Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 14/8

209

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σήμερα μπορεί να έχεις στασιμότητα, αλλά μην τα παρατάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, τουλάχιστον για απόψε. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που θα του δώσουν χαρά και θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από το πλάι σου, έχεις αρκετές δυνατότητες να το καταφέρεις, αρκεί να γίνεις πιο θετικός και πιο ανοιχτός στις γνωριμίες που θα κάνεις.

 

Δίδυμος

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε το, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι του ζωδίου και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας τους άλλους να κάνουν πρώτοι την κίνηση.

 

Καρκίνος

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι μην ανησυχείς γιατί πολύ σύντομα θα έχεις κάποιες εξελίξεις που θα φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία στη ζωή σου.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα οι ερωτικές σου μετοχές θα έχουν σήμερα ανοδική πορεία και θα υπάρχει η αίσθηση ότι μπορείς εύκολα να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, είτε αυτό θα είναι η απόφαση ενός γάμου ή η απόκτηση απογόνου. Αν ακόμη είσαι μόνος, κάτι καλό έρχεται για εσένα στον ορίζοντα και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να το δεις.

 

Παρθένος

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια παράπονα από τον σύντροφό σου για θέματα που τον έχουν στεναχωρήσει. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση σε αυτά που θα σου πει και μην οδηγήσεις τις κουβέντες στα άκρα, γιατί πραγματικά δε θα σας βγάλει πουθενά.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, στα αισθηματικά σου φρόντισε να σταθείς δίπλα στον σύντροφό σου και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του, γιατί μία τέτοια κίνηση θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Μπορείς να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και η γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφο και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, αποδέξου την πρόταση που σου έχει κάνει ένα άτομο που γνώρισες το τελευταίο καιρό και γνώρισε το καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στα αισθηματικά σου καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς σου από το σπίτι, αν θέλεις να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά παρέα με τον αγαπημένο σου. Μη χαλάσεις το κλίμα με το άγχος που έχεις. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου, αλλά η απαισιοδοξία σου να μην το αναγνωρίζει.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου για να μη βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί για να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο.

 

Ιχθύς

Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σε σχέση με τη συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.