Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 15/12

398

Κριός

Στα αισθηματικά σου, θα ήταν καλό να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου. Φρόντισε να του αφιερώσεις χρόνο και να του προσφέρεις την επιλογή να διαλέξει αυτός που θα πάτε. Μίλησε για τα συναισθήματά σου και άφησε πίσω την γκρίνια και τα παράπονα για ασήμαντα πράγματα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, βγες να διασκεδάσεις και ευχαριστήσου το όσο μπορείς. Μπορεί να σε περιμένει μια ωραία έκπληξη εκεί έξω.

 

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή, θα δεις αλλαγές να γίνονται στον δικό σου τρόπο σκέψης και ειδικά απέναντι σε κάποια δεδομένα που τα έβλεπες με καχυποψία. Αυτό θα βελτιώσει τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος, άφησε τις αναστολές και την ανασφάλεια κατά μέρος και κινήσου προς το στόχο σου.

 

Δίδυμος

Τα δεδομένα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο θα ήθελες. Οι άλλοι τομείς της ζωής σου εμπλέκονται με τα αισθηματικά σου και ως αποτέλεσμα δεν έχεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να αφιερώσεις, ώστε να αποσαφηνίσεις κάποιες μπερδεμένες υποθέσεις στη σχέση σου. Το πλανητικό σκηνικό σύντομα θα σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις. Αν πάλι είσαι μόνος, με την εύνοια που δέχεσαι είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο μπορείς να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, μήπως πρέπει να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου; Βγες έξω, διασκέδασε και σίγουρα κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

 

Λέων

Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου και γι’ αυτό, πριν επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Όσο για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, έλα πιο κοντά στον σύντροφό σου, μίλησέ του για όλα αυτά που αισθάνεσαι και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μπορείς να το βρεις, αρκεί να είσαι ανοιχτός σε προσκλήσεις και προτάσεις που θα σου κάνουν κάποια πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η ημέρα όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Σκορπιός

Τα αισθηματικά σου θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που σου έχει προκύψει τώρα τελευταία, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

 

Τοξότης

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα. Και για τους μοναχικούς Τοξότες το αποψινό βράδυ επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και φέρνει στο δρόμο σας συναντήσεις με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση για να μην τσακωθείς σήμερα με τον άνθρωπό σου. Έχετε και οι δύο προβλήματα που σας φέρουν αντιμέτωπους με πολύ εκνευρισμό και ίσως πείτε μεταξύ σας λόγια που δεν εννοείτε. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα, και η σημερινή μέρα θα φέρει στο διάβα σου το κατάλληλο άτομο, που θα σταθεί επάξια δίπλα σου.

 

Υδροχόος

Πολλά θα είναι τα πράγματα τα οποία θα μπορείς να αλλάξεις στη σχέση σου τη σημερινή ημέρα. Εάν αποφύγεις τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου θα καταφέρεις να λύσεις πολλά από τα θέματα που υπήρχαν στο παρελθόν και σας τραβούσαν πίσω. Για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό συνέχισε την ίδια συμπεριφορά και πολύ γρήγορα ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σου.

 

Ιχθύς 

Ο σύντροφός σου, φίλε Ιχθύ, είναι δίπλα σου και σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου. Μην τον απομακρύνεις, αλλά συζήτησε μαζί του όλα όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας ενθουσιάσει.