Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 12/8

217

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, η τύχη είναι με το μέρος σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση! Το σίγουρο είναι πως θα σε κάνει να χαμογελάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις μία ζωηρή ερωτική κινητικότητα, μία νέα συναρπαστική γνωριμία, έναν νέο έρωτα που σε ενθουσιάζει και φυσικά ασταμάτητο φλερτ και κατακτήσεις!

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, κινήσου παρασκηνιακά, ιδίως επικοινωνιακά και θα βγεις σίγουρα κερδισμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται, σου εξομολογείται τα συναισθήματά του και το ενδιαφέρον του, κι αυτό θα σου δώσει χαρά κι αυτοπεποίθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφό σου κι απολαμβάνετε μαζί τρυφερές και ρομαντικές στιγμές!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν με κάθε τρόπο για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδιά σου! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο κι αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, καταφέρνεις και το σαγηνεύεις, με τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση και μάλιστα οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ ώστε καταφέρνεις και ξεπερνάς ένα παλαιό πρόβλημα του δεσμού σου!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει σίγουρα θετικές κι ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να κάνεις μία πολύ αξιόλογη κι ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία υπόσχεται μέλλον κι ουσία! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δείχνει με περιποιήσεις και φροντίδα το ουσιαστικό ενδιαφέρον του για σένα κι αυτό ανανεώνει σημαντικά τη σχέση σας! Επιπλέον, μέσα από συζητήσεις, βρίσκετε λύσεις σε πρακτικά προβλήματα!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το Τρίγωνο Ερμή-Δία σου δίνει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις τη σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τώρα την ευκαιρία να ανανεώσεις πλήρως τη σχέση σου, με εξόδους ψυχαγωγίας ή μία εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, φλερτ, κατακτήσεις, ευχάριστα νέα αλλά κι ένα ανέλπιστο μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, κυρίως όσον αφορά βαθιές σου επιθυμίες και σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου σεξουαλικότητα, ώστε να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, για να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που θες ή απλά για να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή, με μία νέα άκρως γοητευτική γνωριμία!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα έρθουν κάποιες λύσεις κι ευκαιρίες για κάθε σημαντική εκκρεμότητα που έχεις και θες επιτέλους να διεκπεραιωθεί! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις  νέες σημαντικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και ρομαντική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση και βελτίωση της σχέσης σου, ιδίως μετά από κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο! Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφό σου, που θα σου δώσει ανέλπιστη χαρά!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, φροντίζεις τον εαυτό σου κι ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά κι εμφανισιακά! Αν είσαι ελεύθερος, η επικοινωνία σου με έναν συνάδελφο ή συνεργάτη παύει να είναι απλά επαγγελματική και πιθανόν να εκδηλωθεί ερωτικό ενδιαφέρον ή κάποια ερωτική προσέγγιση από μέρους του προς το πρόσωπό σου! Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου κι αυτό θα κάνει τον σύντροφό σου να στο ανταποδώσει με ποικίλους τρόπους!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι πολύ πιθανός τώρα, ο οποίος μετά από μία εξομολόγηση, θα σου αλλάξει στην κυριολεξία τη ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις με κάθε τρόπο τη σχέση σου και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο, αφού κι αυτός σε κακομαθαίνει με κομπλιμέντα κι ερωτόλογα!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, η τύχη θα σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε άγχωναν! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλά ερωτικά μηνύματα σήμερα, αλλά δέχεσαι και μία μεγάλη πιθανότητα να έρθεις κοντά ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πολύ εύκολη τώρα, αρκεί να αρπάξεις ευκαιρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα για μία απόφαση συμβίωσης αλλά κι επίλυση σε παλαιά προβλήματα της σχέσης!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, μία ευχάριστη είδηση έρχεται κι αλλάζει τα δεδομένα σου! Αν είσαι ελεύθερος, καλωσορίζεις σήμερα τη χαρά του φλερτ και με τον τρόπο αυτό, έρχεται η ευκαιρία για μία νέα γνωριμία, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα λόγια αγάπης θα σε φέρουν σαφώς πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση για να ωφεληθεί η σχέση σας!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, όλα θα διορθωθούν, έστω και με αργούς ρυθμούς! Αν είσαι δεσμευμένος, η σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο βελτιώνεται σημαντικά, με καυτές, ερωτικές παθιασμένες στιγμές, αλλά κι ερωτόλογα! Αν είσαι ελεύθερος, ξέρεις πολύ καλά πότε μία νέα γνωριμία έχει μέλλον, κι έτσι κάνεις τις επιλογές που πρέπει! Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο άτομο, μπορείς να αναμένεις ένα πονηρό μήνυμα σήμερα!