Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 13/10

495

 

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρύψεις κάποια πράγματα που αφορούν στον εαυτό σου, όπως και κάποιες απόψεις σου ή σκέψεις σου! Φρόντισε, λοιπόν, να διατηρήσεις με υπευθυνότητα, ωριμότητα και σοβαρότητα την καλή κοινωνική σου εικόνα. Είσαι αρκετά συνεσταλμένος ερωτικά σήμερα και έχεις αρκετές επιφυλάξεις όσον αφορά τη συναισθηματική σου προβολή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού έχεις ανασφάλεια. Μην φοβηθείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσεις τον σύντροφο σου, για να λύσετε τυχόν διαφορές μεταξύ σας.

 

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ξεφύγεις από την καθημερινότητα! Θέλεις να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο, να αποκτήσεις κέφι και αισιοδοξία και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μη χαραμίσετε τη σημερινή ημέρα στο σπίτι με τον σύντροφο. Κάντε μία έξοδο, κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε έξω, περάστε υπέροχα και ανανεώστε τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σε προσεγγίσει ένα άτομο διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει. Μη διστάσεις να πεις ναι στο διαφορετικό, γιατί αναμένεται συναρπαστικό για την ερωτική σου ζωή!

 

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να το καταφέρεις πιο εύκολα από ποτέ, αφού σε διακρίνει η έλξη και η γοητεία. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις βελτιωμένη σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό σου σήμερα. Πες ναι στον αισθησιασμό λοιπόν και όχι στη ζήλια!

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η στιγμή να στρέψεις την προσοχή σου στις πιο προσωπικές και στενές σου σχέσεις, να επιδιώξεις τη βελτίωσή τους και να εκφραστείς με πιο συναισθηματικό και ζεστό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις επιλογές σήμερα, επηρεασμένες από την ανάγκη σου για συντροφικότητα, ασφάλεια και συναισθηματική υποστήριξη. Λόγω της αυξημένης σου γοητείας, είναι πολύ πιθανό να κάνεις σήμερα μία αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσετε μαζί με τον σύντροφό σου, στιγμές τρυφερότητας και αγάπης.

 

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις άμεσες ανάγκες της καθημερινότητάς σου και να διευθετήσεις υποχρεώσεις και δουλειές.Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά εγκρατής και μάλλον σε χαρακτηρίζει συναισθηματική καταστολή ή ψυχρότητα, γεγονός που απογοητεύει τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, η εμφάνισή σου είναι σαφώς βελτιωμένη και θα έχεις σίγουρα πολλές κατακτήσεις. Μία μάλιστα κατάκτηση, θα έρθει από τον χώρο της εργασίας σου!

 

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ετοιμάσου! Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη απολαυστικές εμπειρίες, καλοπέραση και λάμψη. Προσπαθείς αποτελεσματικά, να τραβήξεις τα βλέμματα και την προσοχή των γύρω σου, γεγονός που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος, λόγω αυξημένης γοητείας και φλογερής προσωπικότητας, θα έχεις πολλές κατακτήσεις στα πόδια σου! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για σένα, ώστε να κάνεις ένα νέο συναρπαστικό ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζει μάλλον έπαρση στις ερωτικές σου υποθέσεις και ίσως κάποιες στιγμές συμπεριφερθείς με εγωισμό στον σύντροφό σου και ενδεχομένως να το μετανιώσεις.

 

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Βοηθάς και φροντίζεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν έμπρακτα, κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να προσέξεις την τάση σου να γίνεσαι καταπιεστικός και επιθετικός, χωρίς λόγο, με το έτερον ήμισυ. Εκμεταλλεύσου τον αισθησιασμό και τον έντονο συναισθηματισμό της ημέρας, χωρίς να ζητάς περισσότερα. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα κάποιες ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα ενδιαφερθείς για ουσιαστικότερη επικοινωνία με τον περίγυρό σου. Ξέρεις ακριβώς τον τρόπο να εκφράζεις αυτό που σκέφτεσαι και οποιαδήποτε συζήτηση επιδιώξεις τώρα θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει πλήρως! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν σίγουρα σήμερα κάποια θετικά αποτελέσματα, ιδίως αν επιδιώξεις μία ήρεμη και ομαλή συζήτηση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, κατακτήσεις και καινούργιες συναρπαστικές γνωριμίες!

 

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα προκύψουν κάποια γεγονότα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα πλήξουν την αυτοεκτίμησή σου. Προσπάθησε λοιπόν, να προσαρμοστείς και να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο έχεις ανάγκη. Αν είσαι δεσμευμένος, στα θετικά της ημέρας είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που θα έχεις με τον σύντροφο. Ωστόσο, η ημέρα έχει και αρνητική πλευρά, η οποία αφορά στην τάση σου για κτητικότητα και ζήλια, γεγονός που θα φέρει κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του. Μην αργείς να δείξεις την ανταπόκρισή σου!

 

Αιγόκερως
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, ετοιμάσου να πέσουν όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και να τραβήξεις την προσοχή, με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σήμερα ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία στον ερωτικό τομέα και στηρίζεσαι περισσότερο στο ένστικτο, παρά στη λογική σου, γεγονός που θα φέρει ανατροπές στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, η επιρροή της Σελήνης θα σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και κάποιες διαψεύσεις για το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα νιώσεις την επιθυμία και την ύστατη ανάγκη να αποσυρθείς κοινωνικά και να προστατέψεις την ψυχική σου ηρεμία, τα μυστικά σου, αλλά και να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινωνικού περιγύρου. Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις τη σημερινή ημέρα, να κρατήσεις τη συναισθηματική σου ζωή και τις εξελίξεις σε αυτήν μυστικές. Αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ότι θες να προστατέψεις την ευτυχία που θα πάρεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει, είτε ότι ένας απαγορευμένος έρωτας σου τραβά τώρα το ενδιαφέρον και πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στο παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και συναισθηματισμού!

 

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η επαφή κάθε είδους με φίλους θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Εάν θέλεις να συζητήσεις κάτι συγκεκριμένο με κάποιον φίλο σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιδιώξεις και να συζητηθεί! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις έντονη επιρροή στην ερωτική σου ζωή από κάποια φίλη ή φίλο σου σήμερα! Είτε θα σου μεταφέρει μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, είτε θα σου γνωρίσει ένα νέο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, επίσης ένας φίλος θα σε συμβουλέψει σχετικά με τη σχέση σου, ώστε να λύσεις τυχόντα προβλήματα.