Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 13/8

196

Κριός
Μία ημέρα, φίλε Κριέ, που θα ξεχάσεις τι πάει να πει μοναξιά! Αν είσαι ελεύθερος, μη χάσεις σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση! Προσοχή, όμως! Μπορεί να τύχει μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σχέση κι εσύ να προσκολλάς σε εξωτερικά κι επιφανειακά χαρίσματα, όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένες αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου!

Ταύρος
Σήμερα, αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά και πολύ για την εξέλιξη της ζωής σου, φίλε Ταύρε! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι πιο επιλεκτικός, παρά τις πολλές κατακτήσεις σου! Θες οπωσδήποτε να διαπιστώσεις αν όντως ταιριάζετε και σου αξίζει, πριν προχωρήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ρεαλισμός σου δε σου επιτρέπει να παρασυρθείς σε πάθη κι υπερβολικά συναισθήματα, γεγονός που ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου!

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, νιώθεις χαρούμενος και κεφάτος! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις θεατρινισμούς και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφό σου, γιατί αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για το πότε κι αν είσαι αληθινός. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες και πολλές κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθησή σου είναι και πάλι εδώ!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, είσαι απίστευτα γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να προσκολλάσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο και δεν το βάζεις κάτω, ακόμα κι αν δεν ξέρεις σίγουρα κατά πόσο είναι διαθέσιμος για ‘σένα ή αν έχει αισθήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, διοχετεύεις τα συναισθήματά σου σε περιποιήσεις και φροντίδα για τον σύντροφο! Συνέχισε έτσι και θα δεις ότι θα στο ανταποδώσει!

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα νιώσεις αυτό που πάντα ήθελες να είσαι, δημοφιλής κι αγαπητός. Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να φαίνεσαι ψυχρός και υπερβολικά εγκεφαλικός στον σύντροφό σου, ο οποίος θα σχηματίσει την εντύπωση ότι αγνοείς τα αισθήματά του και την ανάγκη του για τρυφερότητα! Αν είσαι ελεύθερος, ο πολύς κι έντονος συναισθηματισμός σε απωθεί κι η υπερβολική ευαισθησία σε τρομάζουν. Οπότε, σήμερα, προτιμάς φλερτ κι ερωτικό παιχνίδι!

Παρθένος
Σήμερα, είσαι αποφασισμένος, φίλε Παρθένε, να τα καταφέρεις να νιώσεις ξανά σίγουρος κι ασφαλής με τα κεκτημένα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σε διακρίνει μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και κτητική διάθεση στη σχέση σου! Μην προσπαθείς να χειραγωγείς συναισθηματικά τον σύντροφό σου, αλλά απολαύστε μαζί τρυφερές κι αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς σήμερα να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις επιφανειακές, κι έτσι έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η μέρα θα έχει ένα θετικό για ‘σένα αλλά κι ένα αρνητικό πρόσωπο! Αισθηματικά, θα υπάρξουν μεταπτώσεις! Ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι κι ό,τι καλύτερο κι έτσι σου τελειώνει εξίσου εύκολα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, περιόρισε την τάση σου να είσαι ορμητικός, υπερβολικά παθιασμένος ή συναισθηματικός, εκτός αν χρησιμοποιήσεις αυτά σου τα χαρακτηριστικά μόνο στην κρεβατοκάμαρα!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος κι ασταθής συναισθηματικά, γι’ αυτό καλό θα ήταν να επενδύσεις σε μία εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα φερθείς μάλλον άστατα αλλά κι ουτοπικά στον έρωτα! Πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς και να δοθείς μέσα σε λίγα λεπτά, να ενθουσιαστείς τρελά και να υποσχεθείς τα πάντα, αλλά στο τέλος της ημέρα να μετανιώσεις τα πάντα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις σε απαγορευμένες ιστορίες!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα ανήκει στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις!
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ευγενικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Πολύ πιθανόν, μάλιστα, αυτό το ενδιαφέρον να εκδηλωθεί μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της ψυχρότητας που επιδεικνύεις.

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα αναγκαστείς, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων να είσαι απόμακρος από συναισθηματική άποψη κι επιφυλακτικά εκφραστικός. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες κι ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, ακόμα κι αν δεθείς με κάποιον, λίγο παραπάνω σήμερα, έχεις την τάση να αισθάνεσαι ανώτερος κι είσαι απόμακρος συναισθηματικά, γεγονός που θα απογοητεύσει το άλλο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα για σταθεροποίηση και σιγουριά στην ερωτική σου ζωή!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, καλοπέραση και πολλές επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να το γλεντήσεις, αφού στις ερωτικές σου σχέσεις δε βάζεις πια προτεραιότητα τη δέσμευση επί μακρόν, εκτός αν πρόκειται για έρωτα από απόσταση, διαφορετικά επιλέγεις το εφήμερο πάθος! Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητικότητα κι η ζήλια του συντρόφου σου σε φτάνουν στα όριά σου και προκαλούνται εντάσεις!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα όλος ο κόσμος, σε κάθε τομέα της ζωής σου, για κάποιο λόγο, ξυπνά την καχυποψία σου και την κτητικότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος κι έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, πιθανόν σήμερα να έχεις κάποιες αδικαιολόγητες έμμονες ιδέες που τον αφορούν, αλλά θα είναι παροδικές! Αν είσαι δεσμευμένος, ο τομέας που σίγουρα θα διαπρέψεις είναι αυτός της κρεβατοκάμαρας!