Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 14/8

333

Κριός
Σήμερα, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία υπόσχεται σε ‘σένα, φίλε Κριέ, καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, απολαύσεις, δημιουργία κι άπειρη λάμψη! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος κι έχεις έντονη ερωτική διάθεση κι αυτό φαίνεται από την απίστευτη γοητεία και λάμψη σου! Ετοιμάσου για άπειρες κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφό σου, με ποικίλους τρόπους!

Ταύρος
Σήμερα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, αγαπητέ Ταύρε, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως σε απασχολήσει ξανά σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν με θετικό, αυτή τη φορά, τρόπο! Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό περίμενες! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για συμβίωση κι επίλυση παλαιών διαφορών με τον σύντροφό σου!

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς, συγγενείς και γείτονες! Αν είσαι δεσμευμένος, θες συναισθηματική επικοινωνία κι επαφή, περισσότερο από ποτέ και, ναι, την πετυχαίνεις κι η συζήτηση θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση, που θα ωφελήσει τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τη χαρά του φλερτ!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα! Δεν ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού θα σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργειά σου στον σεξουαλικό τομέα!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα θα απολαύσεις τον ερωτικό τομέα, αφού οι συνέπειες θα είναι μόνο θετικές για σένα! Πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σήμερα θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση που θα σε χαροποιήσει!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση κι αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι τρυφερά γοητευτικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις για ‘σένα! Ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται και σου δίνει χαρά! Πιθανόν, μάλιστα, απολαμβάνεις τη μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει όλη σου τη ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε κρυφές σχέσεις, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, έρχονται θετικά γεγονότα κι ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι ελεύθερος, αναζωπυρώνεις και βελτιώνεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου ζωή! Οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ και καταφέρνεις και πραγματοποιείς ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο ή να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και λες, κι ικανοποιείς απόλυτα τον σύντροφό σου, ο οποίος μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ταμπεραμέντο!

Σκορπιός
Με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, φίλε Σκορπιέ, θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε συγκινεί και μάλιστα πολύ πιθανόν να μιλήσετε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα και για ένα μεγάλο βήμα στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση επί μακρόν και δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μία πολύ αξιόλογη γνωριμία!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, σου δίνει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας  συνδέεται άρρηκτα με την περιπέτεια και την καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδιά σου μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και τη γοητεία σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοείσαι ιδιαίτερα αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας!

Αιγόκερως
Το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, φίλε Αιγόκερε, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει πάθος και γοητεία αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και κρυφούς πόθους! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τώρα ευκαιρίες για να κερδίσεις το πάνω χέρι στη σχέση σου, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα φέρει λύσεις κι ευκαιρίες για κάθε σημαντική διαπροσωπική σχέση που έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρχει ανανέωση στη σχέση σου, η οποία βελτιώνεται κι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφό σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες, ή αυτός που σε ενδιαφέρει πιθανόν να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει επιτυχία κι εύνοια στην καθημερινότητά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά, διότι αυτό θα κάνει τον σύντροφό σου να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια, αφού ασχολείσαι πρώτα με τις πρακτικές σου εκκρεμότητες!