Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 15/5

438

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση κι αυτοπεποίθηση! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία απρόσμενη εξομολόγηση! Ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει νωρίτερα, σου εκδηλώνει τώρα τον έρωτά σου για σένα! Είναι μία καλή ευκαιρία να τον δεις διαφορετικά και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους η σχέση σου σταθεροποιείται, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου κι εμπλουτίζετε τη ρουτίνα σας με συναίσθημα κι αισθησιασμό!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού στο δικό σου ζώδιο, που διαμορφώνεται σήμερα, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και, μάλιστα, πολύ πιθανόν μία νέα γνωριμία να μεταμορφωθεί τώρα σε μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο, βρίσκετε μαζί λύσεις, πετυχαίνετε ανανέωση της σχέσης σας και πραγματοποιείτε ευχάριστες εξόδους!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, σε βοηθά να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου κι έτσι αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματά σου και πάλι! Αν είσαι ελεύθερος, ένας απωθημένος ή παλαιός έρωτας σε οδηγεί σε καυτά συναρπαστικά ερωτικά μονοπάτια! Ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα, σου αναστατώνει τη ζωή και σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επίλυση παλαιών προβλημάτων με τον σύντροφο, σου δίνει χαρά κι απόλυτη ψυχική ικανοποίηση!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού σήμερα σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική κι ευχάριστη ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να προτείνεις και να οργανώσεις μία έξοδο με τον σύντροφο, που θα ανανεώσει τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία νέα γνωριμία, θα σου αλλάξουν στην κυριολεξία τη ζωή! Φλέρταρε και προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, φέρνει εξαιρετικά θετικές και μάλιστα απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας κι υπόστασης! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πραγματικά κελεπούρι! Η σοβαρή και προσγειωμένη σου αυτοπεποίθηση κι η ουσιαστική σου γοητεία θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη κι αξιόλογη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου και μάλιστα υπάρχει έντονα η πιθανότητα, τώρα, για πρόταση επισημοποίησης!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Σύνοδος που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα απρόσμενα, χωρίς να το περιμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως τώρα να αποφασίσεις, ξαφνικά, να επισημοποιήσεις τη σχέση σου και να αλλάξετε με τον σύντροφο την κοινή σας ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί κι επιθυμούσες! Πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις μία νέα σχέση τώρα, που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τελείως ό,τι μέχρι τώρα ήξερες!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σύνοδος Ερμή-Ουρανού ,που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να επικεντρωθείς και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα, πολύ πιθανόν να γίνει η αποκάλυψη ενός κρυφού σου θαυμαστή, μετά από μία εξομολόγηση που σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές στιγμές που θα περάσεις με τον σύντροφο, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να συνειδητοποιήσεις την πίστη και την αφοσίωση του σε σένα!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο Ερμής σήμερα απέναντί σου, σχηματίζει Σύνοδο με τον Ουρανό σήμερα και σαφώς είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για ‘σένα, αφού θα σου δώσει την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, ιδίως επικοινωνιακά! Θα έχεις πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές και σίγουρα θα χορτάσεις επαφές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σού κάνει εκπλήξεις κι ίσως και δώρα, τη σημερινή ημέρα! Ενδεχομένως να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και θα βελτιώσει τη σχέση σας!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα οι λύσεις έρχονται από το πουθενά κι επιτέλους απαλλάσσεσαι από άγχος και τρεξίματα! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος κι ίσως σήμερα να σε προσεγγίσει διαφορετικά, γι’αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να προχωρήσει αυτή η ιστορία! Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με τον σύντροφό σου, λύνετε επιτέλους θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα κι ανανεώνετε την καθημερινότητά σας!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, μια εξαιρετικά θετική όψη για το ζώδιό σου πραγματοποιείται σήμερα και πρόκειται για τη Σύνοδο Ερμή-Ουρανού! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές επαφές κι εξόδους, θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Επίσης, απολαμβάνεις φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά τρυφερά μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι επαφές σου κι η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου, θα φέρουν θετικές αλλαγές στη σχέση σας, η οποία ανανεώνεται πλήρως!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ο Ερμής σήμερα έρχεται σε Σύνοδο με τον Ουρανό κι εσύ θα καταφέρεις να τονώσεις και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και κυρίως την ψυχολογία σου! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις σήμερα σίγουρος για τα συναισθήματα και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μέσα από τις πράξεις του αλλά και μέσα από εκδηλώσεις συναισθήματος και τρυφερότητας από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει σε σένα ξαφνικά και, με ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, επιθυμεί επανασύνδεση!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, η θετική για σένα Σύνοδος Ερμή-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου επαφές, μετακινήσεις κι επικοινωνίες! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες ή μία νέα σχέση σήμερα! Η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ανανεωτική για ‘σένα, γεμάτη εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και φλερτ! Γοητεύεις με τον λόγο σου και μπορείς να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος θα σου κάνει τα χατίρια!