Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 12/9

720

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, με το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, ομορφαίνεις και παίρνεις αποφάσεις. Στα αισθηματικά σου δραστηριοποιείσαι αποτελεσματικά, αναζητάς το τέλειο και προγραμματίζεις προσεκτικά και μεθοδικά κάθε σου κίνηση. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ρομαντική ή συναισθηματική περίοδος, όμως είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους, μέσα από συγκυρίες της καθημερινότητας και μάλιστα ακριβώς με τον τρόπο που θες! Παίρνεις ικανοποίηση από μικρά πράγματα, που όμως εξυπηρετούν άψογα τις ερωτικές σου επιθυμίες!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, απολαμβάνεις αισιοδοξία και χαρά, σε κάθε σου δραστηριότητα!  Είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, αφήνεσαι στο χόμπι του φλερτ! Θέλεις την επιβεβαίωση και σίγουρα το καταφέρνεις, αφού τραβάς όλα τα βλέμματα! Συναισθηματικά τρυφερά μηνύματα ή ερωτικές εξομολογήσεις, είναι πολύ πιθανά τώρα. Απολαμβάνεις την ερωτική επικοινωνία, χωρίς να επιδιώκεις απαραίτητα τη σοβαρή δέσμευση!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, σήμερα, γίνεσαι ιδιαίτερα γλυκός, καλοπροαίρετος αλλά και με συναισθηματική αυτοπεποίθηση! Η σημερινή μέρα φέρνει ερωτικές επικοινωνίες και χαρμόσυνα μηνύματα απ’ το παρελθόν! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε κάποια παλιά σου αγάπη, λόγω κάποιων αναμνήσεων που τώρα ξυπνούν! Είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα είτε το πρώην ταίρι σου, το αποτέλεσμα θα είναι ρομαντισμός κι αποκάλυψη συναισθημάτων! Αν συζείς, ο σύντροφος θα σε εκπλήξει με την τρυφερή του  στάση! Μην ξεχνάς: Η διαίσθησή σου, σήμερα, σου δίνει τις καλύτερες συμβουλές στον έρωτα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, πραγματοποιεί στόχους κάθε είδους κι επιπλέον εξομαλύνει διαπροσωπικές σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, που ίσως προωθηθεί από τα αδέρφια σου ή μία συνάντηση με έναν πολύ γοητευτικό γείτονα που ήδη σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, θα πετύχεις συναισθηματική βελτίωση και σιγουριά για τη σχέση σας! Γενικά, είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός κι επιθυμητός, λόγω της πνευματικότητας, της εξυπνάδας, του χιούμορ και της ευφράδειάς σου!

Λέων
Το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα φέρει σε ‘σένα, φίλε Λέοντα, λύσεις, ευκολίες κι εύνοια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις που κάνεις με τον σύντροφο είναι σαφώς πιο πρακτικές, καθόλου επιπόλαιες και φυσικά αποτελεσματικές! Νιώθεις ξανά σιγουριά και του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ουσιαστικές γνωριμίες, που ναι μεν θα εξελιχθούν αργά, αλλά θα σου δώσουν αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη στον έρωτα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, σε αφορά και σε ευνοεί άμεσα. Αν είσαι ελεύθερος και θες μία νέα γνωριμία, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα, γι’αυτό μην κάτσεις στιγμή στο σπίτι! Επιπλέον, βρίσκεις τον τέλειο τρόπο να εκφράζεις το συναίσθημά σου στον προφορικό αλλά και τον γραπτό λόγο και να έρθεις σε επαφή με το άτομο που σε ενδιαφέρει, βρίσκοντας φυσικά ανταπόκριση! Αν έχεις σχέση, ως διά μαγείας, λύνονται όλα τα προβλήματα με τον σύντροφο, αρκεί να του πεις αυτά που νιώθεις!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, καταφέρνεις με το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, να ανακαλύψεις κρυμμένες καταστάσεις και μυστικά που σε αφορούν. Μη φοβηθείς  να εκφραστείς ελεύθερα, στα ερωτικά σου, ιδίως όσον αφορά τα συναισθήματά σου! Η ανταπόκριση είναι βέβαια σήμερα, όπως και για κάποιους οι ερωτικές εξομολογήσεις! Επιπλέον, ίσως σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή κρυφός έρωτας, ο οποίος θα σε κάνει ξανά να καταλάβεις τι είναι ευτυχία και ψυχική αγαλλίαση! Επικοινώνησε με το άτομο που θες! Μην αγχώνεσαι μήπως παρεξηγηθείς,

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ετοιμάσου σήμερα να εκπληρώσεις ελπίδες, στόχους και να ενδυναμώσεις τις φιλίες σου, με το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου! Ερωτικά είναι ιδανική μέρα για νέες γνωριμίες κι επαφές, ιδίως μέσα από παρέες, λέσχες, ομάδες και συλλόγους! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ο σύντροφος αντιλαμβάνεται και σέβεται απόλυτα τη γνώμη σου και καταφέρνετε από κοινού να διορθώσετε πολλά από τα θέματα που σας απασχολούσαν! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα θα έρθεις σίγουρα πιο κοντά σε έναν μεγάλο ερωτικό σου στόχο!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, εκπληρώνει τις φιλοδοξίες σου και βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα. Στην ερωτική ζωή, καταφέρνεις να διορθώσεις, να βελτιώσεις και να αλλάξεις ό,τι δεν εξελίχθηκε όπως ήθελες στη σχέση σου! Αν, ωστόσο, είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες γοητευτικές γνωριμίες ή και ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο θα σου δώσει χαρά! Το σίγουρο είναι πως σήμερα βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό στον έρωτα και αυτό θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θέλεις να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να αποκτήσεις γνώσεις και νέες διαφορετικές εμπειρίες! Αν ψάχνεις το άλλο σου μισό, μία νέα γνωριμία ή μία τυχαία συνάντηση ίσως σου δώσει μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα συναρπαστική σχέση. Αν πάλι, είσαι ήδη ερωτευμένος, ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα, θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν έχεις σχέση, διευκολύνεσαι ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας με τον σύντροφο και πολλοί από εσάς πιθανόν να σχεδιάσουν ένα ταξιδάκι!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, ετοιμάσου να στραφείς προς τον στον εσωτερικό σου εαυτό και να αναζητήσεις αλήθειες. Στα ερωτικά σου, βάζεις προτεραιότητα το σεξ κι αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να περάσεις καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου! Αν σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο, αλλά δεν είστε μαζί, ετοιμάσου για μία αποκάλυψη που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να νιώσεις πιο σίγουρος όσον αφορά το ενδιαφέρον του για ‘σένα! Έχεις ενεργοποιημένη τη διαίσθησή σου και μπορείς και διακρίνεις την αλήθεια στον ερωτικό τομέα.

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, να ηρεμήσεις αλλά και να διατηρήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες. Η συναισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από συντροφικότητα, αλληλοκατανόηση, νέες αξιόλογες γνωριμίες και συναίσθημα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά σε παρελθοντικές διαφωνίες και με ήρεμο, ειλικρινή διάλογο, βρίσκεις επιτέλους λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ερωτική προσέγγιση από ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο!