Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 12/7

217

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα προσπαθείς, αποτελεσματικά, να τραβήξεις τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων, γεγονός που σε γεμίζει κέφι, ικανοποίηση και φυσικά αυτοπεποίθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζει αστάθεια στις ερωτικές σου υποθέσεις κι ίσως κάποιες στιγμές συμπεριφερθείς με έπαρση κι εγωισμό στον σύντροφό σου, χωρίς πραγματικά να το θες! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός, παθιασμένος και λαμπερός σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλές κατακτήσεις στα πόδια σου!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, να επικεντρωθείς στις ψυχικές σου ανάγκες και στα συναισθήματα σου, ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεσαι στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι υπερβολικά προστατευτικός με τον σύντροφό σου και πολύ παραπονιάρης χωρίς λόγο! Άνοιξε το μυαλό σου και προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις, ιδίως συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα ευκαιρία, για να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος και να πετύχεις επανασύνδεση!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα φρόντισε να μην παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά ή ψέματα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά και ευκαιρίες για καινούργιες γοητευτικές γνωριμίες, που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν σήμερα θετικά αποτελέσματα για ‘σένα, ιδίως αν επιδιώξεις μία ήρεμη κι ομαλή συζήτηση με το ταίρι σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς κι ασφάλειας. Αν είσαι δεσμευμένος, η θετική πλευρά της ημέρας είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς. Ωστόσο η ημέρα έχει κι αρνητική πλευρά, η οποία αφορά την τάση σου για κτητικότητα, ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη, χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να προκαλέσουν καβγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, δε θα υπάρξουν πολλές νέες ερωτικές εξελίξεις σήμερα.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, αν φερθείς έξυπνα και σοφά, χωρίς νευρικότητα και ξεσπάσματα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις, ευχάριστες αλλαγές. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση στον ερωτικό τομέα και στηρίζεσαι περισσότερο στο ένστικτο, παρά στη λογική σου. Αυτό ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και διαψεύσεις, ιδίως αν περιμένεις από τον άλλο να δείξει το ενδιαφέρον του σε ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να επιστρατεύσεις το πάθος σου, αλλά να τιθασεύσεις τα νεύρα σου!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, μην διστάσεις να στηριχτείς στη διαίσθησή σου σήμερα! Είναι αυτή που θα σου δώσει τις σωστές απαντήσεις κι ιδέες! Αν είσαι δεσμευμένος, αποφασίζεις σήμερα, να κρατήσεις τη συναισθηματική σου ζωή μυστική. Αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ότι θες να προστατέψεις την ευτυχία σου με τον σύντροφό σου, από φθονερούς αντιπάλους, είτε ότι ένας απαγορευμένος έρωτας σου τραβά τώρα το ενδιαφέρον και πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στο παρασκήνιο! Αν είσαι ελεύθερος, το βράδυ να αναμένεις ένα μήνυμα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα, λόγω γεγονότων και συγκυριών οι φιλικές σχέσεις είναι πολύ πιο ουσιαστικές και φυσικά βοηθητικές στους προσωπικούς σου στόχους και σκοπούς! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα έχεις μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Αν είσαι δεσμευμένος, ένας καλός σου φίλος θα σε συμβουλέψει σχετικά με τη σχέση σου, ώστε να λύσεις τυχόν προβλήματα που υπάρχουν αυτήν την περίοδο με τον σύντροφό σου!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα η γνώμη των άλλων σε ενδιαφέρει λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως και θα νιώσεις αρκετές φορές σαν να εξαρτάσαι από την αποδοχή τους! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανός τώρα να εξελιχθεί σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να κάνεις το πρώτο βήμα εσύ προς το άτομο, είτε για να τον προσεγγίσεις είτε για να λύσετε τυχόν διαφορές μεταξύ σας, επιδιώκοντας μία συζήτηση ήρεμη κι ειλικρινή!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα σε χαρακτηρίζει κέφι κι αισιοδοξία! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κλειστείτε στο σπίτι με τον σύντροφό σου! Κάντε μία βόλτα, βγείτε για φαγητό και δοκιμάστε εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινήσει το ενδιαφέρον σου ένα άτομο άλλης εθνικότητας ή να φλερτάρεις με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται μακριά!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με τη βοήθεια της πειθούς αλλά και της διορατικότητάς σου, θα καταφέρεις να πετύχεις τους σκοπούς σου, μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος και θες να σαγηνεύσεις τώρα το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να το καταφέρεις πιο εύκολα από ποτέ! Ακόμα και με ένα σου βλέμμα ή μία μόνο λέξη, γοητεύεις! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι δεδομένη η βελτιωμένη σεξουαλική ζωή, γι’ αυτό πες «ναι» σε αισθησιασμό κι «όχι» σε ζήλια, σήμερα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι οι στενοί σου συνεργάτες ή φίλοι, είναι τώρα πιο σημαντικοί από ποτέ, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις εγωισμούς κι υποκειμενικότητα. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις ανάγκη από συντροφικότητα, ασφάλεια και συναισθηματική υποστήριξη στην ερωτική ζωή! Λόγω της αυξημένης σου γοητείας, είναι πολύ πιθανό, να κάνεις σήμερα μία αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις κι αν το καταφέρεις αυτό, όλα θα πάνε όπως θες!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα καταφέρνεις και τακτοποιείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με οργάνωση χρόνου και γενικά βελτίωση της καθημερινότητας! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αρκετά εγκρατής και σε χαρακτηρίζει συναισθηματική καταστολή. Ωστόσο, η εμφάνισή σου είναι στα καλύτερά της και θα έχεις σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, θα λάβεις με ποικίλους τρόπους τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα της τελειομανίας κι έχεις συνεχώς απαιτήσεις και παράπονα από το ταίρι σου!