα κάνεις καινούργια γνωριμία, που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

Υδροχόος

Σήμερα θα βρεις τους ρυθμούς σου που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πώς θα κάνεις τη σχέση σου ακόμη καλύτερη. Και αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε καθυστερούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν την επίτευξη των στόχων σου. Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί , για αυτό ισορρόπησε καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις κάτι μόνιμο στα ερωτικά σου, με τον ερωτισμό που έχεις, όλα θα πάνε πολύ καλά.