Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 14/1

667

Κριός
Η σημερινή ημέρα Κριέ, είναι η αρχή μίας τυχερής και άκρως επικοινωνιακής περιόδου! Επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται, όπως και θέματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, συγγενείς εξ αγχιστείας ή που βρίσκονται σε απόσταση, σπουδές και εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων. Σήμερα θα νιώσεις ήδη την διαφορά, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, αφού θα αισθανθείς και πάλι χαρούμενος και αισιόδοξος, έτοιμος να τολμήσεις και να διεκδικήσεις δυναμικά τα όνειρα σου! Στα ερωτικά σου, ευνοούνται πολύ οι επικοινωνίες με τον σύντροφο, αφού θα βρεθούν λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν, μέσα από ουσιαστική συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα και πολλά… πρώτα ραντεβού!

Ταύρος


Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Τοξότη, θα αρχίσεις να μεταμορφώνεις την ζωή σου, αλλά και εσένα τον ίδιο! Είσαι γοητευτικός, μυστήριος και έχεις το χάρισμα της πειθούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επιπλέον, η ισχυρή διορατικότητα σου, σε συμμαχία με την λογική σου και την εμπειρία σου, θα σε βοηθήσει να «διαβάζεις» γλώσσα του σώματος και τις προθέσεις των άλλων! Μέσα σου νιώθεις πιο ισχυρός από ποτέ και είσαι απόλυτα αποφασισμένος να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, ακόμα και με διαφορετικούς τρόπους, από αυτούς που επιλέγεις συνήθως! Ναι, σήμερα η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα εξυπηρετήσει τους στόχους σου! Απόλαυσε το πάθος των ημερών και ζήσε καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία γοητευτική γνωριμία και έχεις το “πάνω χέρι” στο φλερτ! Γοητεύεις χωρίς καν να προσπαθήσεις!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντι σου, στο Ζώδιο του Τοξότη, δίνοντας σου την δυνατότητα να πετύχεις βελτίωση και εξισορρόπηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ευγένεια σου, η γοητεία σου, η προσαρμοστικότητα σου και οι καλοί σου τρόποι, όπως και η μείωση του εγωισμού σου, θα σε εξυπηρετήσουν σε στόχους και σκοπούς που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου κυρίως, ζωή! Καταφέρνεις και διορθώνεις τα κακώς κείμενα και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες να ξαναέρθεις κοντά με άτομα που είχες τσακωθεί, ηρεμώντας αποτελεσματικά τα πνεύματα! Μεγάλη πιθανότητα να έχεις πρόταση για επισημοποίηση σχέσεις ή συγκατοίκηση! Οι ελεύθεροι κάνουν αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες που πιθανόν να γίνουν μία νέα όμορφη σταθερή σχέση!

Καρκίνος
Με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην διευθέτηση των υποχρεώσεων σου, αγαπητέ Καρκίνε! Έχεις τώρα διάθεση, σθένος και όρεξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου, να διευκολύνεις την ζωή σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου! Ιδανική μέρα, για να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις κάτι στην εμφάνιση σου, να αρχίσεις γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή ή να απαλλαγείς από κακές και βλαβερές συνήθειες, που μέχρι τώρα, επιβάρυναν τον οργανισμό σου! Στασιμότητα θα φέρει η σημερινή ημέρα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους και ηρεμία! Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να γεννηθεί ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας, για τους ελεύθερους, που θα τους αλλάξει όλα τα δεδομένα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, προσπάθησε να κινηθείς με βάση την λογική και όχι τόσο το συναίσθημα σου!

Λέων
Σήμερα, αγαπητό Λιοντάρι, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, νιώθεις ξανά ο εαυτός σου και αισθάνεσαι υπέροχα! Είσαι γεμάτο κέφι, δημιουργικότητα, λάμψη και όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις την φήμη σου! Είσαι περιζήτητος, ο πρωταγωνιστής των ημερών και ευχαριστιέσαι που όλοι σε θαυμάζουν και σε προσέχουν! Πες ναι σε μία πρόταση για έξοδο σήμερα, αφού είναι σίγουρο ότι θα περάσεις υπέροχα και θα το διασκεδάσεις! Κατακτήσεις, εκπλήξεις, πάθος και ρομαντισμός, σε κάνουν και πάλι να χαμογελάς! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα και αν είσαι δεσμευμένος, ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα με τον σύντροφο!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Τοξότη, θα στραφείς προς το σπίτι και την οικογένεια σου! Τρυφερές οικογενειακές στιγμές, χαρμόσυνα γεγονότα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, αλλά και εξομάλυνση συγγενικών σχέσεων, είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας. Ίσως σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να μην έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι και να αποζητάς την οικογενειακή θαλπωρή! Βρίσκονται λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα ή θέματα που σε απασχολούσαν καιρό! Έχεις εύνοια για επανασύνδεση, αρκεί πάλι να μην ζεις με ψευδαισθήσεις! Προσπάθησε να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, ώστε να πάρεις την σωστή απόφαση και να προσεγγίσεις με σωστούς τρόπους το πρώην ταίρι σου!

Ζυγός
Σήμερα φίλε Ζυγέ, περνάει η Αφροδίτη στο φιλικό Ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που ευνοεί πολύ τις επαφές και τις μετακινήσεις σου! Έρχονται ευχάριστα νέα, χαρμόσυνες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που σε χαροποιούν, ωφέλιμες συζητήσεις και συναντήσεις! Τα ιδιαίτερα εκφραστικά σου μέσα και επικοινωνιακά ταλέντα, θα σε βοηθήσουν πολύ να εκπληρώσεις έναν μεγάλο σου στόχο! Σήμερα μπορεί να προγραμματίσεις εκδρομή με καλή παρέα, τις επόμενες μέρες! Σχέσεις με αδέρφια, βελτιώνονται! Νέες γνωριμίες και μπόλικο φλερτ θα απολαύσουν οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του Ζωδίου σου, ενώ οι δεσμευμένοι, βρίσκουν λύση σε ένα τους πρόβλημα, μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο!

Σκορπιός
Η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα σου δώσει την δυνατότητα να νιώσεις ξανά σιγουριά για τον εαυτό σου, ήρεμος, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Μετά από μία έντονη και με γρήγορους ρυθμούς περίοδο, η σημερινή ημέρα θα σε ανταμείψει με αρμονία σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Επιτέλους, μπορείς και απολαμβάνεις τα απλά και μικρά πράγματα στη ζωή! Καλό θα ήταν βέβαια, σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να προσέξεις διατροφικές υπερβολές, ώστε να μην έχεις μεταβολές στο βάρος σου! Πιθανόν να απολαύσετε ως ζευγάρι αισθησιακές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ευκαιρία για κάτι σταθερό στην ζωή σου, γι’αυτό να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μην πάει χαμένη η σημερινή εύνοια!

Τοξότης
Σημαντική και ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για σένα φίλε Τοξότη! Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου Ζώδιο και σου δίνει εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε θέματα έρωτα, χρημάτων και ομορφιάς! Μπορείς σήμερα, αλλά και τις μέρες που ακολουθούν να χρησιμοποιήσεις την ενισχυμένη γοητεία σου, σε διαπροσωπικές και επικοινωνιακές συναλλαγές, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Ιδανική μέρα για να αποφασίσεις ή να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνιση σου! Επιπλέον, με την βοήθεια του Δία, σήμερα πραγματοποιείται μία επιθυμία σου! Οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρία για νέα σχέση και οι δεσμευμένοι, την ευκαιρία για το μεγάλο βήμα! Ό,τι εκκρεμότητα ή δυσκολία υπάρχει στην συναισθηματική σου ζωή, θα έχει σήμερα την ευκαιρία της, να λυθεί μια και καλή!

Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, στα συναισθήματα σου και στις ψυχικές σου ανάγκες, φίλε Αιγόκερε. Από σήμερα, μαζεύεις δυνάμεις και αναθεωρείς σχέσεις και καταστάσεις, προκειμένου αργότερα να προχωρήσεις με τα σωστά βήματα! Είσαι πιο ήρεμος από ποτέ και ήσυχος με την συνείδηση σου! Τα μυστικά σου διαφυλάσσονται και καλό θα ήταν να μην διατυμπανίζεις παντού την ευτυχία σου, γιατί οι άνθρωποι ζηλεύουν και φθονούν! Μαθαίνεις ένα μυστικό, που σε βοηθά σε ένα παροντικό σου σκοπό! Μια παρασκηνιακή, κρυφή και παθιασμένη σχέση, θα συναρπάσει και θα ταράξει την καθημερινότητα σου, ανανεώνοντας σε! Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, απλά απόλαυσε τον συναισθηματισμό της ημέρας, προφυλάσσοντας ωστόσο από τα αδιάκριτα μάτια, το γλυκό αυτό μυστικό σου!

Υδροχόος
Σήμερα είναι η ημέρα που επιτέλους θα βρεις και πάλι τον εαυτό σου, αγαπητέ Υδροχόε, μετά από μία ομολογουμένως πιεστική και κουραστική περίοδο! Η Αφροδίτη με το πέρασμα της, στο Ζώδιο του Τοξότη, θα σου δώσει την ικανότητα για την αλλαγή και την ανατροπή που εδώ και καιρό ήθελες! Βελτιωμένη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες, θα σε ανανεώσουν! Οι φίλοι στο πλευρό σου και πρόκειται να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους, γι’ αυτό μην αρνηθείς πρόταση για έξοδο σήμερα! Μην διστάσεις να σπάσεις κάποια όρια σου ή ταμπού σήμερα! Σήμερα, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα νιώσεις έκπληξη! Κινήσου προσεκτικά και διακριτικά και θα διαπιστώσεις αν είναι αμοιβαίο! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, συμβουλέψου έναν φίλο, για τυχόν προβλήματα που έχεις με τον σύντροφο!

Ιχθύς
Σήμερα, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από συγκυρίες και γεγονότα, πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς, να επικεντρωθείς στις φιλοδοξίες σου και να προσπαθήσεις ουσιαστικά για αυτές, φίλε Ιχθύ! Με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Τοξότη, θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στους στόχους σου, αλλά και στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, και επιπλέον να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα! Ένα γεγονός σήμερα, θα σε κάνει να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου και ικανοποιημένος με το φινάλε αυτού! Θα σε απασχολήσει ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σήμερα, που το κλίμα μεταξύ σας, θα αποκτήσει ξαφνικά ερωτισμό! Αν ωστόσο είσαι ήδη σε σχέση, είναι μια καλή μέρα να συζητήσεις την επισημοποίηση ή να επιδιώξεις μία συζήτηση για επίλυση παρελθοντικών προβλημάτων!