Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 16/11

514

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, ευνοούνται η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, η επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων και η βελτίωση της κοινωνικής σου υπόστασης. Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και πιθανόν να ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας. Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με τον σύντροφο να ισορροπήσετε λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά και ουσιαστικά βήματα που θα ευνοήσουν τη σχέση σας.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και πετυχαίνεις στόχους, που αρκετό καιρό τώρα σχεδίαζες. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να βρεις τον απόλυτο έρωτα, μέσα από φλερτ, γνωριμίες, συναναστροφές και εξόδους. Μπορείς τώρα να βρεις το άλλο σου μισό, λοιπόν!

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου. Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου και η αυξημένη σου γοητεία θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς, με μεγαλύτερη ευκολία τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε οπωσδήποτε ζήλιες και καταπίεση και, αντιθέτως, φτιάξε το ιδανικό ερωτικό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου και απολαύστε μαζί ρομαντικές και καυτές στιγμές πάθους.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, καταφέρνεις σήμερα και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, γι’αυτό μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, πιθανότατα θα οδηγηθεί σε μία καινούρια όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφό σου, θα γεμίσει ρομαντισμό, μαγικές ερωτικές στιγμές και ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου και, επιπλέον, η ψυχική σας ένωση θα ενδυναμωθεί και, ίσως, κάνετε ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σου προσφέρει την ιδανική μέρα για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης. Γενικά, στην καθημερινότητά σου, είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια. Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον θα σου δείξει, με κάποιον τρόπο, το κρυφό του πάθος κι ενδιαφέρον του για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και, αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας σήμερα, απολαμβάνετε μαζί καυτές, ερωτικές και ρομαντικές στιγμές μαζί.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, ευνοούνται, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Γενικά, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αμέτρητες κατακτήσεις και θαυμαστές και το φλερτ δεν έχει σταματημό σήμερα. Μία καυτή, αλλά και τρυφερή γνωριμία έρχεται. Αν είσαι δεσμευμένος, οι πλανήτες θα σου χαρίσουν ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη, ανανέωση και συναισθηματική πληρότητα στη σχέση σου με τον σύντροφό σου!

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους, κυρίως μέσα από πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς. Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης με το άτομο που θες να επιστρέψει ξανά στη ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση και αφοσίωση από τον σύντροφό σου.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σου φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις, όπως και μηνύματα ή στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Γενικά, θα αισθανθείς πολύ δημοφιλής, αφού είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος κοινωνικά. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μήνυμα ή τηλεφώνημα από το άτομο που επιθυμείς ή ακόμα και μια νέα συναρπαστική γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αφού το ταίρι σου σού φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό, αλλά και διασκεδαστικές στιγμές.

 

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα αποτελεί για σένα την ιδανική ευκαιρία για να αποβάλλεις από τη ζωή σου έντονες και κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με τα πιο κοντινά σου άτομα που πραγματικά αγαπάς. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά, με το ταίρι σου, εκφράζετε τον έρωτα σας, ο ένας στον άλλον, και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία θα σε απασχολήσει σήμερα και πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή φλερτ, με το οποίο θα νιώσεις χαρά και προσωπική ικανοποίηση.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σήμερα, ο γοητευτικός τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιοθαύμαστος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγάλου στόχου. Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για άπειρες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις ημέρες, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα γοητευτική γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τρυφερές και αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου και μία κοινή σας επιθυμία πραγματοποιείται μετά από συζήτηση.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, ακολούθησε χωρίς δισταγμό τη διαίσθησή σου σε ό,τι κι αν κάνεις, αφού μπορείς να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εις βάθος κάποιες καταστάσεις και, γενικά, να ξέρεις τι σου γίνεται! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα λες ναι σε μία παλιά ή παρασκηνιακή ερωτική ιστορία, ακόμα κι αν η λογική σου σού λέει όχι. Αν είσαι δεσμευμένος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και νιώθεις αρκετά θετικά με τον σύντροφο. Λόγω της καλοπροαίρετης προσέγγισής του στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, δένεσαι πιο πολύ συναισθηματικά με φίλους και, ίσως, προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή φιλία. Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στη σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και ψυχαγωγικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου ή ακόμα και μια φιλία να μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα, αλλά και γενικά, απολαμβάνεις φλερτ και νέες γνωριμίες.